Bla bla

Aprilspøk

Thea var den eneste i familien som faktisk lurte noen igår. Hun lurte kaninene ved å putte en oransje fargestift inni buret deres. De bare GULROT, hun bare hoho. Jeg har sykt dårlig fantasi så jeg lurer aldri noen. Eller, jeg lurte katten ifjor ved å putte kaninfôr i skålen hans, men typen bare gomlet det i seg uten spørsmål. Jeg bare oookay du er teit. Alex forsøkte å lure en kompis igår med å si at en annen kompis skulle ha barn. Men det gikk heller dårlig. Litt fordi Alex ikke kan lure folk og litt fordi kompisen ikke skjønte spøken.

Jeg har egentlig aldri blitt lurt av noen på 1. April. Sikkert fordi jeg er så ekstremt smart. Jeg har høy iq lissom. Neida. Pappa drar alltid den samme teite spøken, og jeg går ALLTID like forbanna fem på. Hva har du der sier han og peker på genseren min. Huuh sier jeg og glor ned, så brøler han APRIIIL!  Annoying.

Vi burnet forresten mamma og de igår. Vi skulle spise middag der sammen med mormor. Til mormor sa de kl 4, til oss sa det halv 4. Planen deres var at vi sånn ca skulle komme samtidig, siden mormor som oftest er tidsnok og vi alltid er sein. Men igår sant, så hadde vi verdens beste tid og møtte opp klokken 3! Så da satt vi der og sniffet på grytene i en time. TORTUR. Fra nå av skal vi alltid være sein.

 

Så … lurte dere noen igår eller?

 

 

 

13 Comments

 1. Jeg lurte nok ingen i går, og ble heller ikke lurt. Dumme 1. april, hihi. 🙂
  Smarte foreldrene dine, da. Du får out-smarte dem neste gang. 😀

 2. I år ble jeg ikke lurt *puuh*… tror jeg!?
  Hadde planelagt hele uka å slå til med «til høsten blir det familieforøkelse» tema, meeen for sikerhetsskyld droppa jeg det. (sånn ifall noen skulle svare med: «har sett det på deg», ellerno…)
  Sååååe, nope.. ingen luring her i gården.

 3. Mja, våknet av en melding jeg hadde fått av ei venninne som sa hu var gravid å sa jeg skulle bli filletante. Jeg var så trøtt i trynet at jeg trodde en av hundene dems skulle ha valper, men skjønte etter et halvt minutt at det var 1. April 🙄

 4. Jeg er kjempedårlig på å lure, og kom egentlig ikke på at det var første april før Morten sa det, og da ble det litt for obvious om jeg plutselig skulle begynne å fake en fødsel eller noe.. Jeg er mer «SE! en elefant i stua!!»-typen. Funker HVER gang :p

 5. Ja gubben slo til med en dårlig spøk at han skulle flytte ut. 😛 Jeg gadd ikke en gang å le eller bli sur når han sa aprilsnarr. Teit spøk som ikke falt i smak for dattra, nabojenta eller meg ved middagsbore. 😛

 6. Hahaha, fantastisk! Jeg lurte bestevenninna med at det var en edderkopp bak henne i senga. Hun hadde sagt tidligere at hun skulle flytte ut av huset hvis hun så èn edderkopp til. Du skulle sett trynet hennes stivnet når jeg pekte på »edderkoppen». Hahaha 😀 Lurte kjæresten med at vi skulle på et museum som koster 480 kr for å komme inn istedet for å stå på ski. Det skulle ødelegge påskeplanene helt. Men neida, han hadde fått med seg hvilken dato det var..

 7. Nei ikke jeg, men samtlige andre i huset.. jeg var en luring hele dagen og spesielt herr trompet fikk lurt seg… han er sur enda..
  Thea er jo skjønn da…de kaninene får gjennomgå, haha..

 8. Hehe, nei, jeg lurte ingen faktisk. Hadde tenkt til å gjøre det, men så.. nei! Gidder ikke 😉 Er ikke like moro lenger, pluss at jeg kommer ikke på noe som funker. God påske 🙂

 9. Er det aprilspøk at du ikke har blogga på en uke også eller? :O Neida 😛 Eid den med katten da, hehe! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *