Foto Pensjonistville

Hjelp det er sol!

Sol? Seriøst? Jeg bare spratt ut av sengen idag klokken halv 10 for å glo ut vinduet. Jammen var det sol – ut en liten sprekk i en svart sky. Ja slik er det på vestlandet. Da løper alle ut og drikker kaffen sin på terrassen om det bare er et glimt av sol.

HELDIGVIS har de fleste av pensjonistene terrasse på motsatt side av meg, så jeg slipper å se de sure trynene deres.Tipper de er morgengretne. Siden de er gretne resten av dagen også. Eller kanskje de er morgen glad? Haha den var god. Nå har jeg fått for mye sol her siden jeg spøker så fælt. Oj oj oj.

bloglovin

One Comment

  1. Hei! Takk for din stemme til Norges beste bloggdesign! Iløpet av dagen blir vinneren avslørt, så følg med 🙂 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *