Under arrest

Da jeg kom og hentet Thea i barnehagen her en dag, sto det en figur i hyllen hennes. «Åh så fint troll» sa jeg uten å ha studert det så mye. Thea gapte og ropte «NEI, mamma, det er faktisk en PRINSESSE. Herregud» Så ble hun dritsur og gikk ut. Prinsesse, ja nå ser jeg det. Stemmer. Prinsesse. To unger sto igjen og eyeballet meg mens de ristet på hodet. Det kan skje den beste brølte jeg og spant ut døren.

troll

Hun var jo kjekk da, bare bommet litt på kjolevalget for anledningen kanskje. Men hey, no judgement.

Sånn ellers, husker dere synet av Vegard som vanner blomster? Den glade mannen som står med sneipen i kjeften og nynner mens han vifter vilt med slangen? Hageslangen, din gris. Det synet er nå historie siden naturen bestemte seg for å ta saken i egne hender. Det har plaskregnet i sånn åtte uker i strekk nå (eller en, whatever, det føles som åtte). Vegard er altså RANET for hobbyen sin og han ble så deprimert at han solgte Volvoen sin i ren frustrasjon. Jepp. Volvoen er historie og Thea begynte å gråte da vi fortalte at partyskuta var solgt. Hun er ikke så glad i å bli skilt fra ting og kan lett skjelve på underleppa om det er en stein som har forlatt lommen uten at hun fikk sagt hade.

Sommerværet har altså ankommet og det har som vanlig mensen. Helt ustyrlig. I det ene øyeblikket høljer det ned og alt er bare sorgen. Så glimter det til med litt sol og alle bare yay, men så sier man noe feil og da er det lyn, torden og slamring med dørene. Jesus. Nei, la oss mimre om en svunnen tid a, dere.

IMG_2841

IMG_4287

Vegard har altså begynt med blanke ark og fargestifter til, og sitter konstant på Finn for å finne finn. Nei bil mener jeg. Og hva ser han på? Volvo. Og hva har han kjøpt seg? Volvo. Jeg får si som Phoebe, I’m gonna be a soccer-mom! Åki den ble intern, med mindre du er Friendsfan da såklart.

Jeg var på jobb da han solgte bilen, eller nei det var jeg ikke, jeg var på politistasjonen. Han sendte snap da bilen dro fra tunet og jeg kunne kjenne i hjertet mitt at han var tristesen der hjemme. Selv sa han at han bare var glad for å bli kvitt bilen, men jeg kjenner en emo når jeg ser en. Sikker på han gråt seg i søvn mens han holdt rundt puten og hikstet ♥Volvo♥. Er nok også derfor han skal ha Volvo igjen, en rebound-Volvis. For å vri over til begynnelsen av avsnittet så var jeg og Thea på politistasjonen da han solgte bilen. Vi hadde ikke ranet noen denne gangen, vi skulle bare ha pass. Det å være på et venterom på politistasjonen er ganske interessant med en femåring, spesielt når det sitter en annen kis der også. (Vi skal begynne å si kis igjen nå, dude er ut.)

-Mamma?

-Ja?

-Er han der en kjeltring?

-Host.

Det kom en politimann ut, nikket til kjeltringen og fulgte han inn på bakrommet. Så LÅSTE han døren etter seg. Det finnes ikke sikrere tegn. Selv har jeg vært på det bakrommet men det trenger vi ikke snakke om nå. Det kom en dame og nikket til oss også, men vi slapp på bakrommet. Isteden gikk vi på et lyst rom med et kamera slik at Thea kunne ta bilde til passet sitt. Det var ganske trangt i rommet så jeg stilte meg bak henne og gliste. «Øøø» sa politidamen, «nå er du med på bildet.» «Åja, ehe.» Så gikk jeg foran Thea, men da begynte jo hun å le, ikkesant, og hele meningen med et pass er at man skal se kriminell ut. Dermed gikk jeg utenfor mens de knipset i vei. Da hun endelig så ut som en som tenner på kyr sa politidamen seg fornøyd og vi fikk gå. FREEDOM brølte vi og kysset bakken utenfor. Neida. Joda.

IMG_2497

 
Follow my blog with Bloglovin

3 Comments

 1. avatar
  Gro
  juli 6, 2016

  🙂

  Svar
 2. avatar
  Lavendel
  juli 7, 2016

  Haha… 🙂 Jeg har også en lang mann. Det har hendt at barn vil overnatte i hagen, med telt. Selvsagt ikke sånn ordentlig telt, mer den typen i barnesegmentet. Der lange menn på over 1,90 må ha beina ut av teltet om de vil strekke seg ut. Ikke for det, var jo ikke plass til fosterstilling uansett. Jeg kniste minst ei uke etterpå. Glade barn! 😉

  Svar
  1. avatar
   litloo
   juli 8, 2016

   Haha fantastisk!! 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *