Dagen da vi gikk hjem

Ja nå koser vi oss, sa Thea på vei hjem fra barnehagen. For to minutter siden kom jeg svettende opp bakken til barnehagen med sekk og uniform. Barna begynte å synge Thea skal hjem, Thea skal hjem som de alltid gjør når noen skal hjem. Hun fikk øye på meg og ropte GÅR du mamma? Skal vi GÅ hjem i dag? Og jeg bare seff, jeg er jo DRITsprek. Vi går jo hver dag, hva er det du snakker om .. pust pust pes .. hoooooi den bakken var da veldig bratt i dag. Sannheten var jo at jeg hadde glemt bilnøklene i bilen til Vegard. Han la de inn på jobben min og så glemte jeg de der også. Jeg tok buss som egentlig var et tog men som likevel var en buss hjem idag. Da jeg trakket ut så kom jeg på de FORBANNA nøklene. Det er i og seg selv ikke krise å gå, men det er ikke akkurat komfåååår å traske rundt med slips, sekk og en jakke som ikke gidder bestemme seg om den skal være for varm eller for kald. Det er seriøst ALDRI en mellomting!!

Thea bare jabb jabb jabb jabb jabb fra vi gikk ut porten i barnehagen og helt til vi kom opp på trappen til mamma. Hun har nøkkel til huset mitt, men var ikke hjemme. Mens vi satt der og ventet kom jeg på hvorfor folk legger ut ekstranøkler. Note to self, kopiere nøkkelen min og legge den en lur plass. Note to self nr. to, ikke skriv på en blogg at man skal det.

Siden jeg hadde nok med sekk, slips, masende barn og en ubestemmelig jakke, var det IKKE et tema og gå på butikken. Den ligger på veien hjem men jeg bare nope. Dermed ble det egg til middag siden det var det eneste i hus. Vi skal ha rundstykker og egg sa jeg til Thea da hun stoppet og spurte i den ene av de førti bakkene hjem. Jeg var så glad vi bestemte oss for å kjøpe hus en plass man omtrent må STROPPE fast husene slik at de ikke faller utfor et stup og i rett sjøen.

 

IMG_3961

 

Da jeg kom hjem oppdaget jeg at vi faktisk ikke hadde rundstykker likevel, bare … mamma sitt hjemmebakte brød. Trynet til Thea da hun merket at det var surdeigsloff istedenfor rundstykker

IMG_2352

Serr?!

Jeg lover dere, brødet er tyngre enn en nyfødt elefant. La det være en advarsel til dere som finner ut hvor jeg legger ekstranøkkelen, jeg kommer til å KASTE surdeigsloffen på dere. Og dere kommer til å havne i koma. Surdeigskoma. Så skal jeg pakke dere inn i den ubrukelige jakken sånn at dere enten fryser ihjel eller koker. Eller boiler som kaffemaskinen på jobb sier. Værmer boiler står det. Og den boileren passer han på å værme i freakings åtti dager. For ALLE har jo tid til det.

Jeg vet ikke helt hva værmer boiler er, men mens jeg har stått der har jeg funnet ut at inni kaffemaskinen, der bor garantert han snille gebrokne mannen som sender ut mail til folk og sier de skal få 500.000.000£ fordi han ikke har noen andre slektninger. Jeg overfører, bare du gi meg din konto. Lover.

Jeg har foresten lagt ut en liten film på Instagram fra turen. Jeg heter litlo med EN o. Jeg vet ikke hvem som har kontoen med to o-er, men jeg føler det på samme måte som i 2007 når en med samme navn som meg på Facebook STJAL mine venner. Jeg hadde 97 stk og nærmet meg tha magic numba og der satt hun med kanskje sånn fem av mine venner!! Det var KRISE!! Så jeg bare «gutt som sa hei til meg i fjor, I hereby friend you og hele slekta di»

Så, ja.

 

IMG_2356

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *