My nest, del 2!

Lyst å vite den mest brukte setningen denne julen? Du Hege ser nå allerede mett ut. Tror du har fått nok mat denne julen, håhåhå! Jeg bare he – he – he  … den var god du. Det verste er at det er ikke snakk om bare en person som drar den heller, det er absolutt alle.

Jaja. Idag skal dere få et nytt rom og glo på fra reiret mitt. The master bedroom. Yes yes. Begynte med et ekstremt bra utgangspunkt det også, akkurat som resten av huset. Når jeg ser tilbake på bilder lurer jeg seriøst på hvor vi fikk motet fra. Nå ser jeg bare et ekstremt stygt hus og inni det helv… mye arbeid.

Ja dere legger nok merke til tapeten, men se litt nærmere da. MATCHENDE LAMPE! De har seriøst limt tapet rundt verdens styggeste lampe. Hva gir du meg!

Men vi fikk jo et flagg med på kjøpet, så da var alt bra.

…OG brannslukningsapparat. Plutselig skjønner jeg hvorfor vi slo til allikevel. De stygge innebygde skapene var bare å klaske ned. Følte den gamle damen som eide huset før hadde bosatt seg inne i de. Grøss. Se forresten det flotte gulvbelegget i gangen da, turkis.

Vi la nytt gulv og fjernet den fantastiske tapeten. Det verste er at slik tapet er inn igjen. Folk betaler faktisk penger for en så grusom tapet. Heldigvis kjenner jeg ikke slike folk.

Så knuste vi opp ny tapet på den ene veggen og malte resten grått. Mamma og Henning fikk den glade oppgave å gjøre det. Kan se veldig harmonisk ut på bildet her, men jeg måtte seriøst lukke døren for å ikke få selvmordstanker. Det var nett litt banning og steiking for å si det slik.

Tapeten har forresten Alex valgt ut. Han har faktisk ganske god smak.

Så kjøpte vi nye skap. Jeg har ikke sagt det høyt, men herregud så praktisk å være gravid under oppussing. Jeg rørte ikke en skrue på det skapet. Ikke på sengen heller. Skapet skrudde mamma, Henning og pappa opp, sengen skrudde foreldrene til Alex opp. Smart å ha foreldre på baklommen.

…oj, plutselig var mamma sin rumpe på bloggen igjen. Ops.

Det eneste jeg faktisk har rørt på dette rommet, er sengen til Thea. Og den skrudde jeg opp i skjul.

Det store fine speil skapet. Åpner man mange skap dører, får man speilbilde i alle mulige vinkler. Sykt gøy. Lampen i taket er forresten i krystall. Yeah i said it. Og det viser jeg til alle ved at lappen fortsatt henger på. Ekte krystall står det på den.

Og JA, det er fingeravtrykk på speilene.

15 Comments

 1. avatar
  Dan
  desember 30, 2010

  Fingermerker ja…. for å si det sånn, dem blir det raskt fler av når kidden spretter ut 🙂

  Lykke til, og liker bloggen din!

  Svar
 2. avatar
  Siri Kathleen
  desember 30, 2010

  Jeg synes det er helt sykt hva dere har fått til med tanke på åssen det så ut. Men OMG så fint det ble!!!! Herregud, jeg hadde dødd for å hatt det soverommet jeg! Jeg kan godt få låne Alex en times tid når vi kjøper hus, til å ta ut tapeter for meg og altså 🙂 Det ble superfint!!!

  Svar
 3. avatar
  Sofie
  desember 30, 2010

  Wow, så faaaabolous! Det verste var at den gamle stilen sikkert var like fancy som den dere har nå… 😉 Gud, lykke til de som skal ha huset deres om 80 år, de får det sikkert morsomt de også, fniz! 😉

  Svar
 4. avatar
  Siw Therese
  desember 30, 2010

  heha, må nesten si at den gamle tapeten var gruuusomt fin: D
  men slår ikke den nyeste tapeten uansett. knall fint ble det: D

  Svar
 5. avatar
  Andrea Berge
  desember 30, 2010

  Det ble kjempe fint 🙂 Skal ungen hete Thea ?
  Thea er et veldig fint navn .

  Eg leser bloggen din hver dag 😀

  Klem Andrea

  Svar
 6. avatar
  Siv
  desember 30, 2010

  Hmm, har babytelleren din begynnt å telle tilbake..?

  Hihi, det var sikkert vanvittig kult en gang i tida..Men så fint det ble nå! Ooo, krystallkrone! Vi har stygge planer om å kjøpe noe lignende selv..satser på megasalg på Skeidar 😀

  Svar
 7. avatar
  Lillesmurf - Kari
  desember 30, 2010

  Så fint det ble <3 Dere er virkelig helt råe 😀

  Svar
 8. avatar
  Astridjunx
  desember 30, 2010

  Det ble jo skikkelig fint! Mine foreldre tapetserte også i soverommet før jeg ble født. Når jeg hadde rukket å bli ett år hadde jeg revet av store flak tapet, men dere får sikkert en snillere unge! Lykke til, anyways!

  Svar
 9. avatar
  Janne-Kristin
  desember 30, 2010

  Oooh, mammaen din sin rumpe! 😀 Det ble veldig veldig pent, sånn luksuriøst jo!!! 😀 Litt av et utganspunkt dere hadde, så jammen har det blitt en extreme makeover! Åååh, jeg elsker extreme makeover! Og rommet deres! Masse deilig plass i de nye skapene! De hadde en stor ting for innebygde skap før i tiden, helt utrolig! Vi hadde en del her også, fikk revet noen, men har fremdeles to igjen! Og så fin sengen til Thea var <3

  Svar
 10. avatar
  Maylén
  desember 30, 2010

  Snasen tapet, noe slikt hadde vi her før vi pusset opp. Grønn stue, blått kjøkken og oransje soverom. Virkelig vakkert 😉

  Svar
 11. avatar
  katta
  desember 30, 2010

  hei! sååå fint d ble!!! 🙂 og senga til thea passer perfekt for en liten prinsesse!:) hvor har du kjøpt gardinene?????? de var UTROLIG fine! vil ha!

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   desember 30, 2010

   Hei 😀 De har jeg kjøpt på Jotex.no! Der har de utrolig mange kule gardiner 🙂

   Svar
 12. avatar
  Tone
  desember 30, 2010

  Her snakker vi forbedringer, ja! Det blir jo kjempefint:)

  Svar
 13. avatar
  Nina C.
  januar 2, 2011

  Kjempe fin masterbedrom! ble kjempe stilish etterhvert!

  Svar
 14. avatar
  Sofie
  januar 3, 2011

  Har du klekket nå? 4 dager siden sist oppdatering og midt i fødesesongen. Hallo? Thea? 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *