Super-hysterisk mamma to the rescue!

Stakkar lille Thea, hun har fått betennelse på øyet. Eller katarr som det så ekkelt heter. Eventuelt grønt gugg, som Alex kalte det i telefonen med legevakten igår. Vi fikk beskjed om å koke vann, avkjøle det og vaske øyet hver 3 time. Blir mye koking av vann det kjenner jeg. Men det har gått fint. Lenge leve vannkoker for å si det slik.

Så plutselig ble jeg en litt sånn hysterisk mamma. Og den hysteriske mammaen fant ut at jeg ikke kunne gå ut med Thea, for da kunne hun jo kanskje få … TREKK PÅ ØYET. Og da kunne hun helt sikkert dø. Eller så kunne betennelsen hoppe over på et tilfeldig menneske og så kunne han dø også. Så igår satt jeg og Thea inne hele dagen. Selv om Mr. Google sa at man som oftest ikke dør av betennelse på øyet. Jeg syns ikke at ordet «som oftest» dekker nok. Det er et ganske vaklende ord. Egentlig et unødvendig ord.

Sånn ellers, så har jeg tilbrakt helgen slik :

 

 

Når jeg er på fest, har jeg en ting for å ta ting folk har på hodet og putte det på mitt eget hode. En gang tok jeg en mann sitt slips og puttet det på hodet mitt. Jeg ble kjempekul.

Uff nei, jeg får gå tilbake til jobben min som super-hysterisk mamma og ringe doktoren. Jeg skulle ringe hvis betennelsen ikke hadde gitt seg til idag og det har den ikke. De åpner om en halvtime, og jeg trenger MINST så mye tid på å manne meg opp til å klare å ringe. Lenge leve telefonskrekken.

16 Comments

 1. avatar
  Liinda
  august 23, 2011

  Hahaha, jeg ringer heller ikke. Er 20, men skulle LETT fått mamma til å ringe lege for meg jeg ass. Og banken. og lånekassen. og sjefen. heheh 😛 «Oi, skjult nummer? YES! Unnskyldning til å ikke ta den!!!»

  Svar
 2. avatar
  Mar|anne
  august 23, 2011

  Øyekatarr er en irriterende ting ! – Bare vent til hun begynner i barnehagen. Da dukker det opp stadigvekk ! Øyedråper og annet tull. Mine hater det. Vi måtte være tre personer for å få dråpene inn i øye til Kaila :p

  Svar
 3. avatar
  Have You Met Miss Jones?
  august 23, 2011

  Hihi! Du er jo ikke 90! Du skal ikke bry deg om trekk, det er det bare gamlingene som gjør! Kanskje du er blitt smittet fra pensjonistville? En sykdom som ikke har slått ut før nå?! 😛

  Du kan også bruke saltvann, sånn du kjøper på apoteket, i sånne små beholdere. Litt lettere 🙂

  Svar
 4. avatar
  k.
  august 23, 2011

  Uff da, øyegugg er ikke gøy. Vesla vår ble født med øyegugg og det kom og gikk veldig lenge. Heldigvis har vi ikke sett noe til det på en stund nå da..

  Høhøhø. Ja, bra jeg ikke var den eneste fyllemammaen i helga. Uff og uff, vesla hos mormor og oss med fullt barskap. Ikke helt bra, men det endte vel og med minimale skader på leiligheta.

  Svar
 5. avatar
  Pantora
  august 23, 2011

  4 dager uten blogging, hallo hva skjer?

  Stakkars Thea, men tror nok det er deg det går hardest innpå 😉

  Svar
 6. avatar
  Siv
  august 23, 2011

  Lina hadde det for mange måneder siden. Da hun endelig ble frisk, fikk jeg det…hurra! Det er noe herk, også gjør det så vondt å tørke vekk, særlig etter natten når det gjerne har hopet seg litt opp, og størknet og sånn. Urk. (God bedring Thea!! Ugg ugg. Hilsen Lina)

  Svar
 7. avatar
  Anniken
  august 23, 2011

  Øyekatarr er kjedelig, men heldigvis er vel det «farligste» med det at det er så smittsomt, og plagsomt for den som har det, men min erfaring er at det ikke plager barna så mye, heldigvis 🙂

  Svar
 8. avatar
  Sofie
  august 23, 2011

  Begynn å jobbe som ergoterapeut – da gir telefonskrekken seg, promise. God bedring til Thea!

  Svar
 9. avatar
  Nina C.
  august 23, 2011

  Huff,god bedring til lille thea!

  Svar
 10. avatar
  Lillesmurf - Kari
  august 23, 2011

  Stakkars lille Thea. God bedring…
  Kule bilder.. Har en greie for hatter og capser selv på fest 😉 Moro!

  SV: Ja pirrende skummel.. Jeg skvatt veldig to ganger, det var det 🙂 Du må se den. En god armkrok og en pute i nærheten så går dette veldig bra 😀

  Svar
 11. avatar
  Katrine
  august 23, 2011

  Haha! Jeg sliter også med å ringe, må manne meg opp litt ja :p huff. Håper det gikk bra 😉 Kule bilder 😀 hehe

  SV: Tusen takk :))

  Svar
 12. avatar
  Theri
  august 23, 2011

  God bedring til Thea. Hun blir nok raskt bedre. 🙂

  Svar
 13. avatar
  Stine
  august 23, 2011

  Ååå, stakkars lille Thea! Höres ikkkje noke kjekt ut, men kjenne meg igjen; freake heilt ut når dei smä har vondt noken plass! Men da e jo sånn da skal ve, me elske dei jo:) MASSE god bedring til Thea! Stooor klem frä Vilde og mammaen!

  Svar
 14. avatar
  Janne-Kristin
  august 24, 2011

  Som oftest ikke dør, åja, betryggende. Dumt ord. Stakkars, lille Thea! Hvordan i all verden har dette havnet inn på øyet hennes da?? :/ Håper det går fort over, litt ekkelt for dere, selv om det nok ikke er farlig i det hele tatt 🙂 Hahaha, du kledde capsen! 😉 Jeg bare mister hodeplaggene mine jeg… Hmmmm, kanskje det er du som står bak? :O

  SV: Hihihi, takk for det! 😀 Nå må du vise din vask! 😀 Jeg eier begge skuffene, mwahaha, men Ronny har nå fått skapet over vasken for seg selv 😛 De trenger ikke stort, de nei 😛

  Svar
 15. avatar
  Marita Jakobsen
  august 24, 2011

  God bedring til stakkars Thea!!! Håper det går over <3

  Haha, mamma-power på fest 😀

  Svar
 16. avatar
  Phoebe
  september 5, 2011

  haha, jeg har også telefonskrekk! Jeg har jo tross alt jobbet i NAV og snakket med Norges hyggeligste brukere. haha… men jeg kjenner til hysteriet. Fy søren, jeg var sikker på at jeg tok livet av Brage første gang han satte melken i halsen. hehe. helt til det skjedde mange ganger og det gikk bra!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *