litloo.com

Å herregud, en blogg?!

Menu Close

Sko…

I mange måneder har Alex sine arbeids sko stinket noe så inni det helv… De stakkars føttene som må marinere seg inni der dag etter dag stinker enda verre. Og det virkelig nekter å gå bort. Jeg og Thea lukter han langt nedi veien når han kommer hjem. Så når han stiger inn dørene, pleier Thea å fise for å overdøve lukten. Lukter bedre det mener hun.

Derfor har han mast om nye vernesko i en evighet. Åh en dag altså, DA, da skulle han kjøpe seg nye vernesko. Å de skulle være så fine og lukte så godt. Og hele verden skulle være misunnelig. Herregud han har hørt ut som en unge som snakker om hva han ønsker seg hos julenissen.

Så idag kom han kry som en hane hjem med nye sko. Men ikke vanlige vernesko, neida. Røde og gule. Siste skrik innen vernesko tydeligvis. Det første han sa når han kom inn, var at jeg måtte blogge om de. Jeg bare, blogge om vernesko? Ja det var jeg bare helt nøtt til, for de var så kule. Det var de kuleste skoene i hele verden. Vist ikke jeg blogget om de måtte han starte sin egen blogg og blogge om de. De bare MÅTTE blogges om.

Så ja … her er kryesen med de kule skoene sine. Katla er linselus som vanlig.

Han lurte på om ikke jeg var litt redd. Jeg bare hm, redd for hva? Redd for han. Nei hvorfor skulle jeg være det? Jo siden han hadde så uberkule sko, så kom han nok til å dra supermange damer… Jada.

Så her var da altså et innlegg om sko. Nei nei, RØDE og gule vernesko faktisk.

Alex lurer på hva dere syns. Hehe.