Bla bla

En nydelig dag!

1. Mai ja. Man skulle på en måte ikke tro det gikk an å forsove seg til 1. Mai toget når man har ett barn, men joda. Og det var ikke VI som forsov oss. Thea lå og snorket inne i sengen sin da toget kom ompa ompa forbi. MISIKK ropte hun inne fra rommet, så måtte vi løpe ut og glo på det fra hagen. Vi sto stolte som haner under «skjelettet» av terrassen vår. Alex og de fikk det opp igår nemlig. Nå gjenstår bare gulv, rekkverk og hagemøbler. Hjerte.

Siden vi forsov oss til hele 1. Mai, dro vi inn til foreldrene til Alex og grillet litt. Eller, de grillet, vi spiste. Alex ble rød, Thea ble brun og jeg … jeg ble om mulig hvitere. Føles iallefall slik. Brunfargen min forsvant over på Thea da hun kom ut tror jeg. Okay det hørtes sykt ekkelt ut. Glem det.

 

 

Thea leter etter mark. Mamma har nemlig lært henne å grave etter mark og det er SYKT upraktisk. Først og fremst fordi jeg ikke liker mark. De er motbydelige. For det andre så torturerer Thea marken. Hun setter spaden ned i den slik at den får sår og sånn. Jeg liker ikke å torturere ting heller. Mamma sier det ikke gjør noe for marken kan leve selv om den er kuttet i to. Men mamma vettu, hun rev vinger av fluer og kastet de i edderkoppnett som liten hun. Så lo hun når de ble spist.

Så det at hun sier marken lever lykkelig videre i to, akter jeg ikke å stole på.

Når vi snakker om tortur. En gang for ett par år siden krydret jeg en snegl. En sånn brun en vet dere. Jeg hadde ikke salt og tenkte at krydder sikkert gjorde samme susen. Sneglen vridde seg fortvilet i smerte. Litt lenger borte gikk en annen brunsnegl. Han BRÅSNUDDE (dette er ikke kødd) og for i full fart bort til den krydrede sneglen. Han surret seg sammen med kryddersneglen og … hjalp han å få det av med slimet sitt. Så gikk de hver sin vei igjen som om ingenting hadde skjedd. DET var freaky og jeg har vært litt skadet siden det øyeblikket.

 

Bildene er tatt med iPhone.

 

 

21 Comments

 1. Lol, visste ikke det var 1.mai-tog? To tog i mai? Eller bare fordi du generelt liker tog, og kjører tog alle dager, uansett måned? 😀
  ERSJ håper du desinfiserer hele Thea :S Sånne ting MÅ komme smygende av seg selv sånn som morsmelk, ellers kommer jeg ikke til å ta i mine fremtidige barn etter at de tafser på EKLE ting. Eeeeehhheheheeesj!

  1. Joda her går vi i 1 mai tog 🙂 også viser de film til ungene og sånn! Men ekle ting ja, den dagen Thea kommer med en edderkopp i hus … DA skal du ha takk. Da er det et Hege shaped hull i veggen! 🙂

 2. Haha 😆 Han lille tassen på 2.5 år vi har liker å DRA marken fra hverandre han 😯 Snakk om sadist! Ler bare ennå mer når jeg roper: SNILL med marken!!! 😕

 3. Jobber du tilfeldigvis i NSB? Jeg er sikker på at du har sjekket billetten min på toget Arna-Bergen et par ganger nemlig! Hvis ikke har du en tvilling 🙂 Uansett, fin blogg! Og du virker alltid veldig blid og hyggelig (hvis det er deg jeg har «møtt» da, haha)

  1. Ja det gjør jeg vettu, så er nok meg du har sett 🙂 Koselig å høre! Føler jeg gjentar meg selv litt der jeg går da, hehe. Takk, versegod, takk, takk skal du ha, takketitakk. Hehe 🙂

 4. Nydelige bilder, med iPhonen – herregud! 🙂
  Jeg lekte med mark da jeg var liten, elsket å kjenne at de gnudde seg hjelpeløst på håndflata mi, og så kuttet jeg dem i to. 😀

  1. Haha barn er grusomme. Jeg likte å stikke hull på snegler slik at innvollene kom ut. Og jeg brydde meg ikke om det ble regn av det liksom. Sykt 😛

 5. hehe,måtte små le litt nå. Fint bilde med det med thea som ligger i kanten av veien. 🙂 Jeg og søsteren min reddet marken når vi var mindre,når det regnet så krøp de ut av jorda og jeg & søsteren min fant fram tomme syltetøy glass og fylte de med jord & litt gress, og stappa de oppi der.

  Nå synes jeg de er ekle.. hehe:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *