Typisk og sånn

Værsågod litlo gliser en mann på Expert og gir meg den nye laptopen min. Whaaaat er jeg blitt sponset nå tenker jeg og tar i mot. Så kommer jeg på at jeg akkurat har oppgitt mailadressen min, som er litlo, og at han lo litt av den. Litlo betyr nemlig det samme som vesla, så det var ikke sånn at han bare hoho litlo, what a fønny word. 

Da vi kom hjem begynte Vegard å flire litt borte i sofakroken. HVA? sa jeg. Jeg har 128GB på iphonen min sier han. Åkei, so? tenkte jeg uten å se opp. Den laptopen du kjøpte har bare 64GB fortsetter han, jeg har med andre ord DOBBELT så mye plass. Jeg bare øh nei det var 164. Og han bare øh nei det var 64. Er du helt teit eller sa jeg mens jeg kjente konkurranseinstinktet kom som et slag i bakhodet. Den kan jo ikke ha mindre sånne der gigabyte enn en telefon. Herregud. Så ble jeg DRITsur og googlet i en halvtime mens jeg latet som ingenting. Jeg hadde så sykt lyst å si hahaaaa ser her, jeg hadde rett og du hadde feil. You’re a losah and i’m a winnah. Men Mr. Google kunne fortelle at maskinen faktisk bare har 64GB. Serrifåkkingøst. Så kastet jeg fra meg hele Mr. SVIKER Google og håpte at Vegard ikke hadde skjønt hva jeg holdt på med.

Der har man igjen for å ta det første og beste man ser i butikken. Men saken er at bruker man for lang tid i en butikk, da kommer de og hjelper ikkesant. Og jeg vet etter snart 30 år på jorden at «hjelp» betyr dobbel pris. Da kommer de snikende rundt hjørnet og spør om jeg ikke heller skulle hatt den som står litt lenger borte til en MILLION kroner. Og jeg bare tja. Og da vettu, da bare ånei det er sånn og forstå, da kan du jo likså godt gå hjem og skrive på STEIN din gnitne ku.

Så da sitter jeg her da, med en laptop som har mindre minne (nei ops, lagringsplass, sorry Anders :P) enn katten. Apropos katten, han kom dinglende hjem med en mus her en dag. OFFERGAVE skrek han mens han kastet den inn i stuen. Takk for deeet sa vi. Jeg skal innrømme at jeg setter mer pris på når han dreper edderkopper. Han må bare begynne å spise de også, for nå legger han de frem som et trofé. Jeg mener det, de nynner teamsangen fra Jaws mens jeg nærmer meg!! Sånn serr. Da da da da dada dadadadadadadadaaaaa.

1b464216acd38d57836165c7ceae3c07

 

Sånn ellers så skulle jo Thea i bursdag på Fredag. Vegard kom akkurat hjem fra jobb og Thea ville at han skulle være med. Åki sa han og gikk med oss mot bilen. Øøø skal du ikke skifte klær spurte Thea og pekte på arbeidsklærne hans. Og han bare nei? Skal du GÅ sånn spurte hun igjen. Og han bare ja? Da må du faktisk sitte i bilen når vi kommer frem. Du får IKKE følge meg til døren i de klærne der.

Førstemann som hoppet ut av bilen var naturligvis Vegard. Like bak kom Thea løpende så flettene blafret. Hva sa jeg!! brølte hun. Så holdt hun på å DØ da døren ble åpnet. Hei og gratulerer med dagen gliste Vegard til bursdagsbarnet. SNAKKAS ropte Thea og smalt igjen døren i trynet vårt.

IMG_3947-2

 

4 Comments

 1. avatar
  Stine V.H.
  april 18, 2016

  Hahahah, Thea e berre so herlig ??

  Svar
  1. avatar
   litloo
   april 20, 2016

   Liten raring 😀

   Svar
 2. avatar
  Anne
  april 18, 2016

  Jeg tenker at historien om Vegard, og Vegard selv trenger et introduksjonsinnlegg 😉

  Svar
  1. avatar
   litloo
   april 20, 2016

   Hmm! Skal tenke på det 😛

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *