Fødings?

Neida neida, jeg har ikke født. Men det jeg HAR gjort, eller vi da, er å flytte inn i huset vårt. ENDELIG! Kan ikke tro at vi faktisk trodde vi skulle klare å pusse opp på sånn tre uker. For vi trodde faktisk det. Jada pusse opp, det er nå piece of cake. Hallo liksom. Hey pappa, har du kattene i noen uker? I noen uker, jada det skal gå fint. Ble visst 14 uker gitt.

Å herregud jeg er så lykkelig. Og sliten. Det er faktisk såvidt jeg klarer å stå helt oppreist og det å gå vanlig over gulvet, er en sport. Slik går det når en høygravid absolutt skal vaske tak og vegger i reiret sitt selv. Skulle egentlig få hjelp. Men det å vente på hjelp den siste dagen, det går ikke.

Så plutselig …

What? Mageknip? Ja altså gravid-mageknip, ikke sånn annen. Jada, det er vel nå det skal skje. Jeg skal vel ligge her i huset mitt alene og føde med moppen i hånden. Alex var nemlig på julehandel, så jeg var forlatt. Sånn er det når man lager reir, da må man tydeligvis føde i det når det er klart.

Men så gikk det heldigvis over.

Hadde egentlig ikke gjort noe å føde nå snart. Reiret er i rute og jeg begynner å få temmelig mangel på søvn. Med EN gang jeg knuser hodet på puten, begynner hun med aerobic inni magen. Så ligger jeg der å humper da. For ja, de aktivitetene beveger faktisk hele kroppen min også. Humper bortover i sengen liksom. Etter litt kommer jeg bort på Alex sin side. Så ligger jeg der og dulter litt borti han. Og da vettu, begynner han å snorke. Så da er det bare å stå opp.

16 Comments

 1. avatar
  Marte
  desember 19, 2010

  hahaa, du er så fin 😀

  Svar
 2. avatar
  Astridjunx
  desember 19, 2010

  Gratulerer! På tide!
  Vi får håpe det er noen rundt når du føder da, litt dumt å være alene, uansett hvor fint reiret er!

  Svar
 3. avatar
  Miss Fucking Joens
  desember 19, 2010

  Grattis! 😀 Da må vi få en tour! 😀

  Svar
 4. avatar
  Tone
  desember 19, 2010

  SÅ deilig at dere endelig har fått flyttet inn! Gratulerer:D Blir spennende å se hvordan det går med magen fremover..;)

  Svar
 5. avatar
  Sofie
  desember 19, 2010

  Jeg vil se hus! 😀 Gud, jeg digger bloggen din, you make my day! 😀

  Svar
 6. avatar
  Hege
  desember 19, 2010

  Hei! Lykke til med hus og barn – men hvor har du fått tak i Hege-smykket ditt?? jeg vil og ha et sånt! 🙂

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   desember 20, 2010

   Takk for det 🙂 Jo det fikk jeg til bursdagen av Alex. Han har kjøpt det i en vanlig gullsmed butikk 😀

   Svar
 7. avatar
  Lillesmurf - Kari
  desember 19, 2010

  håper han snart kommer søte deg <3 Grattis med innflytting 😀

  Svar
 8. avatar
  Therese
  desember 19, 2010

  kan du legga ut bilde av huse? 🙂

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   desember 19, 2010

   Jepp jepp, will do 😀

   Svar
 9. avatar
  Nina C.
  desember 20, 2010

  Så utrolig bra at dere har flyttet inn.grattis!

  Svar
 10. avatar
  Janne-Kristin
  desember 20, 2010

  Jeeeei, gratulerer!!!! 😀 Så kjekt! Deres helt eget hus som dere sover i liksom! Nå kan Thea bare komme! Eller forresten, ikke før 30. desember, for det har jeg gjettet! moahaha! Nå gleder jeg meg til å se! Og jeg forlanger det forsåvidt også! 😛
  SV: Oooh, lurt! Ja, egg er jo tykningsmiddel, det bør jeg vite alt om! 😛

  Svar
 11. avatar
  ¤MK¤
  desember 20, 2010

  Haha dere er meg nå en herlig gjeng! Kan ikke noe annet ennå å smile av historiene dine;) Må jo bare se det for seg, og ønske seg filmklipp;) Håper det blir snart nå da, så mor får litt fred. Kanskje du til og med rekker å legge ut litt reirbilder før hun kommer? Men vil nok savne deg i bloggverden når hun lille kommer!

  Svar
 12. avatar
  Nina C.
  desember 20, 2010

  SV; Er ikke helt sikker ennå,men vi får se ann hva jeg gjør. hehe.;P er fristende å flytte,men så er det med at folk sier det er mye «vanskeligere» å følge bloggen hvis man ikke er på blogg.no,men tanke på vennelister osv.

  Svar
 13. avatar
  Siv
  desember 20, 2010

  Da er du vel klar som et egg (..eller egget er klart som et egg..?) til å føde, nå når dere har flyttet inn! Føde med mopp i armene skal man ikke kimse av..da har du noe å tørke opp med etterpå 😀 Jeg prøver så godt jeg kan å overbevise mini i magen om at det IKKE er på tide enda. Livredd for å føde aller siste dagen i desember eller noe..nedtur. Vil ha januar-baby!

  Svar
 14. avatar
  Siri Kathleen
  desember 20, 2010

  Gratulerer med innflyttings! ENDELIG!!!! Hehe, kan jo virke som om det er et eller annet som skjer hos deg snart da. men hun får vente til torsdag. Jeg har nemlig bestilt henne til torsdag! :D:D:D

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *