BlaBla Haha

Dumme spørsmål!

Før har jeg sagt at jeg virkelig missliker turister. De lukter, går i flokk og har veldig dårlige manerer. MEN det kan faktisk være en del morsomme øyeblikk med de også. Siden de er stokk dum og sånn.

To turister kom litt små stresset bort til meg og lurte på hvilken vei toget gikk. Vi sto på en endestasjon, som i at toget står trykt inntil en betongvegg og virkelig ganske åpenlyst bare KAN gå en vei. Med mindre de trodde at vi skulle lette eller noe. Jeg bare … mens jeg tittet litt hintende bort på enden på toget som riktig koste seg inntil betongveggen. De såg bort der og såg like spørrende tilbake på meg. Hopefully not that way sa jeg og pekte.

En annen episode var en liten flokk som kom å lurte på hvilket spor toget gikk i. Track nr 1 sa jeg. It is this track here sa jeg og pekte på sporet foran, riktig så fornøyd med egen innsats. Do we have to go over here than, lurte den ene på. Altså OVER spor 1 og bort til det andre sporet. Jeg bare … than you will come to track nr 2. De bare aaaah!
 

♥ LilleHege!
bloglovin

4 Comments

  1. Du er nominert til tittelen “Norges beste bloggdesign”! Imorgen blir finalistene plukket ut, så følg med! Det kan jo hende du blir en av dem;)

  2. Hahaha, alle kan ikke være like smarte som oss nordmenn? 😛 Kan tenke meg dui møter mange rare mennesker 😛

  3. Sv. åå.. vi hadde kattunger i fjor og det vil jeg så gjerne ha igjen 😀 er så herlig å ha dem springende rundt. Så lenge man får gitt dem bort er alt bare koselig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *