Two weeks, baby!

Spent nå? Har vi flyttet, har vi ikke flyttet? Ja nå kan dere lure. Svaret er meget så enkelt. Svaret er nemlig akkurat det samme som de siste 5 ukene  … neste helg! Neste helg Hege, da har dere flyttet inn. Jada.

Grunnen til at vi ikke har flyttet inn, er at det mangler brytere til varmekablene og lyset på badet. Brytere liksom. En bitteliten to-minutters-jobb for en elektriker. Sykt irriterende. Like før jeg banker på til alle naboene og spør om ikke de tilfeldigvis er elektrikere.

Litt fristende å bare trykke sammen to ledninger og se hva som skjer også.

Den siste uken har jeg begynt å få vann i kroppen. Det kommer helst om kvelden og natten. Sykt irriterende. Både fingrene og tærne ser ut som små fete pølser. Sexy. Jeg offet meg litt over vannet i kroppen igår da vi skulle legge oss. Alex bare, jeg tror faktisk jeg har litt vann i kroppen også. Åja du har det ja sa jeg. Ja. Han visste ikke helt hva det var, men han følte iallefall at han hadde pølsefingre han også.

Jeg satte meg i sengen og viste han hva vann i kroppen faktisk er. Se da, så trykte jeg på leggen. Da ble det en liten grop som ikke gikk vekk. Alex bare WOW, herregud det var sykt. Så ble han sittende å trykke på leggen min i noen minutter, før han trykte litt på sin. Så kom han frem til at han ikke hadde vann i kroppen likevel.

Det har fortsatt ikke gått opp for meg at vi kan være foreldre om to uker. TO UKER. Ikke nok med det, det kan skje hver dag. Imorgen kan jeg ligge å føde liksom og det er helt normalt. Så er jeg litt ekstra stille her på bloggen, vet dere hvorfor.

Gravidboken maser om at jeg må ta livet med ro. Slappe av. Jeg må hvile når jeg kan, for ingen vet hva kvelden bringer. Herregud, hvil selv. Jeg har faktisk et reir å bygge. Ikke tid til å hvile da. Enkelte bøker skjønner rett og slett ingenting.

Dere kan få lov å gjette datoen viss dere vil. Kan få en flaske morsmelk i premie om dere gjetter rett. Nei forresten, æsj. Alle bare, åh skal du smake på melken din? Hell no! Såvidt ungen skal få smake liksom.

Uansett, gjette datoen. Mormor har gjettet 24 Desember. Jesusbarn kalte hun det. Jeg bare nei mormor, nei. Mamma har gjettet 21 Desember, for da er det fullmåne. Jeg og Alex har gjettet 31 Desember, siden det er vår flaks. Så seint som mulig liksom. Sikkert midt på dagen slik at vi ikke kan tvinge jordmoren til å skrive 1. Januar.

Edit: I menyen øverst på «gjett datoen» kan dere se hva folk har gjettet! 😀

16 Comments

 1. avatar
  Steinar Holten
  desember 12, 2010

  Jeg er overbevist om at lillegullet kommer 26. desember klokka 19:55 +/- 1 time og 30 minutter. Hilsen Togtellesjæfen på Nesbyen Sentralstasjon :-)))

  Svar
 2. avatar
  Tone
  desember 12, 2010

  Heiheihei, ikke noe dissing av Jesusbarn, jeg er nemlig et selv. Så nå gjetter jeg 24. desember, bare for å være tett;)

  Svar
 3. avatar
  ★MK★
  desember 12, 2010

  Hehe kanskje Alex har innbilt svangerskap etter å ha hengt for mye med deg disse 9 månedene?;) Åå begynner virkelig å haste nå da! Skulle gjerne sendt deg pappan min til å fixe! Tenk om du kommer hjem fra sykehuset til at alt er ordne og klart da! Jeg tror egenlig ikke du går over tida, men jeg endre opp på 25. , natt til 26.;) hahaha

  Svar
 4. avatar
  Marte
  desember 12, 2010

  hmm, tipper 25 desember:D

  Svar
 5. avatar
  Sofie
  desember 12, 2010

  Hihi, du er så søt altså, med det reiret ditt <3 Det kommer til å bli en lykkelig liten klump som kommer til verden, Thea får det godt! Lykke til om det plutselig skjer noe i hula (altså din hule, ikke huset…)!

  Svar
 6. avatar
  Nina C.
  desember 12, 2010

  jeg tipper at lille thea kommer den 25 eller 26 desember jeg. Håper dere får kommet inn i reiret snart.
  SV;hehe. syntes det også var bra at bare selvmordsbomben greide å drepe seg selv. Litt sånn «in your face»

  Svar
 7. avatar
  Janne-Kristin
  desember 12, 2010

  Å, så kjedelig. Så lite liksom. Men DA er det i hvert fall veldig snart, og mest sannsynlig har du vel kommet i hus til minien kommer 😉 Oh, gjette! Termin 26… Hm… Jeg tipper 30. Man går vel vanligvis over tiden. Men håper januar, det hadde vært fint, da blir hun glad når hun blir eldre! 😀 LOL på Alex, han føler vel et stort behov for å ta så mye del i graviditeten din som han bare kan 😉

  Svar
 8. avatar
  Lone
  desember 13, 2010

  Marita har ei vennina som nettopp fekk ein unge. Tidlig om morningen kjente ho litt mageknip. Leverte ungane i barnehage og skule, for så å reisa på sjukehuset på kontroll. Var 4 daga på overtid. Då kunne Britt Heidi, jordmore, fortella at ho hadde 7 cm åpning. Er nåken som e heldige. Lykke til med fødselen, Hege. Håpe da går smertefritt for seg 😉 Tippe 25 desember.

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   desember 13, 2010

   Å herregud, da e jammen forskjell på folk!! Sånn fødsel vi eg ha 😀 😀

   Svar
 9. avatar
  Sabina
  desember 13, 2010

  Heheh ser den :p Nei uff det er ikke bare bare men hvem vet, kanskje du får i januar og jeg i desember:p hehehe.. De kommer jo når de er klare 🙂

  Svar
 10. avatar
  Lillesmurf - Kari
  desember 13, 2010

  SV: Jeg er veldig enig. Digger bloggen hennes 😀

  Svar
 11. avatar
  Lillesmurf - Kari
  desember 13, 2010

  Jeg gjetter 20.desember <3

  Svar
 12. avatar
  Guro
  desember 13, 2010

  Jeg tror den 1 januar faktisk 😀
  DU ER SUPER GOD TIL OG BLOGGE DIGGER BLOGGEN DIN ;D

  Svar
 13. avatar
  Camilla Eileen
  desember 13, 2010

  Om du holder igjen til over nyttår, pass på å føde noen dager etter 1. januar. Da slipper du å komme på nyhetene og det kan hende noen i klassen til datteren din har bursdag før ho! Heheh, ekje gøy å være først alltid, vertfall ikke når man er jente. Men ja, jeg ville bare si du er utrolig flink til å skrive! Jeg har bladd meg tilbake til JULI bare for å bli muntra opp! Så, ja. Fast leser herfra!

  Svar
 14. avatar
  Maylén
  desember 14, 2010

  Du er kjempe flink å skrive!
  Håper gullet ditt kommer 1 januar da, bedre å være først enn sist! 🙂

  Svar
 15. avatar
  marion
  desember 14, 2010

  hei hei hege trur gullet ditt kommer etter nyttår en gang eg.. sier 2 januar

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *