Walk your own line, make your own path

HAHAHAHA! Boblende latter fyller hele rommet i det jeg leser gamle innlegg fra bloggen ved frokostbordet. Spesielt de om bæsj. Thea (5) har blitt blodfan av Thea (2).

Er du sikker på at det er meg mamma? Jeg tenker kjapt over om jeg har flere barn som heter Thea før jeg svarer jepp. Klart det er deg, din fis. Thea skratter litt av fis før hun tar en bit av det økologiske surdeigsbrødet vi har fått av mamma. Hun har leverpostei på. Ny type. I går var den god stemning og kanskje den beste leverposteien hun hadde smakt i hele sitt liv, i dag er den verre enn sukat. Hadde hun vært to år hadde hun kastet skiven på katten, men siden hun er blitt fem påstår hun at hun er mett. Jeg sier nei, du er ikke mett og hun brøler JO, HVORDAN VET DU DET!! En gang svarte jeg fordi jeg er voksen og vet alt, tenk. Da knegget til og med hamsteren borte i buret sitt.

Thea er med andre ord blitt stor. I dag for eksempel skulle hun i bursdag til en av kjærestene sine. Jada de har flere og de bytter ca annenhver Onsdag. Mamma! ropte hun fra andre etasje. Jeg har faktisk ingenting å ha på meg!! Jeg gikk opp og fant hun liggende som en sjøstjerne på badet. Vi gikk inn på rommet og glodde inni skapet. Denne er jo fin sa jeg og dro frem en grønn en med glitter, paljetter og tyll. Nei den har jeg hatt på meg i hver bursdag nå sa hun. Jaha, det er fullstendig nytt for meg mumler jeg og henger kjolen tilbake. Jeg får vel bare ta denne her DA, sier hun og tar med seg en tilfeldig kjole mens hun sleper føttene etter seg ut på badet og sukker et kill me, kill me now – sukk.

 

IMG_2288

 

 

Andre ting som skjer er at hun ikke spiser schøtt. Skikkelig sært. Det er ikke sånn at hun en dag fikk vite at kjøttdeig faktisk kommer fra kua Dagros og hele verden gikk under på tre sekunder mens hun skrek why mamma, whyyyy. Neida. Hun bare liker det ikke. Hurra det er pizza i dag roper barna. FØKK pizza roper Thea. Det samme med brus. Hurra vi får brus roper barna. FØKK brus roper Thea. Gi meg jus og lutefisk!!

Hun liker heller ikke Smarties, men det må dere ikke si til onkel Alf. Han har nemlig alltid med Smarties til Thea meg.

Det verste med at hun ikke drikker brus er når vi er i selskap, eller egentlig bare generelt ute blant andre mennesker. Skal du ha bruuuus Thea, spør de, og forventer et ah yes give it to me give it to me!! Men hun bare ser på meg med store øyne. Jeg vet jo at de øynene betyr «si at jeg ikke liker brus da mamma.» Men for andre folk ser det ut som de betyr «kan jeg plis få brus selv om det ikke er Lørdag, mamma? Plis liksom, pliiis??»

Så jeg bare nei hun liker ikke brus. Og de bare okeeey det tror vi på. Så hoster de freak mens de henter vann. God stemning.

 

IMG_2278

7 Comments

 1. avatar
  Linn
  april 14, 2016

  Hei, ville bare si at det er veldig kjekt at du er begynt å blogge igjen! Elsker måten du skriver på og humoren din??? var fast leser før du sluttet blogge, og er blitt fast leser igjen?

  Svar
  1. avatar
   litloo
   april 18, 2016

   Tusen takk, så kjekt å høre!! 😀 Det er fint å være tilbake, har savnet dere!

   Svar
 2. avatar
  Bollemor
  april 15, 2016

  🙂

  Svar
 3. avatar
  Liinda
  april 16, 2016

  Thea <3

  R heller drakk ikke brus før han begynte på ungdomsskolen, kan bli folk av dem likevel!

  Svar
  1. avatar
   litloo
   april 16, 2016

   Drakk faktisk ikke brus jeg heller 😀 Men om jeg ble folk det vet jeg ikke.

   Svar
   1. avatar
    mormor
    april 16, 2016

    Det er noko eg og har tenkt på, Hege! men tenk du er endatil blitt ei fantastisk mamma!

    Svar
    1. avatar
     litloo
     april 16, 2016

     Takk mormor 😛

     Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *