Jeg fiser på ungen min

Herregud for et liv. Hele huset lagt å snorket i hele dag. Jeg på sofaen, Thea i sengen, ene katten på badet og den andre på klorestokken sin. Tror det må være noe som går. Eneste som har vekket oss nå og da, er når Thea har bæsjet. Det har hun klart 4 ganger idag. Hun våkner ikke selv, men det gjør vi andre 3 av stanken.

Sniff sniff…

 

Åh FYSJ!

 

Når Alex kom hjem idag lå Thea inne i sengen. Vi gikk inn og tullet litt med hun. Mens vi lå der sa jeg at Thea liker å bli prompet på magen. Det må du prøve. Alex bare HVA, driver du å promper hun på magen? Jeg bare ja? Han bare FISER du på ungen vår? Jeg bare eh, ja, eller hva …  nei, det er jo med munnen din ape. Lager fiselyder. Det liker hun.

Ellers så lurer dere kanskje på hvordan det går med Alex sitt prosjekt med brus og snop? Vel det går så fint at. Han krysser i vei de dagene han ikke drikker brus. Han syns selv at han er superflink, men jeg VET at han jukser. Mandag drakk han nemlig brus. Men det telte ikke siden han begynte med lappen da. Tirsdag spiste han sjokolade, men det telte iallefall ikke, for det var en ren bruslapp plutselig.

 

 

13 Comments

 1. avatar
  Lillesmurf - Kari
  april 5, 2011

  Hahahahaha.. Jeg ler 😉 <3

  Svar
 2. avatar
  Sofie
  april 5, 2011

  Haha, hysterisk piiiis!

  Svar
 3. avatar
  Lillesmurf - Kari
  april 5, 2011

  SV: Hehehe.. Da har du unnskyldning til å kjøpe ny da 😛 En unnskyldning til shopping skader jo ikke eller hva? 😉

  Svar
 4. avatar
  Marita Jakobsen
  april 5, 2011

  Hahahahahahaha, jeg DÆVVER av kattebildene! Blinkskudd!

  Haha, mannfolk. Sniker seg alltid unna! Si han må få seg godterilapp også, slik at vi får se hvor flink han EGENTLIG er 😉

  SV: La oss håpe på det, ja! Gikk ikke du litt over tiden, eller husker jeg feil? 🙂

  Åh, jeg vil også bare våkne dagen etter fødsel og ha kroppen min tilbake (minus ammepupper, da) 🙂

  Svar
 5. avatar
  Sofie Adina
  april 5, 2011

  Haha! Elsker bloggen din! Mye bedre enn alle de andre mammabloggerne!

  Svar
 6. avatar
  Benti
  april 5, 2011

  heahehahe jeg får ikke puste!!!

  Svar
 7. avatar
  Lene
  april 5, 2011

  Haha=) Du skriver så hysterisk morsomt, elsker mange av uttrykka dine!
  Keep up the good work!

  Svar
 8. avatar
  Tora
  april 5, 2011

  GØY! Digger uttrykket til katten! Og du.. Du er kul 😀

  Svar
 9. avatar
  Nina C.
  april 5, 2011

  Morsomme bilder:) småunger liker å bli «fjertet» på magen for å si det sånn. nevøen min synes det var stas når han var liten baby også:)

  Svar
 10. avatar
  Siri Andresen
  april 6, 2011

  Hahaha… Alex er så fantastisk smart noen ganger. Klart du ligger og fjerter på ungen om dagen, åssen skulle du fått tida til å gå liksom? :p Men syns Alex er litt flink da! Kanskje jeg skulle laga meg en liste selv 😉

  Svar
 11. avatar
  Janne-Kristin
  april 6, 2011

  Hahahaha, han er vel slik som de fleste 😛 Det finnes jo et hav av unnskyldninger når man prøver å holde seg unna 😉 Men han gjør jo en slags innsats da, så det må han ha cred for 😉

  SV: Ja, hun er veldig lei. Og trist. Gråter hele tiden, jeg blir jo helt ifra meg! Men mr. google sier det er fordi hun er full av hormoner visstnok!

  Svar
 12. avatar
  johanna
  april 6, 2011

  Gud vilken underbar blogg du har! Hittade dig via bloglovin. 🙂 Ska nog absolut fortsätta läsa 😀

  Svar
 13. avatar
  Karianne
  april 6, 2011

  Haha, bildene av katten! DET er blinkskudd bilder 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *