Om meg

Hei og velkommen til en mammablogg litt utenom det vanlige.

For dere som ikke har vært her før, jeg heter altså Hege, er mamma til Thea og fruen til Vegard. Vegardfrue. Det er ikke det at vi er gift, men alle bloggere er jo fruer nå til dags. Jeg er gravid med nr to og i Juni får vi en gutt. Vi skal også til å bygge hus, så bring it 2017!! På denne bloggen løses ikke verdensproblem, eller det gjør jo det, men man går ikke ut herfra noe særlig klokere. Ikke kan jeg bake og ikke kan jeg interiør. Men humor kan jeg!

I 2012 og 2013 vant jeg «årets morsomste mammablogg.» Ikke det at det har noe å si nå, for det blir jo litt som når det står BEST I TEST på en vare og du bare YES, så når du kommer hjem og pakker ut, ser at det var i forfjor den var best i test. Men jeg var det altså og etter det tok jeg en lang pause. Levde på kjendisstatusen da vettu. Firestjernes middag HERE I COME. Neida jeg kan ikke lage mat.

IMG_2330

Dere som fulgte meg på den tiden kjenner egentlig bloggen som meg, Thea og pappaen hennes Alex. Jeg og Alex er ikke sammen lenger og det er kaoset rundt det som er den egentlige grunnen til at jeg så BRUTALT forlot dere uten en lyd. Jeg kommer fortsatt til å ha de gamle innleggene, så hvis dere er i det nostalgiske hjørnet er det bare å bla bakover til krampen tar dere.

Nå er jeg da altså sammen med Vegard. Han jobber som lokfører slæsj sånn som reparerer kjøreledningen til togene. Vi møttes på jobb. Nå henger ikke jeg i den kjøreledningen og dingler altså, det får da være grenser. Jeg er konduktør og Vegard trakket inn på jobben min en vakker dag for, øh, et par år siden. Det var ikke sånn fugler som kvitret og kjærlighet ved første blikk, det var mer sånn hei i noen måneder. Så ble det halla, og så ble det sjallabais if you know what I mean. Din gris.

Vegard liker muffinsrøre, ting som er på salg og han syns Volvoen sin er åsåm. Han syns også at jeg er ganske ok og det er litt flaks. Han er over 190 og jeg er under 160 så hvordan han egentlig finner meg igjen er et under. Jeg står en del på tå for å si det sånn.

Han er søt da. Selv så syns han at han er tøff og barsk.

IMG_3643

IMG_3775

 

Mer har jeg faktisk ikke å si. Dere kan jo egentlig bare spørre hvis dere lurer på noe, selv om det ikke er «inn» å kommentere på blogger lenger. Neida, for nå bare LIKER vi. Men det er greit, det er greit, jeg er ikke bitter for det.

Instagram: litlo (med en o)

Facebook: litloo.com

Mail: litloo@hotmail.com

4 Comments

 1. avatar
  Astrid
  januar 31, 2012

  Hvor bor du? 🙂

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   januar 31, 2012

   Jeg bor en halvtime fra Voss ca 🙂

   Svar
 2. avatar
  mormor
  april 27, 2016

  Men det hadde vore kjekt at Vegar også hadde blitt pappa!! Synes at han kler det!!

  Svar
  1. avatar
   litloo
   september 24, 2016

   Det kan vel alltids arrangeres, hehe 😛

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *