Bla bla

Mobil-løs! KRISE!

Å herregud! Hva gjør man når mobilen klikker? Jo da finner man en reservemobil. Men hva gjør man når alle er gitt til datteren sin? Jo da graver man frem en URgammel en. Men hva gjør man når man har kastet laderen til den urgamle telefonen? Jo da får man panikk!

Jeg får riktignok bare meldinger av Alex iløpet av dagen da. Og noen ganger mamma. Turer med venninner pleier jeg å avtale på Facebook. Men når man er uten mobil, kommer den følelsen sigende at sikkert HELE VERDEN vil ha tak i meg. Og så får de ikke det. Og så er det helt totalt krise. Men mest sannsynlig er den største konsekvensen at Alex tror jeg er sint på han siden jeg ikke svarer. Han pleier å tro det. Og at jeg er sur om jeg ikke bruker smilefjes. Det er faktisk ikke alltid TID til smilefjes!!

På slike dager er det koselig å få pakker. Jeg fikk en pakke fra søte Katrine igår. Egentlig har hun sendt den for en stund siden, men jeg er så treg med å hente pakker. De hater meg på postkontoret. For det første får jeg mange pakker. For det andre henter jeg de aldri og for det tredje har jeg ikke med meg hentelapp når jeg kommer. Men jeg syns faktisk at de på posten trenger litt spenning i hverdagen også. Hentelapp blir for mainstream.

 

Jeg vant badeprodukter i giveawayen på Facebooksiden til bloggen hennes. YAY! Jeg pleier ikke vinne noe som helst jeg. Siden jeg vant, tenkte jeg at jeg kanskje var inne i en vinner-stim. Og at lottokupongen måtte leveres snarest. MEN det er en liten persom i dette huset som har rotet bort tippekortet. Vi har tippet en gang, Dyrebeskyttelsen tjener ikke akkurat FETT på grasrotandelen fra oss nei.

Thea gravde til seg pakken med en gang. Jeg fikk badeskum, body-lotion og disse bruse-tablettene. Nå mangler bare badekaret. Det kommer i løpet av en eller annen gang når Alex orker.

16 Comments

 1. Gratulerer med fin gave 🙂 Jeg vinner aldri no jeg heller. Jeg er en flaksløs person 😛 hehe.. men det gjør ikke noe. Har det fint fordet jeg!

  1. Det står spørsmålstegn på sim-kortet! Så den klarer ikke lese det. Jeg tror at mobilen har fått liiiiitt for mye Thea-slev hehe. Så jeg så igrunn denne komme en dag. Må vel en ørliten tur på Elkjøp å få de til å fikse det 😀

 2. Du kan tippe uten tippekortet, du trenger bare å taste inn fødsels og personnummer! Du kan ikke bruke eller se om du har penger på tippekortet da, vel og merke, men du kan som sagt tippe! 😉

 3. åh vet følelsen om å aldri vinne noe. trur ikke jeg kan si jeg har vunnet noe. ikke noe ubetydelig noe heller. :S
  I alle fall mobilløs er noe dritt selv om INGEN ringer. 😛

 4. Kjipt å være mobilløs. jeg friker ut bare når jeg har glemt mobilen jeg når jeg enten skal ut å møte venninner eller er på skolen.
  Kommer den snikende følelsen du nevner! håper du får en lånetlf eller noe:)

 5. Haha, så nydelig bilde! *smelt* 😀 Og så flott at du likte det! 😀 alltid koslig å glede noen andre:)

  Jeg får også helt panikk hvis mobilen streiker! Og nå minte du meg på at jeg selv ikke aaaner hvor laderen til min gamle mobil er…. ikke bra 😛 Du får nesten kjøpe deg en helt ny en? 😀

 6. Gratulerer med vinningen! Jeg vant på en giveaway her for en måneds tid siden. Håper det er begynnelsen på en vinner-stim, men det er sansynligvis femten år til jeg vinner noe igjen…
  Afff, så for meg at Thea skulle putte en brusetablett i munnen, grøss og gru!

 7. Jeg slår til og vinner en gang i året ca, men sammenlignet med gubben, og for ikke å snakke om gubbens familie… Never. Ene Søstra til gubben vant iphone, iPad og 42″ tv omtrent samtidig. Andre søstra vant seg mange lapper i en stratoskonkurranse… Wtf??? De vinner hele tiden. Om du noen gang melder deg på en konkurranse og ikke vinner, så er det slekta til Raymond som har vunnet. Heheh 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *