Klatrepus!

Neeei jeg har ikke født enda. En dag til termin og ikke et eneste tegn til at hun vil ut i verden. Men vet dere hva? Når hun ikke kom før jul, kan hun få vente til etter nyttår. Tipper hun blir nyttårsbarn slik at jeg må i aviser og på tv, BARE fordi jeg alltid har syns det er det teiteste på jord. Nyttårsbarn liksom, finn en annen hobby. Gidder hun ikke komme ut før den 10 Januar, setter de fødselen igang da. Er vel det som skjer med min flaks.

Når vi er inne på min flaks, eller vår flaks. Mannebilen vår fant ut at den skulle ta kveld 1.Juledag. Da orket ikke den virke mer. Bare for å gjøre livet vårt litt mer spennende liksom. Så da sitter vi her uten bil og ser lur ut.

Like før vi bare klatrer opp i juletreet og setter oss med katten.

Idag fikk jeg forresten merke hva det å være høygravid er. Vi var å kjøpte ting for penger vi fikk til jul og brukte opp gavekortene. Det var bare snakk om et par timer liksom, men herregud så sliten jeg ble. Jeg ble faktisk så sliten i kropp og sjel at jeg bare begynte å gråte. Uten videre. Var ikke lei meg eller noe, bare gråt en liten skvett.

Anyhow. Jeg har superlyst på kino om dagen. Der er jo kommet så mange bra filmer. Men vet dere hva? Jeg får ikke lov. Neida, for Alex tørr ikke. Han syns det hadde vært døds flaut om vannet gikk i kinosetet. Herregud, er da ingen som merker det, er jo mørkt der inne. Er jo bare kult med litt action. Pyse.

Andre ting Alex syns er flaut, er å bære dopapir når vi handler. Han tar seriøst ikke i de. Så hver gang vi er på butikken prøver jeg å få han til å hente dopapir.

Jeg: Hent en pakke dopapir da?

Alex: Nei

Jeg: Hallo, det er jo helt normalt å handle dopapir. Alle går på do!

Alex: Nei det ser så sykt ut.

Jeg: Du ser syk ut.

Så må jeg hente de selv. Skal bli interessant å se hva han gjør når han må handle etter jeg har født. Ender vel opp med at vi må tørke oss med bleier.

12 Comments

 1. avatar
  Anette
  desember 27, 2010

  Alle som skal besøke deg og Thea må ta med ein pakke do papir!!

  Svar
 2. avatar
  Siv
  desember 27, 2010

  Hehe, knip igjen til og med nyttårsaften du! Det har jeg tenkt å gjøre..Det er tross alt snakk om stakkars ungen blir eldst eller yngst i klassen her 🙂

  Kanskje din kjære må ta imot ungen når den kommer..? Siden dere ikke har bil altså 😀

  Oj, søte pusen!

  Godt å vite at jeg ikke er eneste høygravide som begynner å grine etter handletur..Når man har gått helt alene og først handlet 5-6 handleposer med mat, for så og shoppe julegaver og vært på den og den og den butikken fordi man trenger det og det der..DA blir man litt sliten. Og da er det godt å «lette litt på trøkket». Mens min kjære står og klør seg i hodet og tror det har rablet for meg.. :-S

  Svar
 3. avatar
  LiberaVive
  desember 27, 2010

  hahahaha, jeg ler så jeg revner. Doruller.. xD Av alle ting som er flaut å handle.

  Det er ikke mannebiler som gjelder, me slike dritt femi biler som vår, renault laguna. Jeg hatet den, helt til i helga, da vi var på familiejuletur til Savalen, har det ikke vært for vår lille stygge blikkboks, så har ingen andre av bilene startet. Så nå er jeg litt glad i den likevel.

  Svar
 4. avatar
  LiberaVive
  desember 27, 2010

  hahahaha, jeg ler så jeg revner. Doruller.. xD Av alle ting som er flaut å handle.

  Det er ikke mannebiler som gjelder, men slike dritt femi biler som vår, renault laguna. Jeg hatet den, helt til i helga, da vi var på familiejuletur til Savalen, har det ikke vært for vår lille stygge blikkboks, så har ingen andre av bilene startet. Så nå er jeg litt glad i den likevel.

  Svar
 5. avatar
  Nina C.
  desember 28, 2010

  hehe, måtte bare le med det med dorullpakker. er ikke noe skummelt er sykt med det^^; men det er kanskje noe fobi eller frykt?:P neida bare tuller.
  Får håpe thea kommer ut snart da! Syns hun burde det=)
  Katta vår synes ikke juletreet våres er noe spennende hun,sikkert pga det er av plast.

  btw, elsker å spise sånn godteri som du spiser på bildet ovenfor!
  SV;Ja, jeg turte å våge meg over til wordpress.com. Var mye om og men,men så tok jeg steget! Mye muligheter her! Er en del å sette seg inn på wordpress.com, men kommer etterhvert! Prøvde å høre om han på lettpånett.no kunne hjelpe til,men det var bare til egne domener. Men får prøve meg frem!tihi.
  Kan tenke meg at handlingen tok på, regner med at thea ikke har poppet ut ennå?hehe.
  Var ikke så mange folk på det kjøpe senteret jeg var på idag heller,kanskje folk fremdeles er i dvale etter helgen?hmm..

  Svar
 6. avatar
  Maylén
  desember 28, 2010

  Haha, men jeg har også en skrekk for å være dopapir når jeg går fra butikken! merkelig det der…

  Svar
 7. avatar
  Bollemor
  desember 28, 2010

  Næmmen…søte puuuusen 😀 Dei augene kan jo lett forvekslast med julekuler, trill runde, hehe. Står juletreet fremdeles oppreist ??

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   desember 28, 2010

   Tja begynne å bli ganske så skeivt no hehe 😀 Og all julepynt e under sofaen!

   Svar
 8. avatar
  Lillesmurf - Kari
  desember 28, 2010

  SV: Ja det er jeg enig i. Det viser bare at man ikke skjuler noe..
  God jul til deg også 😀

  Svar
 9. avatar
  Tone
  desember 28, 2010

  Skuffa over at ikke hun gadd å komme på julaften altså!!!

  Svar
 10. avatar
  Siv
  desember 28, 2010

  Oooh..termin idag.. 😉
  Sv: Djiz! Ikke skaffet madrass før NÅ? Det vil jeg kalle is i magen! Vi kjøpte madrass for sikkert 2 mnd siden, hehe 😀

  Svar
 11. avatar
  siwtherese
  desember 28, 2010

  haha, så morsomt. sykt med dopapir faktisk: D

  aw, for en søt pus!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *