Å være mamma BlaBla Uheldige meg

Sint bolledeig

Åh jeg er bare SÅ effektiv. Det er effektivt å ha unger. Da må man nemlig dra æsen sin opp fra sengen før fuglene fiser. Og dermed har man ca 5 timer ekstra til å gjøre ting man ellers ikke har tid til. Mens Alex og Thea har lagt sånn her i sofaen…

Har jeg støvsuget, kokt tåteflasker, vært på Facebook, vasket kjøkkenet, bakt fastelavns-muffins, spist alle fastelavns-muffinsene, vasket to maskiner klær og besøkt mormor. Og dette var FØR klokken 1. Hva gir dere meg?

Grunnen til at jeg har bakt muffins og ikke boller, er at jeg ikke er kompis med bolledeiger. De angriper meg. Uansett hvor mye mel jeg bruker, klistrer de seg fast til alle kroppsdeler. Jeg finner bolledeig i øret flere uker etter. Så det ender alltid med at jeg knuser deigen i veggen og hyler horedeig, for så å storme ut av kjøkkenet.

Det var en gang jeg bakte gode boller. De snakker familien om enda. Jeg måtte bare bake flere boller syns de. Så gjorde jeg det, da holdt de kjeft. De var IKKE gode.

20 Comments

 1. Hater bolledeiger! Har enda ikke forsøkt meg på fastelavensboller, men kanskje du har en god oppskrift å gi bort?

  Du har vært knallflink, forresten! Steike! Imponert! :0)

 2. Kjenner til effektiviteten. Har vært barnevakt for to nieser som drog meg opp av senga før kl 6 idag.. Varme rundstykker til frokost, bakt boller, spilt ludo, sett masse på disney vært på besøk hos»oldemor» og hatt fastelavens»selskap» før kl 1. Vurderte ei stund å alltid stå opp så tidlig, men nå kjeder jeg meg så ekstremt at jeg la det fra meg 🙂

 3. hehe,måtte le av forklaringen på hvorfor du ikke liker bolledeig. Så måtte jeg lese de for mamma pga hun forbifarten så sint bolledeig og utbrød» sint bolledeig,ja da har jeg hørt det også..».
  Både moren,faren og søsteren min syntes det var morsomt.:P

  Jeg er ikke så særlig glad i gjærdeiger:S

 4. Flinkis der altså! Ehrm, bolledeiger lever sitt eget liv, så er ikke din feil!
  sv: Meget bra valg! Neej.. bebisen er vel bare flink til å gi bæsj i gave.

 5. Hehe, så søte de er da! Og du er jo frøken effektiv herself! 🙂 Flink pike.

  Lurte på om jeg får lov til å låne et par bilder fra bloggen din, tenkte å skrive en aldri så liten blogganbefaling om det går greit? 🙂

 6. Åh, noke av da besta e heimalga bolla, så eg fekk mammo til å laga, så skal ho senda da i posten!!(håpe da e lika godt når da kjem opp!) Men fastelavensmuffins, kordan lage ein da? Hørtes godt ut!! Og du, TUSEN takk for stemmo!!:):)

 7. Å jøss, jeg ble sliten bare av å lese jeg…. Jeg skulle liksom være super effektiv i dag jeg og, men hele dagen gikk til dotrening med Jonas, så egentlig suynes jeg at jeg er ganske effektiv jeg og. Nå sier han hvertfall fra når han skal på do! STOOORT + i boka 😉 Hehe, bolledeig hos meg er forbeholdt de fine pakkene med skillingsboller en får på butikken,. de du bare putter gjær og vann i og schmokk, så er de ferdige. De pleier somregel å høre på meg 😉 men jeg tok forhåndsregel i år og kjøpte ferdiglagde på butikken. Kjapt, trygt og billig – kiwi-kiwi! 😉 Men all ære og cred til deg! Fikk forresten lyst på muffins nå…. Og du, hvorfor funker ikke tellerene våre enda?

 8. Hahaha ler meg skakk av lille du! Herlig, herlig;) Men Hege, du har jo funnet på en helt ny ting her da. Fastelavns-muffins lissom! Hvor faaaen er bildene du skulle ta av den før du trykte de i deg??

 9. Kjekk blogg! og takk for kommentar på min.

  Jeg har hørt mange si det samme som deg, at de angrer på de ikke har vært i utlandet.

  Skulle ønske jeg hadde hatt en effektiv dag, men med ørebetendelse tror jeg at jeg skal slappe helt av bare.

  Ha en fin dag.

 10. Haha, nå blir Alex glad ja 😛 Men de er jo så søte sammen! 😀
  Jammen har du fått gjort mye! 😀 Slike dager er fine, jeg elsker å være effektiv, ta en skikkelig opprydning liksom 😉 Og muffins er jo like godt som boller, jeg husker du laget noen veldig fine engang! 😀
  SV: Ja, der var du, og der var jeg 😉 Jeg ble litt glad! 😀 Og takk for lykkeønskingene, jeg overlevde 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *