litloo.com

Å herregud, en blogg?!

Menu Close

Aprilspøk

Thea var den eneste i familien som faktisk lurte noen igår. Hun lurte kaninene ved å putte en oransje fargestift inni buret deres. De bare GULROT, hun bare hoho. Jeg har sykt dårlig fantasi så jeg lurer aldri noen. Eller, jeg lurte katten ifjor ved å putte kaninfôr i skålen hans, men typen bare gomlet det i seg uten spørsmål. Jeg bare oookay du er teit. Alex forsøkte å lure en kompis igår med å si at en annen kompis skulle ha barn. Men det gikk heller dårlig. Litt fordi Alex ikke kan lure folk og litt fordi kompisen ikke skjønte spøken.

Jeg har egentlig aldri blitt lurt av noen på 1. April. Sikkert fordi jeg er så ekstremt smart. Jeg har høy iq lissom. Neida. Pappa drar alltid den samme teite spøken, og jeg går ALLTID like forbanna fem på. Hva har du der sier han og peker på genseren min. Huuh sier jeg og glor ned, så brøler han APRIIIL!  Annoying.

Vi burnet forresten mamma og de igår. Vi skulle spise middag der sammen med mormor. Til mormor sa de kl 4, til oss sa det halv 4. Planen deres var at vi sånn ca skulle komme samtidig, siden mormor som oftest er tidsnok og vi alltid er sein. Men igår sant, så hadde vi verdens beste tid og møtte opp klokken 3! Så da satt vi der og sniffet på grytene i en time. TORTUR. Fra nå av skal vi alltid være sein.

 

Så … lurte dere noen igår eller?