Bla bla

HJØLP!

Herregud, slik ser det ut når jeg skal prøve meg på design selv. Jada. Men det ordner seg nok, med litt banning og steiking. Eller nei det gjør sikkert ikke det. Ikke kan jeg en eneste kode og ikke har jeg tid til slikt tull. Thea har nemlig begynt å klatre oppetter føttene våres om vi ikke gir henne oppmerksomhet. Sånn som kattunger gjør når de vil ha mat. Så gauler hun mamamamamama.

Vet dere forresten hva jeg lærte igår? Jeg var på butikken og der var det pensjonister. Som ville snakke med meg … ? Jeg snakket igjen jeg. Plutselig begynte hun ene (sjokkerende nok) å snakke om været. Så fortalte hun meg at i år er det ikke vanlige flotte høstfarger. Fordi at i år … er trærne angrepet av sopp. Så vi var SNYTT for den fine høsten i år. Uff, ja det er helt forferdelig sa jeg. Så sa jeg at vinteren sikkert kom snart, da gikk hun.

Kjenner jeg ikke er helt DER på å snakke med pensjonister. De har jo torturert meg i alle år. Er helt nytt for meg at de kan være hyggelige. Thea, hun ELSKER gamle mennesker hun. Sikkert fordi hun har hele 4 oldemødre og 3 oldefedre. Hun vet ikke helt forskjellen på de, og de vanlige gamle menneskene, så da er det best å bare smile til alle syns hun. Slik at hun får arven sin.

13 Comments

  1. Hegeeeeee, menyen din er fortsatt borte hos meg! 😛 Disse designene er stress, men du kan jo prøve Artisteer, et program der det er kjempelett å lage design til wordpress, å så koder programmet hele møkka til deg 🙂
    Gamle mennesker er jo ofte søte da 😛 Det avhenger bare ofte av at de ikke åpnet munnen og snakker. Det kan jo være en moodkiller.. 😀

  2. Driver å skal fikse designet mitt jeg også, men må ha en kveld med god tid først! For ellers kommer det ikke til å gå bra… Thea så ut som skikkelig stor jente på det bilde! Skikkelig go jente!

    1. Jeg trenger flere UKER jeg, på å forstå en liten ting. Hehe. Tror nok jeg må skaffe hjelp til dette, ellers blir vel ikke ting leselig her! 😛 Ja hun er faktisk blitt stor, det er sånn at jeg ser det selv på bilder. Ser det jo ikke ellers, da er hun bare lille søte Thea hehe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *