Mobbeoffer

Har dere noen gang funnet en halvferdig tegning og bare tenkt ÅH, den vil jeg fargelegge ferdig? Ja? Men ikke siden dere var 8? Vel, det var akkurat det som skjedde her en dag da jeg og Vegard skulle rydde i kjedelige ting. Kjedelige ting er blant annet tegnekassen til Thea. Den trengs opprydning i noen ganger, og det må skje når hun ikke er til stede slik at vi kan kaste noen tegninger uten at hun vet det. Neida. Joda. Aller helst må de brennes siden hun på de merkeligste måter finner ut at vi har kastet arket med en strek på. HVORDAN KUNNE VI OG HVILKE MENNESKER ER VI EGENTLIG!! Ja det har skjedd, og nei jeg vant ikke årets mammapris akkurat det året. Jeg har vurdert å ta vare på alle tegningene og knuse den åtte METER tykke boken inn i hennes første leilighet når hun blir stor. Se her ja, et ekstra rom, det kan vi fylle med tegninger. Joda. Å joda. Ikke plass til seng sier du? Du kan jo sove på tegningene dine. 

Det er også frowned upon at vi kaster gammelt rask hun har funnet ute og lagt på kjøkkenbordet. Jeg blir nok aldri årets mamma. Jeg vet forresten heller ikke hva det er med kjøkkenbenken og RASK, for det er tydeligvis plassen for vannspredere, skrujern, hammere, plastdingser Thea har funnet ute, hårstrikk, ormekur til katten og gamle truser. Neida, ikke gamle truser.

Uansett. Da vi ryddet tegningene til Thea ropte plutselig Vegard «OJ hvem som har fargelagt på denne posen her? Er det Thea? Er det deg? Er det meg? Hm? Jeg må fargelegge ferdig.»

Så gjorde han det og etterpå hang han tegningen sin så STOLT opp på rommet til Thea. Han ville egentlig henge den opp på vårt rom men jeg sa nei.

Har dere forresten noen gang sett et katt som sovner mens han vasker seg mellom beina? (Vasker seg, onanerer, poteito potato.) Ta deg litt tid til å glo på det.

Han er med andre ord ikke kastrert enda. Vi var innom dyrelegen i går for å bestille ny resept på ormekur siden han fortsatt er tynn. «Du har ikke tenkt at han kanskje er sånn som Vegard som kan spise alt da» spurte jeg mamma da hun klagde på at han var så tynn. Katten altså. «Som far som sønn» fortsatte jeg. «Nei» sa hun. «Neivel» sa jeg.

Denne gangen fikk vi noen dråper han skal ha i nakken siden jeg begynte å gråte da dyrelegen nevnte oralpasta igjen. Ja det heter oralpasta. Nasty. Det ble ikke bestilt time til «klippigs» (au tenker gutta) denne gangen siden vi for det første glemte det, og for det andre så blir han mobbet av nabolagets gangsta-skjorer for tiden, så det er liksom ikke helt tiden å ta fra han enda mer selvtillit. Liksom. Tanten min fikk øye på han og en skjor her en dag og tenkte ops stakkar skjor, men så kom det en annen skjor ut fra hekken og DRO katten i halen mens den første dro han i barten. Så lo de og løp etter han. FREKT. Jeg løp ut og skulle kjefte på de, komme her og mobbe MIN katt, men da bare dreit de på bilen vår. Så ble Vegard sint og nå skal han skyte de for den bilen var faktisk NYPOLERT.

Sånn ellers så skjer det i grunn sykt lite for tiden. Det største som har skjedd i dag for eksempel er en larve som har hengt seg selv opp på hushjørnet vårt for å bli en puppe. Eller, jeg vet ikke om han blir en puppe eller om han forpupper seg eller hva pokker, men saken er at han skal bli en sommerfugl og at han har valget en JÆKLA dårlig plass for å bli det. To cm fra bakken utenfor et hus med en katt som liker ting som dingler. (Gris. Ja du også.)

Eller jo det skjer jo faktisk litt når jeg tenker meg om, mormor har fått seg Apple-tv. Eller Xbox som hun selv kaller det. Ikke nok med det, hun har fått en som er MYE bedre enn den vi har og jeg er sykt misunnelig. Så vet dere det.

A yes, we are fab!

Snap: litlooo

4 Comments

 1. avatar
  Lavendel
  juni 24, 2016

  Så fine dere er! Guuud som jeg lo av det siste bildet av Vegard. 🙂

  Svar
  1. avatar
   litloo
   juni 24, 2016

   Haha det er dere flere som har gjort, han fikk et par snap der de hadde zoooooomet inn på det 😛

   Svar
 2. avatar
  Hanne
  juni 24, 2016

  Null stress å være venstrehendt altså, alle de kule er nemlig det 😉 Men hvis det ikke allerede er gjort, kjøp jenta ei venstrehandssaks! Vanlige sakser er nemlig ubrukelige, kun venstrehandssaks som gjør jobben :p

  Regner også ned du fremdeles er i livet siden det ble et innlegg, live to tell liksom.

  Svar
  1. avatar
   litloo
   juni 25, 2016

   AHA derfor hun ikke er helt ekspert på dette å klippe ting 😀 Blir skikkelig frustrert noen ganger og kaster saksen veggimellom. Jepp im still alive haha 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *