Thea er 5 måneder idag. Juhuu.

Da var Tutten vår 5 måneder. Yes yes. Jeg merker faktisk at hun er et lite menneske nå. Hun har jo alltid vært et menneske altså, fødte ikke en ulv liksom. Men jeg merker at nå kommer personligheten frem. Hun veiver ikke vilt rundt seg med armene i HÅP om at noe er inni der når de kommer tilbake. Hun vet liksom hva hun gjør.

Det er sånn man ikke tenker over før ungen har kommet så langt. Jeg følte jo hun var verdens flinkeste baby med en gang hun spratt ut av meg. Hun kunne jo ALT! Men det var feil. Hun var jo bare en liten klump da, som sov, ville ha mat og sove igjen. Vi bare SE hun har ÅPEN øynene. Megaflink baby ass.

 

 

 

 

 

 

Så? Ser vi forskjell eller? Det er slik jeg ser forskjell. Alle andre ser forskjell for hver gang de ser henne. De bare OJ så stor hun har blitt. Jeg bare har hun vokst siden sist, det er jo bare tre dager siden?

Thea er det største rutine mennesket jeg har møtt. Hun MÅ ha rutinene på plass, ellers blir hun cranky.

• Hun må legge seg presis klokken 7 om kvelden.

• Hun våkner klokken 6 for å spise.

• Så skal hun sove til 9 for så å stå opp.

• Da skal hun se drømmehagen til klokken halv 10 – 10.

• Da vil hun ha grøten sin.

• Så skal hun sove igjen til sånn 12, da skal hun ha melk.

Resten av dagen slår hun seg litt løs og har ikke SÅ faste rutiner på ting. Men mat hver 3 time, der er hun streng. Hun driter i om jeg ser på en film, er i et prøverom, snakker med andre mennesker, rydder eller lager middag. Hun skal ha mat NÅ! Det er ingen tvil hvem som styrer livet mitt for å si det sånn. Eller vårt, Alex er jo med på denne trioen han også ja.

 

22 Comments

 1. avatar
  Nina C.
  juni 1, 2011

  hehe, gratulere til lille thea:) hun er jammen meg vokst(ikke størrelsen,men du skjønner nok hva jeg mener.. hehe). Virker som en bestemt ung dame, du bør glede deg til trass alderen.hehe. Nevøen min var fin i den alderen,hehe. neida, alle unger er forskjellige og har ulike faser 🙂
  SV;
  Så bra at du er enig da, er jo greit å tjene litt penger i samme slengen som man trives med jobben. som du sier så skal man slite og jobbe over halve livet sitt. Hjemme fester jo best,særlig med god lag 🙂 Føler som du også gjør på byen,at folk bare forsvinner for alle kanter.

  Svar
 2. avatar
  Liinda
  juni 1, 2011

  Er så rart å se at hun er så… seg selv? hele veien. Altså, alle nyfødte ser jo PRIKK LIKE ut. Greit at Thea er litt unntak, siden hun var… stor? hehhe 😛 og ikke så så innmari skrøpelig ut, men uansett. Hun er liksom kjempelik seg hele veien! Sjeldent man ser sånne trekk rett etter de er født, føler jeg 😛 Fine Thea 🙂 Snart et halvt år! 😀

  Svar
 3. avatar
  Mona
  juni 1, 2011

  Gratulerer med dagen 🙂 Utrolig hvor fort det har gått!

  Svar
 4. avatar
  Sofie
  juni 1, 2011

  Hipp hurra for lille rusket! <3 Du gjør meg litt babysjuk med disse Thea-innleggene, du vet det? 😀

  SV: Haha, i know, de er helt gærne. Det er jo mitt ansvar å lære dem opp vettu 😉 De regnes som gående, så de gjør jo det de vil, går akkurat det det passer dem 😉 Hah, gjett om jeg kunne jobben min etter tre måneder da? Neh, prøvde likevel jeg 😉 Gikk jaggu bra også!

  Svar
 5. avatar
  Goose
  juni 1, 2011

  Hurra for Thea 5 mnd!

  Svar
 6. avatar
  Janne-Kristin
  juni 1, 2011

  5 måneder, gratulerer ti, Thea! Det er jo helt sykt at hun har blitt så stor allerede! 😀 Ser lik ut som seg selv hele veien, bortsett fra at hun har blitt større 😛 Åh, kan tenke meg det er fint å se personligheten hennes utvikle seg, se hvordan hun forandrer seg og lærer seg nye ting og stadig forstår mer og mer. Hun er en nydelig, liten klump, det har hun vært fra dag én! 😀

  Svar
 7. avatar

  Merkelig egentlig. Blir litt sånn at vi som leser bloggen blir kjent med dere 😛 Hun er blitt så stor. Og blir mer menneske for hver dag! 😛

  Svar
 8. avatar
  Lillesmurf - Kari
  juni 1, 2011

  Tiden har gått veldig fort. Hun er helt herlig <3

  Svar
 9. avatar

  Haha! Du skriver så fantastisk – «fødte ikke en ulv, liksom» 😀
  Thea blir bare søtere og søtere! 😀 Ser at hun ligner mest på pappen sin 😉

  Svar
 10. avatar
  Marita
  juni 1, 2011

  Ntåå, søte Thea!!!:) det er helt sykt hvor stor forandringen er fra hun ble født, og frem til nå:) Tida går crazy fort, før jeg vet ordet av det er Oda 2 måneder… hvor blir tida av?

  Svar
 11. avatar
  Helene KS.
  juni 1, 2011

  / Takk for kommentar 🙂
  For en søt jente du har!:)

  Svar
 12. avatar
  Siri Kathleen
  juni 2, 2011

  Hæppi månedsdag til Thea-gull 😉 Rart åssen de vokser… om 9 små dager er Iren et halvt år liksom…. Huh????? Lå jo og pressa for en måneds tid siden jeg? Eller….? Nei tida går for fort…. Men dritartig å se utviklingen 😉 De er jo små miniatyrmennesker, og de har definitivt egne meninger ja…..

  Svar
 13. avatar
  Anne-Irene
  juni 2, 2011

  Hipp hurra!! 😀 Kjenner til dette med at de begynner å bli et menneske nå. Minien min er 5 mnd den 19. og merker godt hvem det er som er sjefen ja… Artig og da å se de utvikle seg fra små sove-spise-bæsje bylter til våkne nysgjerrige små krapyl. Jeg fødte forresten en ulv jeg. Han har hår på ørene 😛 kniiiiiiiiiiiiiiiiiiis
  Og du, nydelige jenten du har da!

  Svar
 14. avatar
  baremeg
  juni 2, 2011

  du er så heldig..
  jeg og samboeren har nå prøvd å få barn i over to år, uten å lykkes. eller, jeg ble jo gravid i fjor sommer, men vi mistet barnet bare tre uker etter vi fant ut at vi ENDELIG, etter over ett års forsøk, hadde klart å bli gravid. så vi sitter her enda da, uten noe barn. når man tror ting ikke kan bli verre, så er det jo akkurat det det blir…

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   juni 3, 2011

   Åh det må være utrolig vanskelig for dere! Iallefall det å miste når dere ENDELIG hadde klart det. Er en sånn situasjon som ikke går an å sette seg inn i uten å ha opplevd det tror jeg. Går det ikke med prøverør? Føler alle får unger når de prøver det. Kjenner et par, de fikk beskjed at det antagelig ikke kom til å gå med prøverør engang. Men de ville prøve likevel uansett dårlige odds. Vips så fikk de tvillinger 🙂

   Svar
   1. avatar
    baremeg
    juni 3, 2011

    har sett på klinikk hausken sin hjemmeside for å finne ut litt hva vi kan gjøre, men det koster jo nermere 30 000 kr, og det er veldig mye penger. jeg er bare 18, og samboeren min er 21. mange synes kanskje det høres sykt ut at vi begynte å prøve så tidlig som vi gjorde, men det er dette som er rett for oss.. nå er det jo ingen som egentlig vet noe om dette, da vi vil holde det hemmelig til vi faktisk får det til. har prøvd eggløsningstest også, men der fikk jeg ikke utslag en gang. så vi lurer på å dra til lege osv for å prøve å finne ut hva som er galt..
    vi trodde virkelig vi hadde klart det igjen nå, da jeg var nesten 1 uke for sen med mensen, men den kom jo tilslutt, som vanelig. det er utrolig tungt, føler meg helt utslitt både fysisk og psykisk… men vet ikke hva jeg skal gjøre

    Svar
    1. avatar
     LilleHege
     juni 3, 2011

     Nei når det føles riktig så gjør det jo det. Da kan jo folk bare «synse» så mye som de vil. Jeg får jo mange frekke blikk fra eldre som tror jeg er mye yngre en jeg er. Blir så irritert. Men går jo an å spare seg til det da kanskje. Tar jo litt tid når det er noe man virkelig vil at skal skje NÅ, men det er jo verdt ventingen 😀 Og det er jo mange som lykkes slik. 😀

     Svar
 15. avatar
  Trille
  juni 2, 2011

  Åh, hun er så søt! Dere er flinke produsenter. Og ja, Thea er en flink baby! Rutiner er bra, skjønner den altså. Men hun kunne kanskje vært rundere i kantene, sånn at du kunne sett filmen ferdig/prøvd ferdig klær/osv. 🙂 Det går seg til. 😀

  Svar
 16. avatar
  Stine
  juni 2, 2011

  HIPP HIPP hurraaaa for Thea i går!!! 🙂 🙂 og for ei NYDELIG jenta ho e, herregud for et nydelig ansikt!! 🙂 blei ho forresten nyttårsbarnet?? 🙂

  Svar
 17. avatar
  Kristine
  juni 3, 2011

  i know! 🙂 Alt er lov nå! La 2011 bli et evig langt moteshow!

  Svar
 18. avatar
  Elisabeth - zizterz
  juni 3, 2011

  Så skjønn ho var!

  Svar
 19. avatar

  Du har en helt nydelig jente 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *