litloo.com

Å herregud, en blogg?!

Menu Close

Mobil-løs! KRISE!

Å herregud! Hva gjør man når mobilen klikker? Jo da finner man en reservemobil. Men hva gjør man når alle er gitt til datteren sin? Jo da graver man frem en URgammel en. Men hva gjør man når man har kastet laderen til den urgamle telefonen? Jo da får man panikk!

Jeg får riktignok bare meldinger av Alex iløpet av dagen da. Og noen ganger mamma. Turer med venninner pleier jeg å avtale på Facebook. Men når man er uten mobil, kommer den følelsen sigende at sikkert HELE VERDEN vil ha tak i meg. Og så får de ikke det. Og så er det helt totalt krise. Men mest sannsynlig er den største konsekvensen at Alex tror jeg er sint på han siden jeg ikke svarer. Han pleier å tro det. Og at jeg er sur om jeg ikke bruker smilefjes. Det er faktisk ikke alltid TID til smilefjes!!

På slike dager er det koselig å få pakker. Jeg fikk en pakke fra søte Katrine igår. Egentlig har hun sendt den for en stund siden, men jeg er så treg med å hente pakker. De hater meg på postkontoret. For det første får jeg mange pakker. For det andre henter jeg de aldri og for det tredje har jeg ikke med meg hentelapp når jeg kommer. Men jeg syns faktisk at de på posten trenger litt spenning i hverdagen også. Hentelapp blir for mainstream.

 

Jeg vant badeprodukter i giveawayen på Facebooksiden til bloggen hennes. YAY! Jeg pleier ikke vinne noe som helst jeg. Siden jeg vant, tenkte jeg at jeg kanskje var inne i en vinner-stim. Og at lottokupongen måtte leveres snarest. MEN det er en liten persom i dette huset som har rotet bort tippekortet. Vi har tippet en gang, Dyrebeskyttelsen tjener ikke akkurat FETT på grasrotandelen fra oss nei.

Thea gravde til seg pakken med en gang. Jeg fikk badeskum, body-lotion og disse bruse-tablettene. Nå mangler bare badekaret. Det kommer i løpet av en eller annen gang når Alex orker.