Bla bla

Turn that frown upside down

Hva er dette brølte Alex da han kom hjem idag. Er det et BREV? Hvorfor har du fått brev? Finnes det folk som sender brev lenger? Er det noe til meg også?

Man skulle tro gutten (mannen? … nei gutten) ikke hadde sett brev før. Men idag fikk jeg altså en pakke fra søteste K og datteren hennes Sophia. Ikke helt uventet siden jeg faktisk har gitt henne adressen, ellers hadde jeg jo fått litt sjokk selv. Det som ligger i postkassen er som oftest pakker fra e-bay eller regninger. Eller reklame. 99% av reklamen er fra Ellos. Oh dear GOD jeg har jo vært så syndig å handle en sokk der, da renner de ned postkassen med reklame i flere år.

Uansett, brev. Folkens, brev er undervurdert!! Vi må begynne å sende brev til hverandre igjen. Jeg og Thea hadde en litt blue dag idag nemlig. Eller hun hadde en blue dag, jeg bare fulgte etter. For lets face it, dårlig humør smitter. Men når vi fikk verdens søteste pakke ble vi mye gladere. Seriøst jeg satt og smilte gjennom hele brevet/pakken. Det var så mye søtt.

 

 

 

Vaskebjørnen var egentlig allerede døpt Kåre, men i det sekundet jeg forklarte Thea at det var en vaskebjørn het han basjka. Dont ask. Hun fant vaskebjørnen igjen i boken om skogsdyr også. See, basjka sa hun. Virkelig midt i blinken gave. Jeg har ikke tenkt på skogsdyr jeg, bare vært helt besatt av kyr og sauer og sånn. Thea har sikkert fire fullvoksne saueflokker liggende.

Alex var mest fascinert av skriften i brevet. Skikkelig drømme-skrift uten tvil. Er dette en person som har skrevet spurte han? Jeg bare ja, hva ellers? Nei, en maskin kanskje. Det trengs egentlig ikke en Einstein til for å skjønne at vi aldri får brev haha. Vi sto der og omfavnet det på kjøkkenet. Vi fikk en panda-wallsticker også og den kan jeg vise når jeg har hengt den opp på rommet til Thea. Den skal nemlig få en veldig søt plass.

Thea undersøker Kåre-basjka.

 

8 Comments

  1. Dobbeltnavn er poppis! Klart Kåre skal ha (minst) to navn! Kåre-Basjka, woohoo!

    Hihi, nå ble jeg glad! Så flott at dere likte posten. ^_^

  2. Basjka <3 Amazing 😀
    Snille k.! 😀 Jeg blir alltid så imponert av folk som gjør sånt, jeg tenker ikke tanken engang, det er jo rett stygt :/

  3. hihi! ellos er helt utrolig på reklamen! har heldigvis bedt dem la være, også har jeg reklame nei takk på postkassen. er jo bare fristelser for ting jeg ikke trenger like vell 😛

    tea blir bare større og søtere! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *