Mørkesiden

Idag har ikke vi gjort på en dritt. Vi skulle egentlig på kino, men det ble ikke noe av. Mest fordi alle de bra filmene begynte sent. Det eneste de sendte på dagtid var freakin’ Løvenes Konge i 3D. Kom og fortell meg eventyr om at den er BRA i 3D. Jeg har aldri sett en film som er bra i 3D. Man betaler 10 kr mer per billett, sitter og ser loco ut med briller og håper at filmen skal bli kreisi kul. Men nei. Man blir lei av brillene, ting er faktisk stor sett blurry og man ønsker seg inn i salen ved siden av som ikke er i 3D.

Når det er sagt. Er det EN ting jeg vet jeg ikke hadde overlevd, så er det Løvenes Konge på kino. Seriøst, Mufasas død på STORSKJERM? Simba sine tårevåte øyner på STORSKJERM? Nei nei nei. Jeg hadde lagt i fosterstilling i kinosetet. De måtte ha skrelt meg utav det.

Jeg var forresten forelsket i voksen-Simba. Han var så SØT!

Jeg husker jeg fikk Løvenes Konge på vhs engang jeg var syk. Mamma som var hjemme med meg, men som tydeligvis snek seg ut på handletur, kom hjem med den og en pakke Ballerina kjeks. Da hun kom med filmen, satt jeg allerede og så på en film. Jafar vender tilbake, som jeg også nylig hadde fått. Tydeligvis vhs’enes måned i hjemmet.

Uansett, jeg bare YAY, supemamma! Jeg løp bort til vhs spilleren for å trykke inni filmen. NEI sa mamma med den strenge stemmen sin. Du må se ferdig den filmen du ser på nå.

Jeg har lurt i årevis på hvorfor i helvete hun skulle bestemme hvilken film jeg skulle se. Seriøst. Jeg forbanner Jafar den dag idag. Men det er først nå jeg skjønner det. Jeg hadde sikkert hengt rundt halsen hennes 24/7 de siste dagene. Mamma ville ha litt fred. Hun så på det lille kvarteret ekstra som GULL. Det er slike ting vi barn egentlig aldri skal finne ut av. En liten mørkeside. Men når man blir foreldre selv … finner man ut av ting.

Så joda, Thea er fortsatt syk. Lille gull.

12 Comments

 1. avatar
  Sofie
  januar 14, 2012

  Åh, jeg elsker Løvenes Konge, men 3d må jo være tortur. Jeg hadde grått meg ihjel. Så nettopp den gode, gamle filmen i bluray på hjemmekinoen og det var mer enn tydelige nok bilder det altså. Var helt dehydrert etter filmen, for å si det sånn.

  Svar
 2. avatar
  Kristel
  januar 15, 2012

  Jeg SÅ Løvenes Konge på kino jeg. Sammen med mine 3 beste venner på den tiden. Jeg og hun ene strigråt, de to andre satt å lo av oss som gråt… 😯
  Det var jo utrolig trist film da!!

  Svar
 3. avatar
  Mette Helen
  januar 15, 2012

  Åh løvenes konge var den første filmen jeg gråt av. 5 år og satt på pappas myke mage i middagskvilen dems..
  Stakars Thea! Håper hun snart blir god!

  Svar
 4. avatar
  Hønemor
  januar 15, 2012

  Hehe..Ja, apropos fred. Lina har fått lov til å spise mye papir i det siste.. 😀

  Svar
 5. avatar
  malene
  januar 15, 2012

  Haha, dette begynner å bli skummelt..er så enig med deg hele tiden jo..hehe! Men 3D suger!! RETT OG SLETT! Ender bare opp med å bli svimmel:P

  GOO bedring til søte Thea!!:)

  Svar
 6. avatar
  Helle
  januar 15, 2012

  Jeg var og så den i 3D, men det var ikke noe spesielt med den synes jeg. Bare kult at det var på storskjerm med masse lyd og greier 🙂 Og like trist, huff… God bedring til Thea 🙂

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   januar 15, 2012

   Var det jeg tenkte, en old fashion TEGNEFILM i 3D, det kan jo ikke bli … 3D? Men ja det er den tristeste filmen i verden!

   Svar
 7. avatar
  Pantora
  januar 15, 2012

  Synes ikke 3D er så aller verst jeg… Og jeg synes Dumbo er mye verre enn Løvenes Konge! God bedring til Thea!

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   januar 15, 2012

   Jo jeg blir svimmel av det hehe 🙂 Avatar var bra i 3D, det skal sies. Men jeg får vondt på nesa av brillene og blunker over gjennomsnittet mye hehe 😀

   Svar
 8. avatar
  Mona
  januar 15, 2012

  Jeg skulle egentlig se Løvenes konge i 3D igår, men så kom jeg på at jeg ikke forstår greia med 3D. Får jo bare vondt i hodet og sitter å tar av og på brillene for å se forskjellen + brillene lager gnagsår bak ørene…

  Svar
 9. avatar
  Web-Linn.no
  januar 16, 2012

  Løvenes konge er den beste filmen som noen gang er laget. 😛 jeg hadde planer om å ha simba som tatovering på skulderen føre jeg fikk JD, Men så brått fant jeg ut at jeg var gravid og jeg ville ikke miste han. Så da ventet jeg heller med tatoveringen. 😛 Nå han jeg ikke lenger råd. 😛

  Jeg synes de har ødelagt filmen litt da. Med den nye sangen til simba og den fuggern.

  Jeg fikk pocahontas på VHS når jeg var syk en gang. 😛

  Svar
 10. avatar
  Phoebe
  januar 16, 2012

  Jeg elsker Løvenes Konge, og for så vidt også alle de andre disneyklassikerne. Kan ikke leve uten. Også fikk Brage Løvenes Konge på Blue Ray i julegave <3 Og vi elsker tanten hans til evigheten for det. Beste filmen ever. Men ja, 3d er teit og unødvendige penger.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *