Tidsfordriv!

Nå er jeg sliten. Sliten etter å ha ruslet frem og tilbake i huset mitt og sett på folk som jobber. Jeg får jo ikke gjøre en dritt selv. Eller jo, lage kaffe. Prøver jeg å løfte en kasse, kommer folk løpende og tar den fra meg. Så da står jeg der og glor da. Eller, jeg får ikke stå så lenge. Jeg tar jo litt … plass for å si det slik. Så da bare dytter de meg litt rundt helt til jeg tar hintet og rusler videre.

Noen ganger tar jeg ikke hintet. Da bare deiger jeg meg ekstra utover så de ikke kommer seg forbi.

Igår ble jeg stengt inne i stuen. Av en eller annen grunn er det bare dørhåndtak på den ene siden av stuedøren. På utsiden. Så da bare lukket de døren etter seg og var kvitt et problem. Det de ikke visste, var at inne i en krok i stuen fant jeg en eske. Jippi, Thea sin seng. Og vips, hadde jeg skrudd opp hele. Eller vips og vips, tok nå ca 2 timer.

SE! Vi har fått et superstort skap på rommet, med speildører. Det ble skrudd opp igår. Herregud det var gøy å speile seg i de. Mens mamma og Henning skrudde i hyller, sto jeg og dro inn magen så godt jeg kunne, for så å slippe den ut igjen. Badoooing! Så lo jeg rått. Noe skal man jo ta seg til.

En annen hobby jeg fikk idag var å dytte folk med magen. Dunk! Den er som en liten airbag, folk bare fyker bortover gulvet. Man kan også mage seg vei fant jeg ut. Magen først og så bare brøyter man seg frem. Sykt gøy.

Herregud, ikke rart de stenger meg inne igrunn.

7 Comments

 1. avatar
  Maylén
  desember 14, 2010

  Haha, artig du! 😀

  Sv; Helt riktig! 🙂 Hvert år limer jeg meg fast på rommet med saks og papir for å lage noe spennende til familien, skjønner ikke at de ikke er dritt lei snart? 😛

  Svar
 2. avatar
  Marte
  desember 14, 2010

  hahhahahahah, du er så morsom. 😛

  Svar
 3. avatar
  Silje
  desember 14, 2010

  Hehehe… :):)

  Svar
 4. avatar
  ★MK★
  desember 14, 2010

  Haha må være litt ensomt å være gravid selv om man egentlig er to hele tia. Bra du sniker deg til å gjøre litt ting i ny og ne også;) Du burde lage videoblogg med magehobbysysleriene dine! VIRKELIG

  Svar
 5. avatar
  Lillesmurf - Kari
  desember 14, 2010

  Hahaha. Du er herlig 😀 Godt å se at dere nærmer dere med huset <3

  Svar
 6. avatar
  Tone
  desember 14, 2010

  Det er seriøst ingen annen bloggere som får meg til å le like mye som deg:D

  Svar
 7. avatar
  Nina C.
  desember 14, 2010

  hehe, bra at du fikk unnagjort noe da!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *