Døden nær

I går var jeg ute i flippflåppsene for å klippe en snegl. Jeg har en egenkomponert sneglefelle som tilfeldigvis ble til her en dag da tre snegler sto og smattet på samme blad. Jeg klippet de i to og den makabre massakren har bare ført til at flere snegler kommer til på samme sted. Ikke for å sørge over tapet og ikke for å spise resten av bladet, neinei, for å spise de døde sneglene. Herregud og folk kaller meg gal. Sneglen i går sto og jafset i seg kompisen sin og så ikke crazysnail-lady (det er da altså meg, jeg har hørt de hvisker om meg i rosebusken) som kom med den rosa saksen sin og choppet han i to. Woopah brølte jeg så naboene våknet. Da jeg sto der og beundret verket mitt kjente jeg det gikk kaldt nedover ryggen min. Noe var galt. Jeg snudde meg fikk jeg øye på årets største edderkopp RETT utenfor inngangsdøren. Type større enn hodet mitt-edderkopp, MINST. Av alle plasser å jakte fluer, hæ? Jeg kjøper den rett og slett ikke. Det var nok meg han var ute etter og hadde jeg vært ute lenger hadde han laget nettet sitt over døren slik at jeg hadde gått i det når jeg skulle inn!! Jeg glodde litt på han før jeg eg listet meg opp et trappetrinn. Så hoppet jeg inn døren med hodet først i noe som sikkert var årets judostil. Jeg landet sånn trillende på gulvet vet dere og deretter lukket jeg døren med en mopp, god knows how. Så gikk jeg og la meg.

Da jeg sto på badet i dag hørte jeg Thea åpne døren nede for å rope på katten. «Puuuusen, puus, pusepus OJ! Eh mamma, det kom en edderkopp inn.» Fyfaen jeg visste det tenkte jeg, de er ute etter meg. Her har han stått klar til å hoppe på meg helt siden i går, men så var det ikke jeg som åpnet døren. Herregud jeg hadde vert død jeg nå. What gives. Thea reddet livet mitt. Ahh fine Thea. ♥Livet♥

HAN ER DRITSTOR ropte hun. DREP HAN ropte jeg. NEI ropte hun. JO ropte jeg. NEI ropte hun. Så kom hun opp vettu og der og da glemte jeg at hun akkurat hadde reddet livet mitt. Nå hadde hun fått fienden inn og hadde bare gått i fra han slik at han kunne finne veien opp til meg og drepe meg. Enten i dag, i morgen eller neste uke. Jeg vet det nok, de bor bak listene i huset og så lister de seg rundt. (Haha tog du an?) «Drep han med en sko» fortsatte jeg da Thea var kommet opp. «Gjør det nå før han stikker av, da må vi jo ha han boende her lenge og det er vi faktisk ikke interessert i.» «Nei», mumlet Thea og tasset ned. Så var det et lite rabalder før hun ropte «DØD.» Jeg, som sto oppå toalettskålen og klamret meg fast til tannkosten bare omg omg omg ♥Livet♥.

«Du vet det mamma, at i barnehagen lærer vi faktisk at edderkopper ikke skal drepes. Der tar vi de ut i en kopp. Du har ikke tenkt at vi kanskje skal gjøre det her hjemme også da?» «Naah», sa jeg og klatret ned fra toalettet. «Det kan du gjøre hos mormor. Her skal de dø.»

IMG_2866

Fru venstrehendt i farta. Einstein var venstrehendt, så vet dere det. Dere skulle gjerne fått et bilde av selve edderkopphendelsen, men siden vi var litt sånn derre opptatt in the moment, så må dere rett og slett lage bildene oppe i deres egne hoder.

Sånn ellers så lurte jeg litt på en ting. Jeg har lagt ut innleggene på Facebooksiden (herregud, facebooksiden, der ble jeg åtti år) hver gang jeg har skrevet et nytt innlegg. Er det innafor ellerrrr?

2 Comments

 1. avatar
  Mette Helen
  juni 25, 2016

  Fantastisk! ? Du skulle vært (eller ikke) der vi har campingvogn. Der er edderkoppene megastore! Eg får noiå…! Syns det er greit når du oppdaterer «facebook-siden» Eg 🙂

  Svar
  1. avatar
   litloo
   juni 25, 2016

   Var faktisk ikke den store som hadde kommet inn likevel, det oppdaget jeg da jeg kom hjem i natt for der hang han og gliste 😛 Hjulp!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *