Bla bla

En skrue løs

Katt og baby … det er en artig kombinasjon. Etter at vi ga bort den ene katten vår, har Thea blitt pusen sin nye hobby. Thea har aket etter han i hele morges med kjeften åpen, mens hun har brølt PUUU! Plutselig midt i jakten bråstoppet pusen, slik at Thea krasjet MIDT i rumpa hans. Så hoppet han bort og tok frokosten hennes.

Andre ganger sitter de bare og ser på hverandre. Helst når Thea har mat. Katten ser på maten, Thea ser på katten. Og igår, stappet hun skalken sin i trynet på han. Men når han fikk skalken sånn, ville han ikke ha. Det ble for enkelt. Når de ikke leker med mat, SAMARBEIDER de om å få mat. Med en eneste gang jeg nærmer meg kjøkkenet, fot følger de meg. Pusen står og gnir seg mot det ene benet og Thea sitter og drar i det andre. En sier prrr den andre sier naaammm!

Grunnen til at vi ga bort den andre pusen forresten, var at de ikke gikk sammen lenger. Det var bare fresing og krangling hele dagen. Hun lever nå lykkelige dager hos en familie ikke så langt herfra. Og jeg har tatt hintet at katten min er en sær, litt overvektig apekatt som liker seg alene.

Ellers! Igår kom pappa en tur på besøk. Da han hadde vært her en stund, fant jeg tilfeldigvis frem trappegrinden og sa «åh Alex denne MÅ vi huske å skru opp idag.» Det tok nøyaktig to og et halvt sekund fra pappa så grinden, til han hadde begynt å pille på den. Han ELSKER slike ting. Og det vet jo jeg. Så etter ca en halvtime, var grinden oppe og gikk.

Thea og pusen ble helt fortvilet da de så grinden. Den måtte tilintetgjøres og det RASKT! Katten kommer seg ikke ned i nødssituasjoner som da han må ut i regnet, og Thea kan ikke leve farlig lenger. Hun liker nemlig å ake seg FORT mot trappen for så å le når jeg blir hysterisk og tar henne.

Thea hadde prøvd å sabotere hele grinden med å smugle bort en skrue. Den fant jeg i pysjen hennes i går kveld. Heldigvis var det ikke en betydelig skrue, så om den hadde blitt borte hadde det ikke gjort noe. Trappegrind 1 – baby og pus 0.

12 Comments

  1. Hihihi, sånn gjør Marve og Lina også..altså står oppetter hvert sitt mammabein og mjauer og babababa-er etter mat…Masekråkene mine 😀 Rart hvordan de der små tassene klarer gjemme unna ting. Lina gjemmer alt under sengen sin..

  2. Sv. Ja noen ganger så må nesten vi små bare ta saken i egne hender, tror jeg nesten bare må bestille en til lillebror/søster som kommer siden mamma ikke har gjort det enda 😀 Så får hun en overraskelse til babyen i posten :p Hun kan jo ikke bli sinna for det om jeg bare blunker med øynene og sier «baby blir søt»? 0:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *