litloo.com

Å herregud, en blogg?!

Menu Close

Summertime

Okay, jeg tenkte jeg ikke skulle blogge om været, men så kom jeg på at da har jeg ingenting å si. For alt vi har gjort de siste dagene er å deige oss på terrassen all day long. Vi har ikke løftet en eneste finger, annet enn den som presser solbrillene litt lenger inn på nesen. Når vi har kjent sulten dra litt på, har det ramlet inn folk med mat. Viser seg nemlig at har man en terrasse, kommer det automatisk folk som vil spise på den. De kommer med grill også om man mangler slikt. Skikkelig velstand med andre ord.

Thea har fartet rundt naken stor sett hele tiden. Opp og ned i en badestamp der vannet etterhvert ble misstenkelig gult. Host. Hun lærte seg hva å tisse var ca klokken 12 på Fredag. NAAAY hørte jeg inne fra stuen, der sto Thea i en liten dam og så forskrekket ut. Oj har du tisset litt spurte jeg. Thea tissa sa hun og strålte. Stemningen var IKKE like på topp da hun bæsjet i ute-sofaen. Å jada, for det skjedde. Jeg kan nevne det at badebleier som er klissvåte ikke alltid holder på the good stuff. Så vet dere det.

 

 

 

Vi bevegde oss litt bort fra terrassen idag. Alex var varm og hadde lyst å bade, og siden Thea nektet å gi plass i stampen, dro vi to the sea. Ikke det at det gule vannet hennes fristet så mye heller at det gjorde noe. 11 grader var det i sjøen og jeg badet IKKE for å si det slik. Thea derimot brølte bada og løp uti vannet. Ingen hadde fortalt henne at dette vannet var kaldere enn det deilige pisselunka vannet i stampen. Hun HYLTE. Selvfølgelig stivnet hun til slik at jeg måtte vasse ut og hente henne. Takkskaldufaenmegha.

Broren til Alex, en kompis og Alex jumpet seg uti det iskalde vannet. Jeg tok barske bilder med plasking stuping og rocketegn, men sannheten var jente-hyl og merkelige hval lyder. Ikke noen fornøyelse med andre ord. Men kjekt var det.

 

 

– Har dere badet i sjøen enda??  😯