The magic date!

Ja folkens, da var datoen her. Den berømte termindatoen. Uuu. Eller egentlig vet jeg ikke helt om den er idag eller imorgen. De ga to forskjellige datoer på ultralyden nemlig. De sa 28 men skrev 29 på arket mitt. Jeg bare javel. Egentlig trodde jeg at denne datoen ikke hadde så mye å si lenger, siden jeg håper så inderlig på å få over nyttår. Men der tok jeg feil gitt.

Jeg våknet med den største ryddetrangen jeg noengang har hatt. Jeg støvsugde, tørket støv, vasket, skrudde sammen møbler, ryddet vekk flyttekasser, vasket klær, vasket vindu, vasket speil … eh ja dere skjønner. Gjorde jeg det ikke fort nok, fikk jeg tårer i øynene. Psyko. Alex ble pisket rundt til å gjøre ting jeg ikke gjorde og kattene måtte fint stå ute på trappen å glo.

Jeg blir seriøst skremt av meg selv og disse rare hormonene. Man skulle ikke tro det gikk an. Jeg har alltid vært sånn, tss hormoner ja, stupid gravide folk som prøver å skylde på det. Ta dere en bolle. Men jammen er de ikke ekte disse hormonene. Så vet dere det.

Remember this? Sengen til Thea som jeg skrudde sammen i skjul?

Den fikk nytt liv idag, etter å ha stått med absolutt alle tingene hennes stappet oppi.

Skal si dere det var jobb å få på den himmelen rundt. Jeg og Alex sto og klødde oss i nesen i minst tre minutter før vi i det hele tatt vågde å begynne. Så sto vi å bannet og steikte med den der i over 30 minutter. Hadde høylytte diskusjoner som; Ja faen, pust høyere da. Jeg? Du som puster høyt. Det var like før hele dritten flagret ned på naboens tak.

Jeg har ikke stellebord, men stellebenk på badet. Den ble også gjort klar idag. Grunnen til jeg valgte det, er fordi jeg syns stellebord er sykt stygge. Pluss at de har jo ingen funksjon når ungen blir større. På min fine benk kan jeg deige alle tingene mine utover når den tid kommer.

Skal få en gardin foran hyllene som er lik de gardinene jeg skal ha på badet. Foreløbig er det kun en litt stygg håndduk som henger og slenger i vinduskarmen. Det er slike ting som gjør at dere ikke har fått sett hele huset enda.

Var til jordmoren igår. Sjokk i know. Gjør jo ikke på annet. Hadde som vanlig ikke festet seg. Hun hadde bare snudd ræven til den andre veien. Jeg tror seriøst hun prøver så godt hun kan å vri seg ned i bekkenet. Har ikke helt fått med seg at hun har arvet det store hodet til faren. Vel, hun merker det snart nok.

Jordmoren bare, siden hun ikke har festet seg, kommer vannet ditt til å fosse litt ut. Slik som på film. Jeg bare … nice. Nå skal jeg iallefall ikke ut av huset. Dere finner meg i sofaen sittende på en plastpose.

9 Comments

 1. avatar
  Anette
  desember 28, 2010

  Da er kick når vannet går! Med Emma sto eg i ein dam 🙂

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   desember 30, 2010

   Hehe, ja då e da jo endelig igang 😀 Men går heilt fint om da skjer heima liksom hehe 😛

   Svar
 2. avatar
  Miss Fucking Joens
  desember 28, 2010

  Så kooos! 😀
  Sengen så digg ut! 😀 Der trives hun nok! 😛

  Svar
 3. avatar
  Rakel
  desember 28, 2010

  Hehe, huff, føler med deg ! Vannet går sikkert på et jævlig upraktisk sted uansett. Oppi sengen..
  Fint bad ! Tror jeg har de samme flisene på mitt:p

  Svar
 4. avatar
  Guro
  desember 28, 2010

  Heidu 🙂 Jeg har et spørsmål. Hva visst når Thea blir født at hun ikke ser ut som en Thea? Hva gjør du/dere da ? Sikkert litt teit spørsmål..

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   desember 29, 2010

   Hehe bekymrer meg mer for at hun er en gutt jeg 😛 Ligner hun ikke på en Thea så bare finner vi et annet navn. Men tror hun er en Thea 😀

   Svar
 5. avatar
  Siri Kathleen
  desember 28, 2010

  Guro: da bytter man rett og slett bare navn. Min lille frøken har vært Kathleen siden uke 28 i magen, men da hun kom ut, ble det litt vanskelig likevel, det var noe som ikke stemte, men siden kathleen er familienavn ville jeg ikke ta det bort, så nå blir hun døpt Kathlen Iren, og daglig navn blir rett og slett Iren 😀

  Uff, hege, nå føler jeg litt med deg altså… herregud jeg følte jeg gikk på overtid når jeg hadde igjen 14 dager og det sier jo litt… syns du er tålmodig jeg… Men nå vil jeg at hun skal komme altså, jeg vil se på Thea!!! 😀

  Svar
 6. avatar
  Siv
  desember 29, 2010

  Hehe, der står jommen Lambien du har båret hjem 😀

  Så fin sengen ble! Flinke reirbyggere 🙂 ..De neste dagene skal jeg bruke på å overtale min kjære om å hjelpe meg å (allerede..?) bære inn sengen på vårt soverom..den står fullt utstyrt på hennes kommende soverom, mihihi..

  Blæh..du får skaffe deg voksen-up&go 😀

  Svar
 7. avatar
  Nina C.
  januar 2, 2011

  håper thea kommer ut snart! =)
  Virker som en sta jente=)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *