Tvangstanker

For noen år siden spilte jeg Candy Crush, som alle andre. Liker å følge strømmen si. Jeg ble så klart avhengig men som de fleste klarte jeg å rive meg bort fra det til slutt. Vegard derimot, han spiller fortsatt. Ikke nok med det, han spiller sånn fire fem forskjellige slik at han aldri går tom for brett. Dessuten tror jeg han har tvangstanker, for hver eneste kveld når han skal pusse tennene tar han ned dolokket, setter seg på do (med klær, vi er ikke kommet DER i forholdet enda) og knuser frem candyen mens han gnikker i vei på både tenner og drops. Jeg har observert det en stund og det samme skjer kveld etter kveld. Jeg tror vi er der at noen dør hvis han ikke gjør det. Sånn som de som må slå av og på lyset åtte ganger før de går ut av et rom, vettu.

Uansett. Her en kveld la han fra seg telefonen mens han skylte gebisset. Jeg stirret på skjermen som lyste mot meg. Jeg viftet litt med fingrene og flyttet på et drops. Ooooh the SATISFACTION!!! Og nå, nå klarer jeg ikke tenke på annet. Hei jeg heter Hege og jeg har så SYKT lyst å laste det ned igjen. Føkkføkketiføkk. Men jeg skal ikke la han vinne, with god as my witness (eller dere, what ever), jeg skal IKKE la han vinne.

img_4374

Haha stakkar!!

Andre familiemedlemmer med tvangstanker for tiden, er katten. Eller kattefilla som han går for nå. Han syns flytting var sånn helt ok, og når det i tillegg viste seg å bo to bolekatter utenfor, tok han hatten med seg og ble gal. Når jeg sier bolekatter så kan dere tenke dere jordbær for eksempel. Baktus er et sånt fint lite Norsk jordbær, nabokattene er de jordbærene der du kjøper en korg og tenker du skal hjem og kose deg med MASSE jordbær, men så åpner du den og der ligger det fire blodsprengte bær som ser ut som de er foret på samme måte som gås som blir avlet for gåselever. Fire digre ekle smakløse bær fra gudvethvor.

Baktus nekter å gå ut til de to mannekattene utenfor og det er jo i og for seg greit, men han nekter å gå på do i kassen sin i tillegg. Det er ikke greit. En hel uke etter vi flyttet hit gikk jeg rundt i huset og klagde på at det luktet kattepiss over ALT. Jeg gikk som en sånn sporhund og snuste langs gulv vegger og ting. Vegard mente jeg var gal og jeg var på godt vei til å tro det selv også.

Før jeg ga sjelen min over til crazyworld bestemte jeg meg som siste krampetrekning å flytte sofaen og titte under der. Det er Vegard sin to HUNDRE år gamle skinnsofa som han har arvet fra en kompis, og jeg tror han kompisen arvet den fra en annen kompis igjen. Skikkelig arvestøkke der altså og den er definisjonen på luguber. Jeg sleit fram sofaen og fikk hentesveis og brokk med på kjøpet siden Vegard sto med hendene i lommene og så på. Under sofaen var det en oransje flekk. Typ dritoransje og sirup-akti. Hva er dette spurte mr. nekteratkattenpisserinneforhanerjosåsnill. Han trykte fingeren nedi, for det var tydeligvis helt naturlig, han snuste på fingeren og så hylte han ÆSJ!! Han løp med fingeren først ut på kjøkkenet mens jeg ble stående igjen og betrakte dammen som så klart – var kattepiss.

Ahhhh. Victory. Jeg er ikke gal. Jeg snuste inn lukten av seier. Snuuus. Host æsj kattepiss. BLUH!

Jeg tittet på sofaen og den er såpass lav at det ikke er sjanse i hellfuck at han hadde kommet seg under der for å pisse. Greit han er tynn, greit han kanskje har litt spiseforstyrrelser og sånn, men han er ikke to cm – tynn. Kan jo kanskje være han er en blekksprutkatt, har dere sett det eller? Blekkspruter som skviser trynet sitt gjennom de minste hullene? Sykt. Men ja. Dammen kom med andre ord ovenfra (ikke fra himmelen da stupid, fra sofaputene), så filla hadde plantet rumpa si på samme plass hver eneste dag i en UKE og det var kommet så langt at det faktisk hadde rent igjennom hele sofaen og ned på gulvet.

Altså, hallo in the luk. Jeg er glad i dyr og alt sånn men jeg har aldri vært så nære å bli kattemorder. Vi kastet sofaen ut døren og pælmet katten etter. Fy på seg skrek vi. Og så vettu, det vanlige er jo at folk og dyr lærer av sine feil. De tenker okay så var ikke det det smarteste jeg har gjort i år, jeg tar lærdom og gjør ikke den feilen igjen. Men han vettu, han gikk rett opp i sofaen som sto ute i regnet og .. pisset. Meig. Peed. Slo lens.

Rævhål kaller man slike her på bøgda. Eller rumpehull for de fisefine. Det var MYE bedre når han hadde hobbyen å ta på seg selv. Tro om man kan få refusjon? «Skjus me, skulle hatt tilbake de balla dere tok jeg.»

img_2877

Såeh, lyst på katt? Han er et skikkelig kupp.

Bortsett fra å være tidvis sprø har jeg klart å egle meg innpå litt folk her jeg bor nå. Neida. Joda .. haha neida. Men jeg har vært i bursdag foråsidetsånn. Femårsdag sådan, med Thea. Var ikke invitert selv. Mingler sjelden med andre femåringer enn min egen. Siden Thea var litt sjenert, måtte jeg være i bursdagen hele tiden og det gjorde absolutt ingenting. I can take a party ANYTIME. Bursdagskaken var en flott kake med trykk av Elsa og Anna. Seff. Vi voksne fikk også smake og vi begynte merkelig nok å diskutere hva det trykket smakte. Det er da du vet det begynner å dra seg til. HerreGUD vi voksne er kjedelige. Vi smattet en stund på bildet før jeg bare «smaker sånn som de kjeksene man får i kirken.» Og de bare okei? Og jeg bare «de man får på sånn nattverd vet dere.» Og de bare OKEI. Wtf.

Såeh er temmelig sikker på at jeg går for hun derre nye kristne nå, but but. Jeg vet egentlig null om kirken, men akkurat den tørre forbannede kjeksen som i tillegg var dyppet i vin kommer jeg aldri til å glemme. NEVVA I SAY! Husker det gikk rykter i konfirmasjons leiren om at det var bilde på noen av kjeksene, og jeg bare uuu håper jeg får jesus. Det var feil. Det var ikke bilde på NOEN av kjeksene og jeg er temmelig sikker på at skuffelsen min/vår var pretty close up til Gud sin da han oppdaget at Eva hadde jafset i seg eple hun så TYDELIG fikk beskjed om å ikke røre. Dårlig stemning.

4251550202_d34d8b84dd_o

 

 

Og til slutt, et bilde til mormor. ♥ Sorry for alle de engelske ordene denne gangen, og en hel engelsk tegnestripe. (Jeg har fått beskjed at det er unødvendig, for det er faktisk ikke alle som kan engolsk)

 

dsc_0248

2 Comments

 1. avatar
  Katinka
  september 21, 2016

  Ang Candy Crush,så er det akkurat som å lese om han jeg deler postkasse med:p Kattejævelen hadde jeg nok pælma foråsidetsånn 😉

  Svar
  1. avatar
   litloo
   september 21, 2016

   Du får han billig, lol 😛

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *