Gjeng kriminalitet

Jeg ser på meg selv som dyrevennlig. Jeg styrer unna pels, produkter som er testet på dyr og her en dag da jeg så en hel flokk med sauer på vei inn i en slaktebil, ble jeg nesten vegetarianer også. True story. Jeg er snill med dyr som ikke er edderkopper og jeg sier oftere hei til en hund enn et menneske. Så hvorfor i denne VERDEN har da en mus bestemt seg for å klatre inn i veggen vår for så å dø, råtne og lukte bæsj?? HVORFOR? Hun er i tillegg tanten av alle mus, for hun må seriøst være feit siden det er odøøøøør helt nede fra gangen i første og opp til soverommet i tredje.

Da jeg kom hjem fra jobb i går slo lukten imot meg. Den var ikke der da jeg dro så jeg spurte hva som stinket. Vegard kom ut i gangen og bare «vet ikke jeg, men det kan jo være en død mus i veggen.» «Død mus?» spurte jeg, og trodde sånn halvveis på han. Jeg spaserte mot vaskerommet og akkurat i det jeg kom forbi trappen ble lukten sterkere. Jeg snuste litt under trappen og spurte om Vegard han hadde bæsjet under der? Jeg kunne skylt på katten men han er ikke lenger med oss, god bless his soul, så dermed var det svært naturlig å spørre Vegard. Tross alt alltid en eller annen som bæsjer i dette huset føler jeg. Vegard ble SUR og gikk og satte seg i sofaen. Spørre om noe slikt liksom. Dermed var konklusjonen altså tante MUS. Bitch.

Jeg har vært inne på tanken at det er en edderkoppbande som har forgiftet fru mus og latt henne ligge der. En slags aksjon. Jeg vet at edderkopper i Norge er VEL så farlige som de i utlandet, de bare viser det ikke til hvem som helst. Vi har all grunn til å være dritredd, bare så det er sagt. De er en tikkende bombe hele gjengen. For ikke så altfor lenge siden var det hold en edderkopp-dag på akvariet i Bergen. Face your fear sto det. Greit, tenkte jeg og vurderte et kjapt øyeblikk å stikke ned og poke en bare bittelitt. Jeg og Thea har poket en slange der en gang. Det vil si, jeg plukket litt på han mens hun bare MUNN og stappet fingeren omtrent inn i kjeften hans. Til hennes forsvar var hun bare to år og jeg trodde hun visste bedre. Slangen bare øøø. Mannen som holdt han bare oj og jeg bare upsi mens vi sklei vekk. Vi har ikke vert der siden.

Uansett, ALDRI har jeg vært så glad for å ikke ha reist på edderkopp-dagen. Tenk om de hadde aksjonert på samme måte der, som de i veggen. Ting er jo på g. De hadde helt garantert KIDNAPPET Vegard i et ubevoktet øyeblikk og stappet han nedi glassburene sine. Så hadde vi bare ooops og sklidd vekk atter en gang. Dårlig karma.

 

img_0900

Slange?

Sett bort i fra edderkoppaksjoner består livene våres for tiden av å glo i hus kataloger. Det er ikke sånn at vi blir tungpustet og røsker i hvitløken av hus altså, vi har bare fått det for oss at vi skal bygge. Ooo kult tenker du, tja du skulle bare visst sier jeg. Er dere KLAR over hvor mange forskjellige hus det er eller? Nei? Vi vet. Nå kan vi naturligvis takke oss selv for akkurat det, for vi gikk helt banan på nettet og bestilte alle kataloger vi kom over. KAN ALDRI BLI FOR MANGE brølte vi mens vi slo oss på brystet. Men det kan det. Å herreGUD det kan det. Jeg har ikke vært så forvirret siden den gangen mamma fortalte hvordan unger blir til, og de kommer ikke med storken SÅPASS kan jeg røpe.

Her en dag klagde jeg min nød til en tilfeldig mann over hvor mye jobb det er å bygge hus. Ja, sa han og nikket ivrig. «Det er altså bare såååå vanskelig å bestemme seg for hvilken hustype man skal liksom» sa jeg, og jeg kunne se på hele figuren at det var vel det MINSTE problemet jeg skulle møte på i prosessen. Jeg kastet litt på håret, blåste litt på neglelakken jeg ikke har og gikk min vei.

f212fd68aeca509fcdbbb675e67ce9276b0d9fa965fa8bb5865c167eccb8b1d9

Sååeh. Sitter noen av dere inne med litt tips så hadde det vært greit om dere kunne dele de. Ikke la de sitte fast i barten, det er ikke sexy. Sharing is caring.

 

2 Comments

 1. avatar
  Tonje
  oktober 21, 2016

  Plukk ut husene de like best, og skiser eit utkast av kordan de vil ha da. So gjer arkitekten resten.
  Me teikna sjølv, og angre ikkje i da heiletatt, då får du eit hus ingen andre har:)

  Svar
  1. avatar
   litloo
   oktober 25, 2016

   Tusen takk for tipset. Ser ut som det blir ett ingen andre har nå, inne vel og merke, ganske vanlig utenpå hehe 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *