Pinlig øyeblikk

I dag våknet jeg av en båt. Stor båt. De renner inn her støtt og stadig med en SYKT irriterende maskin som ikke har innestemme. Det hele var egentlig innafor i dag, siden den kom brommende rett før klokken ringte. Noen ganger kommer de nemlig MIDT på natten og da det er ikke snakk om å være stille, å nei jøss på skogen, da skal alt av verktøy frem og så står de og HAMRER løs og tilber satan. Åja ops er klokken tre på natten, sårry. De er like hensynsløse som den kåte reven som brøler oppi dalen her. Fru rev har klappet sammen beina, tydeligvis, og herr rev er frustrert.

Jeg har nemlig lært hva reven sier på en film på Facebook. Høres litt ut som den lyden Ross i Friends lager når han skal vise elevene sine hva en dinosaur sier vet dere. True story. Og DET er jo musikk i øregangene om natten!!

Uansett, bare sekunder etter den fantastiske båten kom Vegard omtrent dansende inn på rommet og kastet seg oppi sengen. Han hadde jobbet natt og var tydeligvis overtrøtt eller noe. Fryktelig våken iallefall og fryktelig glad. Jeg liker ikke glade folk om morgen. Thea er alltid like glad, pluss at hun på død og liv skal spørre om ting. Jeg vet INGENTING før første kaffe om morgen og det har jeg egentlig formidlet i forskjellige tonefall, men det er glemt dagen etter. Dessuten har hun lært seg å lese og står og staver såpen HVER forbanna morgen. «La, laaa, laaannnnooooo.»

JA DET STÅR LANO I DAG OGSÅ!!!! Jeeeesus.

Hun spør generelt mye for tiden uansett når på døgnet det er. Man skulle egentlig tro at etter tre ÅR med spørsmål så var hun snart et vandrende leksikon. Men neidå.

Her en morgen i julen kom hun inn på rommet vårt. Hun hadde sett ferdig julemorgen og var sulten. Vi har lært henne klokken og at når den er halv åtte er det ok å gå ned i stuen. (Sweet I know) Hun har selv lært seg å slå på tven og hun kan allerede mer om den enn meg. Jeg sto opp og ble med ned for å lage frokost. Thea sto og maste i vei om verdens problemer som hvilken kjole en jente hadde på dans og at to stk hadde LIKE dansesko. Det var sykt jesus lissom. Jeg avbrøt neste setning og spurte om hun ikke snart hadde tenkt å kle på seg. «Åh jo» sa hun og fartet opp.

Etter et lite minutt hørte jeg et sykt høyt FNIS, et VRÆL og IIIHIHI. Thea kom spurtende ned trappen og kunne meddele at hun hadde sett Vegard NAKEN i dusjen for han hadde glemt å låste døren. Fnis. Fnisfnisfnis.

Vegard kom omsider ned og Thea ristet av latter. «Jeg så rumpen din, hohoho». «Ja det gjorde du vel» rødmet han. «Har du sett rumpen hans, mamma?» «Ja mange ganger» lo jeg. Det hele var god stemning med mobbing av Vegard, slik det skal være. Jeg ga henne tallereken med frokost og et glass juice. Hun åpnet munnen igjen og ut kom et spørsmål jeg ikke så komme i det hele tatt.

«Såeh, har du sett tissen hans da mamma?» Jeg matchet fort Vegard sin ansiktsfarge og bare «øøøø høhø, hoooost, tja, nei, eller jo jeg har vel kanskje sett den en gang». «Å Herregud, hun har sett TISSEN din Vegard. BAHAHAHAHA!!!» Hun klasket seg på låret og forsvant inn i stuen.

Og der sto vi – med hver vår kaffekopp og bare yessda, glad det er jul og at hun ikke skal i barnehagen i dag og diskutere dette.

2 Comments

 1. avatar
  Gro
  januar 24, 2017

  Thea er superfunny ? Lurer på hvor hun har det fra ?

  Svar
  1. avatar
   litloo
   januar 24, 2017

   Uvisst ?? Full i humor ja, og veldig interessert i kroppen og diverse ulikheter der for tiden. Det er så gøy at det er lol.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *