Action Man

Da vi fortalte Thea at hun skulle bli storesøster, reagerte hun helt nonchalant. «Ja? det visste jeg jo» sa hun og tegnet videre i boken sin. Jaha sa vi og klødde oss i barten mens vi lurte på om vi hadde vært så lite diskret. Host.

«Åssen vet du det da?» spurte jeg.

«Du sa jeg skulle ønske meg en lillebror eller lillesøster da katten flyttet til Sverige» fortsatte hun.

Åja, tenkte jeg. Nå har ikke katten flyttet til Sverige akkurat, men en bondegård var så klisjé så vi improviserte.

Thea, som den hemmelighetsholderen hun er, spredte det glade budskap om at vi skulle ha baby lenge før vi faktisk var gravid. Etter en stund fikk vi litt lure blikk her og der og jeg skjønte at folk kanskje skjønte, men Vegard nektet å si noe før det var gått 12 uker. Tror han håpte på å slippe å si noe før ungen var kommet ut, men som nevnt før her på bloggen så er ikke kroppen min er ikke helt der denne gangen. Den holder like mye på hemmeligheter som Thea. Egentlig er det ikke så rart, for jeg har forsket litt på egen kropp den siste tiden (din gris). Hvis jeg legger hånden på magen og spriker med fingrene, da når tommelen ribbeina og lillefingeren når akkurat det beinet over tissen. Da sier det seg selv at med mindre han begynner å kaste ut det inventaret som allerede er i magen så har han bare en vei å vokse, og det er – utover.

(Jeg vet dere sitter og måler med hendene nå. INNRØM DET!)

En liten stund etter at vi hadde fortalt Thea at jeg var gravid, lurte hun hvor hun skulle være med henne når vi skulle føde. Skulle hun bare sitte hjemme alene og vente liksom? «Du kan være med og se på» spøkte jeg, men da fikk hun nesten hentesveis. «SE PÅ? Kommer han ikke ut RUMPA??» «Ehh, tja ca» svarte jeg og fortsatte raskt med at hun sikkert skulle være hos foreldrene til Vegard, mormor eller pappa. Alt etter som.

«Skal dere ha flere babyer?» lurte hun på like etter.

«Nei får holde med en om gangen»

«Da må dere slutte å kysse!»

«Må vi?»

«Ja, det er slik det blir babyer. Av kyssing. Derfor kysser jeg aldri!»

Jeg stirret litt på henne og lurte på om det kanskje var på tide å sette seg ned og snakke litt om blomsten og bien. Tiss i tiss, vettu. Nei for helvete tenkte jeg og løp ut på kjøkkenet mens jeg brølte POTETENE! Hun tenkte heldigvis ikke over at vi faktisk hadde pannekaker den dagen.

Ellers. Siden sist har jeg vært hundre ganger hos kiropraktor (iallefall tre) og hun er like imponert hver gang hun tar i den stive, skjeve kroppen min (les forrige innlegg her hvis du ikke henger med). Vegard har mumlet litt borte i sofaen siden han egentlig hadde førsteplassen i hele VERDEN over de som har mest vondt i skulder og rygg. Det har riktig BLØDD i ørene hans at noen profesjonelle har sagt at jeg kanskje har det vondere enn han. Tilfeldighetene hadde det at han plutselig fikk låst skulder på Torsdag (yeah right) og istedenfor å bare kaste kroppen inntil toget sitt og brøle ARRR slik han pleier, bestilte han seg en time han også.

Da jeg spurte hvordan det gikk for å bånde litt over opplevelsene, så tok han helt av. Han måtte faktisk ta RØNTGEN. Måtte jeg det? Nei. Og kiropraktoren hadde kalt han SUPERMANN siden han hadde klart å gå rundt slik. Og da han kom til neste time hadde kiropraktoren sagt EEEY IT’S ACTION MAN!! Så hvis det var noe som helst tvil, så var det fortsatt han som hadde mest vondt! Greit sa jeg og klappet han litt på skulderen. AUEE FORSIKTIG ropte han.

Jeg følte ikke så veldig med han akkurat der og da, men da han senere på dagen først fikk en parkeringsbot for så å komme hjem til et brev der det sto at han var med i 17. Mai komiteen dette året (åh plis GUD sett han i sånn kaste bløtkake-bod!!), da syns jeg faktisk litt synd i han.

Haha neida. Jeg dauet av lol.

Han så ut som denne hesten resten av dagen. Vi bare smiiil Action Man, han bare nah.

5 Comments

 1. avatar
  Siv (Hønemor)
  februar 5, 2017

  De er noen luringer også de der kiropraktorene 😀 De må jo tjene penger! Da jeg gikk i fjor for nakken var det «ojojoj!!!» hver gang jeg var, og jeg ble halvveis tvunget til 6-7 behandlinger. Auua lommeboka. Men jajaja, det var vel verdt det 🙂 Og du; babyguttetissemanner vaskes lettest ved å dytte hele rompa i vasken. Praktisk for deg; hysterisk moro for baby 😀 Om du lurte liksom.

  Svar
  1. avatar
   litloo
   februar 5, 2017

   Uff ja jeg håper de ikke har tenkt å blakke oss helt. Var jo litt mystisk at begge var årets verste tilfeller haha 😛 OOOO TAKK for årets beste tips!!! Det skal jeg huske, for ja, jeg lurte. 😀

   Svar
 2. avatar
  Bollemor
  februar 8, 2017

  Du må ha grådig stor hånd, du…eller lange fingrar… :/

  Svar
 3. avatar
  Bollemor
  februar 8, 2017

  Og forresten…kan nokon gje beskjed til den heste-eigaren at inngjerdinga bør flyttast? 🙁

  Svar
  1. avatar
   litloo
   februar 8, 2017

   Mhm har tenkt på det ? Og nei, liten mage. Du får teste på Fredag ?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *