litloo.com

Å herregud, en blogg?!

Menu Close

Bæææ sa sauen

Jepp, der var jeg avhengig av et spill på mobilen. DragonVale heter det og det er DØDS gøy. Anbefales. Jeg ble avhengig i et middags besøk hos mamma og de for nøyaktig fire timer siden. Spillet går ut på at man skal bygge seg en liten drage landsby. Jeg elsker spill der man skal bygge ting og gjøre det fint. Pluss at dragene er super søte.

Det triste er at spillet er på Alex sin telefon. Min dumme LG telefon hadde ikke lyst å laste det ned. Sikkert like greit. Forrige spill jeg ble avhengig av var det der fiskespillet på facebook som alle spilte i 2009. Å jada jeg huske årstallet også jeg, for jeg og Alex var til London mens vi spilte det nemlig. Vi satt på flyet og skalv, for herreGUD vi måtte komme oss frem slik at vi fikk mate fiskene i det dumme akvariet. Tragisk. Hver eneste kveld satt vi foran dataen på hotellrommet og klikket mat i små data-fisker. Hvem trenger å SE ting når man først er i London liksåm.

Foruten å spille har vi ikke gjort så mye i påsken. Vi var på fjelltur en dag, men det falt ikke i smak hos Thea. Ikke noe kommende fjellgeit der i gården med andre ord, takk og lov. Hun syns bæremeis var fra helvete og at vi måtte minst være helt sinnssyke som trodde hun ville sitte oppi der. De første ti minuttene skrek hun som en stukken gris. Så sang hun bæ bæ lille lam i ti minutter, før hun begynte å hyle igjen. Jeg vet ikke hva som var verst. Thea kan nemlig ikke hele bæ bæ lille lam, hun kan bare bæ. Vi måtte jo bææ’e i kor slik at hun skulle fortsette å bææ’e og ikke begynne å hyle. Så der gikk vi da, som en flokk sauer. Bæææ.

 

 

 

Thea knasker sjokolade-egg fra oldemor.

 

Hun fikk ikke noe påskeegg fylt med snop i år. Jeg så for meg sjokolade i hele huset og skippet hele egget, helt til jeg så litt tips på andre blogger. Noen hadde puttet kjeks og litt koselige overraskelser i eggene til sine barn. Sykt irriterende at jeg ikke kom på det, for Thea hadde virkelig elsket å få ett egg med ting i. Hun kan jo si egg tilogmed. Neste år skal vi iallefall ha påskeegg hele gjengen. Da skal Alex få kle seg ut som påskehare og gjemme de i hagen.  😆

 

Hadde dere påskeegg i år?