Fast walk

Skal jeg fortelle dere noe nitrist? Jeg spiste for aller aller første gang i hele mitt liv IKKE kake på bursdagen min. Ikke boller heller. Ikke så mye som en sjokoladebit engang. Jeg stresset så ekstremt med Thea og de helvetes tennene hennes. Filk har sagt til meg at jo senere de får tenner, jo VERRE blir det. Jeg bare tss, DU blir verre. Dette skal gå så fint atte. Det er jo barre tenner. Noen små dutter som skal dutte seg opp tannkjøttet. How bad can it be?

Vel! Jeg fikk sammenbrudd på min egen bursdag. Jeg skjelte ut stakkars mamma som kom med gave. Skjelte ut Alex OG Thea for så å gjemme meg på badet i en time. Gråt gjorde jeg også. Mye innestengt gråt som ville ut. Det er faktisk ufattelig stress å være mamma. Men vi skal jo være så forbanna iskalde og ikke vise at vi stresser. Da skjer slikt.

 

Anyhow. Jeg har en liten «Alex» som jeg ikke har fortalt dere. En dag var jeg og Alex ute og gikk tur. Alex fartet ganske fort med vognen, mens jeg diltet etter. Ikke gå så fort da, sa jeg.

Han bare Høh? Åja gikk jeg fort? Jeg gjør det nå for tiden skjønner du.

Hva gjør du? Går fort? spurte jeg.

Han bare ja, for jeg gikk sent før sant, men da måtte jeg gå så tidlig til toget. Så tenkte jeg at det kanskje var lurt å gå fortere. Og så gjorde jeg det. Og nå gjør jeg det UTEN å tenke på det.

Seriøst.

18 Comments

 1. avatar
  Anne-Lise
  september 16, 2011

  Stakkar! Det er ganske stressende til tider ja, hatt noen sånne sammenbrudd selv:p
  Håper du føler deg bedre i dag.. Og kanskje du kan ta igjen litt av kakespisingen?:)

  Svar
 2. avatar
  Siv
  september 16, 2011

  Dakars Thea. Og dakars deg! Jeg grein de fleste av tårene jeg hadde under kolikken..så jeg føler meg ferdig med griningen 😀 Om noen dager er det sikkert over 🙂

  Svar
 3. avatar

  Nesten så jeg sender deg en bolle i posten!

  Svar
 4. avatar
  Veronica
  september 16, 2011

  Jeg har lest den historien om Alex tidligere 🙂

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   september 16, 2011

   Haha nei har jeg postet den før?? Jeg som trodde jeg helt hadde glemt å fortelle det! Der ser du 😛

   Svar
   1. avatar
    Veronica
    september 16, 2011

    Uansett, så er den jo hysterisk festlig!:D Jeg lo når jeg leste den denne gangen også 😉

    Svar
 5. avatar
  Sofie
  september 16, 2011

  Åh, bajsebursdag! Da foreslår jeg kakebonanza i helga 😀 Du fikk ikke gavekort på barnepass til bursdagen da? 🙂

  SV: Ja, kjøp boka og lag deg høner 😀 Jeg syns de var supersøte, tror jeg vil prøve å lage dem om det ikke er over mine evner 😉 om å gjøre å lage de fineste hønene da? 😉

  Svar
 6. avatar
  Lillesmurf - Kari
  september 16, 2011

  SV: Ja det synes jeg også… Kjærlighetsvisa er jo helt nydelig <3 Ja det var vel det vi tenkte også 😉 hehehhe.

  Svar
 7. avatar
  Have You Met Miss Jones?
  september 16, 2011

  Wow. Han er bra SMART! 😀

  Grineunge du eller? 😛 Hehe. Det må vel ut noen ganger. Er ikke særlig jentete der. Jeg griner bare av ting på film 😛

  Svar
 8. avatar
  Lillesmurf - Kari
  september 16, 2011

  SV: Stakkars.. Da synes jeg du skal kjøpe denne boken til Alex… Jeg anbefaler den på det sterkeste <3

  Svar
 9. avatar
  Pantora
  september 16, 2011

  Åh Hege, DET var virkelig trist! Tror det med (herregud kommer ikke på det norske ordet! Morskap?) motherhood er veldig glorifisert; neida ungens gråt plager meg ikke, jada ungens bæsj lukter blomster, joa det er lite søvn men det er verdt det! Yeah… Kan umulig (og obviously) ikke være fryd og gammen hele veien!
  Digger forresten det med «DU blir….» og forskjellige versjoner av den. Den pleier jeg også bruke til folk. «Jeg liker ikke mørk sjokolade.» Mørk sjokolade liker ikke DEG! «Katter er ekle.» Katter synes DU er ekkel! «Du har en busemann i nesa.» DU er en busemann! Osv…

  Svar
 10. avatar
  Nina C.
  september 16, 2011

  Huff, sikkert noe som har samlet seg opp og brast den dagen. Kan bare forestille meg hvordan det er å være mor og kan tenke meg at det ikke er hver dag det er dans på roser.

  Genial «alex» historie:)

  Svar
 11. avatar
  Marita Jakobsen
  september 16, 2011

  Du er supermom uansett, Hege! Gråt eller ei 😉 Sikker på at Alex gråter, han også!

  Kom hit, så skal jeg bake kake til deg. Så kan Oda Emilie og Thea klø og sikle alt de bare klarer på stuegulvet her 😀

  Svar
 12. avatar
  Janne-Kristin
  september 16, 2011

  Uff, ikke godt å høre, men kanskje du kan late som at den egentlige bursdagen din er på lørdag? En dato er jo bare en dato og på lørdag skal du kose deg masse, masse! 😀 Nå må Thea få tennene ut og la mammaen sin være litt i fred! 🙂
  Haha, smarte Alex, du må lage en slik gullkornbok, så kan han få se i den når han blir gammel og glemsk 😉

  SV: Ja, ikke sant??? Syltetøy er kjedelig! 😛 Om du er i Bergen sentrum en dag MÅ du gå innom Moliere og smake kaken, den er som tatt ut fra en annen dimensjon 😛 Ooooh, jeg kan være wedding planner, savner planleggingen, hehe 😉

  Svar
 13. avatar
  Bollemor
  september 17, 2011

  <3 <3 <3

  Svar
 14. avatar
  k.
  september 17, 2011

  25+5(dager)-bursdag? Høres litt gravid ut, men det kan jo feires! UTEN tårer, MED kake og MED kos! Eventuelt 25+25! Jeg skjønner deg uansett veldig godt, man blir litt virrete og gal i hodet av å være fulltidsmamma med en insane baby.

  Svar
 15. avatar
  Tone
  september 17, 2011

  Off, så kjipt! Men kjenner til det, noen ganger samler ting seg opp og kommer ut på de rareste tider. Håper du føler deg bedre nå 🙂 Selv er jeg stort sett usannsynlig happy (og usunn!!!) på bursdagen min, men det skyldes mer at jeg er født på julaften og at jeg elsker jul enn at jeg nødvendigvis er drithappy for å bli et år eldre :p

  Svar
 16. avatar
  Siri Kathleen
  september 17, 2011

  Tenner er noe dritt egentlig…. Iren sitter der med to hvite stubber i munnen og snørrer og driter om hverandre, så ja, veit åssen du har det snuppa 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *