Lykkerus

Idag følte Alex seg frisk igjen og dro på jobb. Det gikk så fint at. Eller da han kom hjem, hadde vi et aldri så lite tilbakefall. For da var fingeren faktisk blitt LITT rød igjen. Det var nesten krise en stund. Men etter litt sjokolade og middag, ble alt bra igjen.

Da vi satt og spiste middag, las jeg et blad. Inni der var det en vits. «Hvor mange måneder har 28 dager». Jeg spurte Alex om det og forventet Februar. Så hadde jeg planer om å le høyt og rope ALLE HAR DET! Håhå. Men Alex klarte ikke svare han. Nei uff jeg vet ikke. Jeg kan ikke måneder jeg. Jeg bare seriøst? Du vet vel hvor mange som har 28 dager? Han bare nei, fire kanskje?

Jeg så på Thea. Hun så på meg, så ropte hun seriøst pappa? JEG vet tilogmed det svaret.

Thea kan faktisk ganske mye om dagen hun. Idag KRØLLET håret mitt seg i glede. For idag kravlet hun mange meter. Hun har kravlet før, men det har vært mest bakover. Så sto det stille en stund når hun hadde «bare sitte» perioden sin. Da nektet hun å ligge på magen og øve seg. Da skulle hun bare sitte og kaste ting.

Men idag altså. Jeg hoppet rundt så Thea holdt på å le seg ihjel av meg. Så måtte jeg bare trene for å få ut all energien. Det lo hun også av. Vi mødre blir så glad av alle mulige ting. Men jeg kan forklare følelsen til dere ikke-mammaer. Sånn hvis dere for eksempel har mistet en negl på tåen. Så får dere beskjed av legen at neglen aldri ALDRI kan vokse ut igjen. Men plutselig en dag bare vokser den ut igjen. Da blir du svært stolt av tåen din.

 

19 Comments

 1. avatar
  Katrine
  september 21, 2011

  Haha, den vitsen tror jeg mamma også leste opp for meg! Lurespm det der 😉 haha

  Awwww, gratulerer! Da går det framover da, spennende! 😀

  SV: hehe, jeg har også en slik kaffekopp 😀 også har jeg sånt krus som man kan ha varm drikke i som holder seg, så nå har jeg det meste 😉 Skulle gjerne ha vært flere Starbucks i Norge ja!
  Åhhh så bra at du vant da! 😀 alltid koselig å gi bort til noen som nesten aldri vinner noe, kjenner til det der selv!! Skal få sendt det i løpet av helgen, håper det går fint! 🙂

  Svar
 2. avatar
  Marte
  september 21, 2011

  hahahaha ler meg ihjel av bloggen din 😀 til og med jeg vet bare februar har 28 dager xD

  Svar
 3. avatar
  Have You Met Miss Jones?
  september 21, 2011

  Hun er bare så sjønn! Tenker dere er stolt når noe dere har laget utvikler seg og gjør menneskelige ting 😛 Ligger ikke bare som en bylt lenger 😛

  Svar
 4. avatar
  Pantora
  september 21, 2011

  Hahahaha. Oh Hege, you so crazy!

  Svar
 5. avatar
  '♥ Christine
  september 21, 2011

  En dag jeg har god tid skal jeg kose meg og se igjennom hele bloggen din. Den er genial ! 😀

  Svar
 6. avatar
  malene
  september 21, 2011

  hahaha..jeg leeer så godt av bloggen din altsåå xD

  åååh..Thea er så flink;)

  Svar
 7. avatar
  Mette Helen
  september 21, 2011

  hehe han kan minne litt om han fyren i «kongen av queens» ;p

  Så flink Thea er blitt! Er så koselig å lese om utviklingene hennes. Selv for meg som ikke er mamma selv.. Er jo mamma for pusekattene mine da..!

  Svar
 8. avatar
  Siv
  september 22, 2011

  Ja, nå er nok ikke kattematen deres trygg for henne 😉 Lina lusker seg stadig inn på vaskerommet og stjeler knotter fra Marve 😀

  Svar
 9. avatar
  Anne-Irene
  september 22, 2011

  Hahahaha, rakettforskeren Alex? Hihi, han er bare så vittig!!
  Flinke Thea 🙂 Gøy når det plutselig skjer noe med disse små

  Svar
 10. avatar
  Lena
  september 22, 2011

  Marte says: hahahaha ler meg ihjel av bloggen din til og med jeg vet bare februar har 28 dager xD

  Lol, ALLE mnd har 28 dager 🙂

  Svar
 11. avatar
  Marita Jakobsen
  september 22, 2011

  Hahahahaha, jeg ELSKER tånegl-metaforen din 😀

  Svar
 12. avatar
  Liinda
  september 22, 2011

  Klarer ikke å relatere tlil eksempelet ditt heller, Hege, har aldri mistet negler (Æsj? :/ ) Raymonds svar på gåten din var forresten 3/4, så det kunne vært verre. «Du he så jævli dårlig humor, Linda…» sa han xD heheheheh 😀

  Svar
 13. avatar
  Web-Linn.no
  september 22, 2011

  Til og med jeg skjønte ikke den gleden med den tåa. :S

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   september 22, 2011

   Var egentlig ment å være veldig uforståelig. Hehe 😛

   Svar
 14. avatar

  va no me eg når tå neglen for;)

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   september 22, 2011

   Jammen den tåneglen har ikkje vokst utatt faktisk! 😛 Men du faila med navnet, du heite jo Hege! Haha 😛

   Svar
 15. avatar
  Han so av og te ligg på sofanen
  september 22, 2011

  dar va eg ja 🙂

  Svar
 16. avatar
  Janne-Kristin
  september 24, 2011

  Hihihil på, bra forklaring, Hege! Du er nå skjønn! 😀 Thea er så flink at jeg har ikke ord! Hun kommer til å bli noe stort! Kanskje hun kan bli med i stavekonkurranser, det hadde jo vært litt spesielt! 😀 Haha, jeg hadde gått rett i fellen på den gåten, tenkte februar med en gang jeg 😛

  Svar
 17. avatar
  Nina C.
  september 28, 2011

  hehe,en lur vits der:)
  Så flink thea er, virker som hun tester ut hva hun kan:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *