Rumpeavtrykk

Kjære dagbok, i dag fikk jeg hjerteinfarkt. Iallefall nesten. Det var ikke fordi jeg hadde fått nok av sukking, pusting, pesing, offing, snorking, klynking, akking og auing fra mister nyoperert. Neida, for det er jeg ikke lei av i det hele TATT. Det var fordi en hjort ramlet nedover en skrent og omtrent inn i bilen min. Ja god morgen til deg også fru hjort. Snakker vi walk of shame eller? Hun var så nære at det var like før jeg fikk et saftig rumpeavtrykk på skjermen, ved siden av hjertet Thea påstår hun ikke har tegnet. Det hadde blitt tidenes forklaringproblem til Vegard isåfall.

Etter flere års erfaring med edderkoppskrekk har jeg lært at når jeg skvetter, så hyler jeg. Vi snakker type hjelp han dreper meg med øks-hyl, der ørevoksen til alle rundt blafrer og de hører pipelyder et døgn etterpå. I dag derimot, nærmere døden enn noen gang, ropte jeg;

… ooO!

Det hele var sykt random og jeg skvatt minst like mye av det lille brunsthylet, som av selve hjorten. Etterpå ble jeg sittende med samme blikk jeg ga en turist kalte meg Bella i dag. Grisen. Ansiktsuttrykket på konen – priceless.

IMG_2887

Dette er ikke hjorten. Dette er kunstverket Thea og Vegard har laget mens jeg var på jobb. Thea har ferie og siden vi er i den HELDIGE situasjon å ha en sykemeldt mr. blindtarm hjemme, kan hun tilbringe tid sammen med han mens jeg er på jobb. Og alle hjerter gleder seg.

Neida de koser seg de, og i dag bygget de Lego. Det var en drage, noen alver og et hus. Da de var ferdige å bygge, hadde Thea lyst å leke med Legoen. «But åff kårs», sa Vegard og plukket opp dragen. Etter en stund tok leken en litt annen vending enn det Thea er vant med, for plutselig hadde dragen satt fyr på huset. «NEEI det er ikke SÅNN man leker» brølte Thea. «Alle skal være venner!!!» «Can’t controll it», sa Vegard, så satte dragen fyr på håret til den ene alven.

Da var det slutt på leken, foråsidetsånn, og noen, uten at jeg skal nevne navn, furtet i over en time.

IMG_2889

Men fy søren for en åsåm drage da. Jepp, jeg har begynt å si fy søren nå. Kutter ned på banningen. Faktisk har jeg tenkt at jeg skal gi Thea noen penger hver gang jeg banner, for det skal visst være sykt effektivt. Men for at hun skal penger må jo faktisk jeg ha penger, og det har jeg ikke. Eller jo, men ikke i kontanter. Og til nå har de ikke funnet opp sparegriser som tar kort. Iallefall ikke våres, som er laget av en gammel yoghurtboks. Vanilje sådan. Herregud det høres faktisk ut som vi ikke har penger. På to do listen imorgen; kjøpe sparegris din jæ…kla gjerrigknark.

Da jeg kom hjem og så dragen, ropte jeg «ooo ligner på en Pokémon jo», så fløy jeg den rundt hodet til Vegard som lagde middag, mens jeg lagde swosjelyder. Jeg har fått litt Pokémon på hjernen siden de FLORERER (det var sykt mange ererer i det ordet) på Internett for tiden. Det har kommet et spill, og for å si det sånn, det skal jeg ha. MORNA sosialt liv. Eller hvem kødder jeg med, jeg har ikke noe liv uansett. Farvel mamma, hello Pokémon.

Jeg har en eksklusiv liten samling alt.

Pubertetosaur: Egenskaper: well, you know.

IMG_2878

 

Theusimon: Egenskaper: Masing, trenger ikke svar.

IMG_2880

 

Oldimon: Egenskaper: «offing» until you fakkin KILL yourself.

IMG_4470

2 Comments

 1. avatar
  Drea
  juli 16, 2016

  Hahaha, fy søren (see what I did there?), så morsomt du skriver! Og jeg er veldig kresen der altså, jeg liker aldri noe.Heia deg!

  Svar
  1. avatar
   litloo
   juli 17, 2016

   Shit, TAKK Drea! <3 Oooog nå ble jeg starstruck!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *