Julestemning?

Julefølelse noen? Can I have some please? Jeg har både pyntet tre, pyntet reiret, sett hovmesteren og laget pepperkakehus. Det snør tilogmed ute, men likevel absolutt ingen julestemning. Sikkert fordi jeg har glemt å glede meg til jul i år. Har gledet meg til å flytte inn og til Thea kommer. Noe som forresten ikke ser ut som skjer med det første.

I det siste har folk begynt å si lykke til istedenfor farvel. De bare jaja, god jul og lykke til. Første gangen så jeg rart på de. Lykke til tenkte jeg, hvorfor det? Så tittet jeg ned og bare ahaa, jeg er jo gravid ja. Slik det var. Det nærmer seg noe alvorlig termin, men jeg har ikke fødestemning heller jeg. Føler ikke det skal skje med det første liksom.

Tilogmed Alex skjønner at det skal skje snart. Idag ringte han helt hysterisk og lurte på om jeg drev og fødde, fordi jeg hadde ikke svart på meldingen hans. Jeg bare jada. Kjørte på sykehuset selv jeg og glemte å ringe til deg i farten. Hallo liksom. Er jeg litt stille på Facebook får mormor små panikk og skriver 2 – 3 meldinger på veggen. Blir faktisk ganske gøy den dagen jeg kan svare JA nå har jeg født.

Forresten, SE mitt fine pepperkakehus da.

Jepp, det er helt hjemmelaget. Mamma baker, jeg pynter. Liker ikke noe annet en nonstop og melkerull på pepperkakehus, derfor ser det litt … fantasiløst ut. Men mmm så godt.

Idag slapp jeg forresten den ene katten min ut for første gang her i nye huset. Uuu så spennende for dere å vite. Men det var ikke derfor jeg nevnte det. Jeg skulle briske meg med at jeg måket hele innkjørselen vår, mens jeg ventet på at han skulle sniffe seg ferdig. Steike så mann jeg følte meg. Uten sminke og med Alex sine sko og boblejakke. Så ut som en tykk liten hobbit der jeg kastet snø rundt meg.

Uansett, GOD JUL alle dere fine lesere. Liker dere jeg. 😀

12 Comments

 1. avatar
  Christine Lövendahl
  desember 24, 2010

  masse god jul til deg. håper du får alt du ønsker deg og bittelitt til 😀

  Svar
 2. avatar
  Tone
  desember 24, 2010

  Ååh, som jeg håper at Thea kommer i løpet av det neste døgnet, sånn at mormoren din og jeg får rett:D Uansett så håper jeg at du får en fin jul, og at julestemningen sniker seg innpå deg i løpet av natten. God jul, og lykke til;)

  Svar
 3. avatar
  Benedicte
  desember 24, 2010

  Syns du bør knipe sammen til over nyttår jeg 😉 For jentas del 😀 hehe
  Litt stas m nyttårsbarn da <3

  Svar
 4. avatar
  Miss Fucking Joens
  desember 24, 2010

  Fiiin! 😀 Huset var litt stygt, null affense 😛 Det var ja, fantasiløst, haha! 😀

  Svar
 5. avatar
  Janne-Kristin
  desember 24, 2010

  Hellane, Hege! TRE dager til termin og du måker!!! DA er ikke jeg så høy i hatten lenger 😛 Jeg synes huset var fint, imponerende at det er hjemmebakt, var litt høyere enn disse vanlige en får på Rema1000 😉 Jeg kan gi deg julestemning! *Janne-Kristin drysser julestemningstøv over Hege og magen* 😀

  Svar
 6. avatar
  ¤MK¤
  desember 24, 2010

  inge julestemning her heller.. Men koselig blir det uansett på et vis. Mange søtinger rundt deg iallefall! God jul iallefall. Venter spent hver dag nå!

  Svar
 7. avatar
  Siri Kathleen
  desember 24, 2010

  Begynner å få julestemninga endlig. det hjalp å få pakker under treet og juletrepynten på. Nei søren da tok jeg feil… pokker og… hvor morsomt hadde det ikke vært om hun hadde kommet i dag da… 😉 men men… hun kommer!
  Vil ønske deg en supergod Jul, Hege, kos deg masse og nyyyyyyt dagene! Stor juleklem 😉

  Svar
 8. avatar
  marion
  desember 24, 2010

  go jul hege

  Svar
 9. avatar
  Marte
  desember 24, 2010

  God jul!:D

  Svar
 10. avatar
  Siv
  desember 24, 2010

  Hmm..julestemning..Har du sett Snekker Andersen på tv..? Det er eeegentlig obligatorisk for meg å se på julaften (går 0905), men fikk ikke sett det idag, hulk! Heldigvis fikk jeg i meg en skive (eller flere) med svigers gode lammerull, og dagen ble plutselig reddet. Du kan jo forsøke å se Askepott når den tid kommer? 11.00 hvis det skulle være noen tvil. Jeg har den tilogmed som event på facebook, hehe!

  Heldige pusekatten. Sikkert masse å snuse rundt på nå! Vår kjære Marve var helt gal da vi fikk han og han fikk gå rundt i hele huset å utforske..

  God jul du lille store! ..Og lykke til 😉

  Svar
 11. avatar
  Siv
  desember 24, 2010

  Forresten..MÅKE?? Er du klin gærn, sett deg ned!! Samle krefter og alt det der vet du.. 🙂

  Svar
 12. avatar
  Nina C.
  desember 26, 2010

  Håper lille thea kommer ut snart da! Jeg hadde ikke noe særlig julestemning før under julemiddagen og det var kanskje 1 time til julegaveåpningen=)
  men synes det var kos med å være med familie=)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *