litloo.com

Å herregud, en blogg?!

Menu Close

Hallo Mr. Kommode …

Vet dere hva vi gjorde igår? Vi skrudde sammen en kommode i … 5 timer! Er det seriøst mulig liksom. Vi begynte 5, var ferdig 10. Hersens Ikea er sikkert det første som faller inn i hodene deres, men nei. Det var faktisk Bohus. GRUNNEN til at vi valgte å kjøpe fra Bohus var jo at vi skulle slippe å skru. Der kommer nok kommoden hel tenkte vi, og trykket hjem den største fuckings kommoden jeg har sett i mitt liv. Jeg kan seriøst BO inni der. Okay ting trenger ikke være så forbanna stort for at jeg skal få plass, men i denne kommoden kunne jeg seriøst bodd luksuriøst.

Grunnen til at det tok hele 5 timer å bygge jævelskapet, var at tegningene var feil. Jeg aner ikke hvor full han som har laget de tegningene var, men edru kan han ikke ha vært. Isåfall er jeg meget bekymret for han. Gjorde vi som tegningene sa (noe vi selvfølgelig gjorde) gikk ikke skuffene opp. Alex lurte på om det kanskje var innebygd barnesikring på de. Jeg bare; Barnesikring? Det er jo meningen at man skal få OPP skuffene selv om de har barnesikring da!


 

 

Det at Thea absolutt skulle pille på alt gjorde jo ikke ting lettere. Men siden hun la seg 7 var ikke hun akkurat et langvarig problem. I nitiden var det like før vi knuste hele kommoden ut i hagen. Halv ti så vi lyset i tunnellen og fem på ti, skrudde Alex i siste skruen. Ti over ti oppdaget vi at kommoden var for stor til badet der den skulle stå, og kvart over hadde jeg gått å lagt meg.

Kommoden står fortsatt i stuen.

Den er for stor til å stå på rommet vårt. Da går ikke skuffene opp, med mindre vi er interessert i å kaste ut sengen og sove i skuffene istedenfor. Men det er egentlig ikke så aktuelt. På Thea sitt rom blokkerer den halve vinduet hennes (i høyden, den er faktisk SÅ stor). I gangen kan den jo selvfølgelig stå, men da må vi gå inn og ut vinduet på kjøkkenet. Det er litt rart det også. Så joda. Den står i stuen den. MIDT på gulvet.

 

 

Tunga rett i munnen. Her står Thea i kommoden mens den ligger. Så den er med andre ord så dyp som hun er høy. JÆDDÆ.