Jul jul!

Jaja, da var julen over. Eller iallefall julaften. Herregud, jeg følte jeg var 5 år igjen natt til igår. Jeg fikk bare ikke sove. Jeg lå og glodde på Frustrerte Fruer i håp om å sovne, men nei. Lå og snudde meg tusen ganger. Absolutt ikke en lett jobb. Det er liksom to stillinger som går an, og de må være helt perfekte, ellers gjør det vondt. Er det ene beinet en millimeter feil plassert, må jeg begynne helt på nytt.

Trenger seriøst å få et stk Thea ut av kroppen snart. Vet det ikke blir mer søvn da, men jeg kan iallefall ligge i hva pokkers stilling jeg vil uten at det føles som jeg skal dø. Jah jeg er litt lei. Det verste er at jeg sikkert er en av de som går to uker på overtid. De må sikkert sette igang fødselen min og den kommer helt sikkert til å vare i over 30 timer. Faktisk villig til å vedde på det.

Anyhøu, igår pyntet vi juletre. Vi er en smule sein med slikt vi. Kjøpt på lillejulaften og pyntet igår.

Siden vi ventet så lenge, var det bare de fineste trærne igjen. De som er så dyr at ingen gidder å kjøpe de. Vi bare jaja. Men så viste det seg at det var halv pris på de siden det var lillejulaften. HOHO. Så da fikk vi et dobbelt så fint tre som alle dere til samme pris.

Ganske praktisk, for det er så tykt at kattene ikke klarer å klatre i det. Tilfeldigvis har ikke jeg helt normale katter som faktisk gir opp og går og legger seg. Neida. Mine katter finner andre løsninger. De bare står og rister i det, helt til det faller en kule ned. Når det ikke er gøy lenger, løper de full fart forbi ledningene til juletrelysene, så kontakten faller ut. Ah julefred.

Så derfor har ikke vi en eneste julekule under midten av treet. Ser fantastisk ut. Så da får dere et lite nærbilde av en heldig bastard som sitter trygt i toppen og glor. Tatt med mobilkamera, så kunne vel vært bedre ja.

Alex var helt sjokket igår. Han fikk ikke en eneste sokk til jul. Noe dere kanskje ser han trenger på det øverste bildet? Sokkedagene er endelig forbi. Nå var det ting til huset og klær til Thea vi fikk. Av Alex fikk jeg et smykke og et armbånd. Noe jeg visste.

Alex er jo ikke den skarpeste kniven i skuffen alltid. Når han kom fra julehandel, gjemte han gaven min i skapet sitt for jeg kom til å skjønne hva det var om jeg så den. Så fornøyd. Så skulle vi pakke inn de andre gavene han hadde kjøpt. Første jeg finner i posen med gaver er … en pose fra Bjørklund gullsmed. Haha.

Alex har begynt å få litt panikk for det å kjøre til sykehuset når jeg skal føde. Eller det å rekke det. Vi spøkte litt med at han måtte ta imot hallveis på vei til sykehuset. Da ble han helt bleik stakkar og ropte nei nei.

Han bare off, vi drar med en gang du kjenner noe. Jeg tror ikke på hun jordmoren jeg. Jordmoren sa nemlig at vi ofte fikk beskjed om å gå å legge oss til riene kom tettere. Dette syns tydeligvis Alex var en dårlig ide.

Her er forresten listen over de som har gjettet datoen for når Thea kommer. Er bare å hive seg på. Jeg vet dere vil. Tenk så gøy å ha rett da. Jajajaja.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Sandra: 18 Desember (på sin bursdag) Nope!

Linn: 19 Desember (på sin bursdag) Nope!

Lillesmurf – Kari: 20. Desember Nope!

Mamma: 21. Desember (pga fullmåne) Nope!

Siri Kathleen: 23. Desember (på hennes egentlige termindato) Nope!

Siv: 23. Desember Nope!

Pappa: 23. Desember (for da hadde farfar blitt 90 år) Nope!

Mormor: 24. Desember Nope!

Tone: 24. Desember (bare fordi hun er «jesusbarn» selv) Nope!

Marte: 25. Desember

Lone: 25. Desember

Nina: 25. eller 26. Desember

MK: Natt til 26 .Desember

Steinar: 26. Desember

Anniken: 27. Desember

Aina: 27. Desember

Hanne: 28. Desember

Amanda: 29. eller 31. Desember

Jonny: 29. Desember

Janne Kristin: 30. Desember

Jeg: 31. Desember

Alex: 1. Januar (Håper, egentlig tror han 31 han også)

Guro: 1. Januar

Henning: 2. Januar

Marion: 2. Januar

Tonje: 2. Januar

Jeanett: 3. Januar

Laila: 4. Januar

Anette: 4. Januar

Tante Tine: 5 Januar

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


10 Comments

 1. avatar
  Siri Kathleen
  desember 25, 2010

  Så det ble mye fint på deg altså? Så bra da!!! Jeg fikk alt jeg ønska meg og litt til jeg. Det vanket vel endel babytøy til deg og i går? Jeg fikk et hav av klær til både vesla og Jonas.. helt utrolig at så fort en får en unge ekstra er det 4 ganger så mange pakker…..? Det er liksom noe i det regnestykket som ikke stemmer helt… :p Ha en super romjul, hege!!! :D:D

  Svar
 2. avatar
  Marte
  desember 25, 2010

  haha, nå må du skyndte deg å føde vist jeg skal få rett!!:P

  Svar
 3. avatar
  ¤MK¤
  desember 25, 2010

  Krysser fingrene for i natt jeg da;) Vi mista nå en i familien nå nettopp så håper lille mora di får en skjel like god som henne! Ikke vits å dra for tidlig på sykehuset, da kan man bare bli hjemsendt igjen! FAKTISK! Jaja, Alex – fin gave var det uansett da;)

  Svar
 4. avatar
  Siv
  desember 25, 2010

  Hehe, jeg har også to stillinger som går an å ligge i nå,.synes magen min har blitt enda digrere bare siden tirsdag da jeg var hos jordmor, brr! (Kan ikke ha noe med at jeg har proppet meg med plenty julemat i det siste) Pokker, da ble det ikke fødsel på deg lille julaften.. 😉 Jordmora mi sa gjennomsnittet fødte rundt uke 40, og at det bare var å innstille seg på det. Skal man tro på statistikken så er du rett rundt dagen nå 😀

  Svar
 5. avatar
  Lillesmurf - Kari
  desember 25, 2010

  ÅH nei jeg hadde feil :/
  Håper snart lille frøkna kommer også <3

  Svar
 6. avatar
  Miss Fucking Joens
  desember 25, 2010

  Hva om ungen kommer ut og ikke ligner på en Thea i det hele tatt? HVa om hun ligner på Olga eller Gudrun?

  Svar
 7. avatar
  Nina C.
  desember 26, 2010

  Katta våres sitter bare å snuser på juletreet i stue,endog har vi kunstig. Så det er kanskje ikke noe morsom å leke med.
  Så bra at dere har hatt en fin jul,det smykket var kjempe fint og søtt!

  Håper jeg får rett med datoen du skal føde! ellers så har jeg en sterk følelse på enten 27.des eller seneste laget 30.des.

  Svar
 8. avatar
  Nina C.
  desember 26, 2010

  uh,glemte å nevne i forbifarten at jeg har byttet bloggplattform og blogger fra wordpress.com, har jo annerledes bloggadresse og greier, ville bare nevne det=)
  Har skriblet min nye adresse i feltet ovefor,så det er jo linket,men tilfelle så skribler jeg den ned her(http://inmystrangeworld.wordpress.com).

  Svar
 9. avatar
  Maria Helene
  desember 26, 2010

  Så pent smykke! 🙂

  Svar
 10. avatar
  Ia
  desember 27, 2010

  Omg, har du føda lille Thea nå? 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *