Sko…

I mange måneder har Alex sine arbeids sko stinket noe så inni det helv… De stakkars føttene som må marinere seg inni der dag etter dag stinker enda verre. Og det virkelig nekter å gå bort. Jeg og Thea lukter han langt nedi veien når han kommer hjem. Så når han stiger inn dørene, pleier Thea å fise for å overdøve lukten. Lukter bedre det mener hun.

Derfor har han mast om nye vernesko i en evighet. Åh en dag altså, DA, da skulle han kjøpe seg nye vernesko. Å de skulle være så fine og lukte så godt. Og hele verden skulle være misunnelig. Herregud han har hørt ut som en unge som snakker om hva han ønsker seg hos julenissen.

Så idag kom han kry som en hane hjem med nye sko. Men ikke vanlige vernesko, neida. Røde og gule. Siste skrik innen vernesko tydeligvis. Det første han sa når han kom inn, var at jeg måtte blogge om de. Jeg bare, blogge om vernesko? Ja det var jeg bare helt nøtt til, for de var så kule. Det var de kuleste skoene i hele verden. Vist ikke jeg blogget om de måtte han starte sin egen blogg og blogge om de. De bare MÅTTE blogges om.

Så ja … her er kryesen med de kule skoene sine. Katla er linselus som vanlig.

Han lurte på om ikke jeg var litt redd. Jeg bare hm, redd for hva? Redd for han. Nei hvorfor skulle jeg være det? Jo siden han hadde så uberkule sko, så kom han nok til å dra supermange damer… Jada.

Så her var da altså et innlegg om sko. Nei nei, RØDE og gule vernesko faktisk.

Alex lurer på hva dere syns. Hehe.

26 Comments

 1. avatar
  Lene
  mars 14, 2011

  Gubben min ble bra misunnelig på de nye damemagneten til gubben din! Selv har han bare noen kjedelige sorte noen…
  Her blir det visst bedt om rekvisisjon fra sjefen i morgen, nye vernesko skal handles inn=)

  Svar
 2. avatar
  Martine
  mars 14, 2011

  Hahaha, herlig! 😀 😀

  Svar
 3. avatar
  Tone
  mars 14, 2011

  Shit, dette kan jeg ikke vise til Christian, han kommer til å skulle ha like med en eneste gang. Han har faktisk like når jeg tenker meg om, bare at hans er røde og sorte. Men vernesko får man visst aldri nok av, så han hadde lett kjøpt disse også hvis han så dem. Mannfolk!

  Svar
 4. avatar
  Benedicte
  mars 14, 2011

  Dæven, how ugly 😉 hehe
  (og jeg LIKER vanlingvis rødt 😀 )

  Svar
 5. avatar
  Lillesmurf - Kari
  mars 14, 2011

  Likte de jeg. Kjempe kule 😀

  Svar
 6. avatar
  Miss Jones - Fotoblogg
  mars 14, 2011

  De var jo KULE! 😀

  Svar
 7. avatar
  Marita Jakobsen
  mars 14, 2011

  Hahaha, jeg måtte lese første avsnittet høyt for kjæresten min. Han blir nemlig pottesur hver gang jeg skriver noe om han på bloggen som kan TOLKES negativt. Haha, forferdelig selvlysende sko da 😛 Jaja, er vel bedre det enn å leve i en blanding av eldgammel skosvette og babyfis 🙂

  SV: Ja, det er sikkert greit å gå hele tiden ut når man først har gjort det. Men er så utålmodig 😛

  Svar
 8. avatar
  Sofie
  mars 14, 2011

  Haha! De var jo kjempefine! Tror vi har like blogginteresserte menn. «Kan ikke du blogge dette da, hvis ikke må jeg starte egen blogg, og det tror jeg egentlig ikke du vil» eller «Det gjøøør ikke noe om du blogger at jeg er dritgod å lage biff altså..»
  Jeje, fine sko da 😀

  Svar
 9. avatar
  Siv
  mars 14, 2011

  Hehe, de var jo mye mer sporty enn hva jeg vanligvis forbinder med vernesko, så den skal han jo ha! 😀

  Svar
 10. avatar
  Mona
  mars 14, 2011

  Sånne vanlige grå/svarte vernesko er ganskje kjedlige, så disse var faktisk ganske kule 😀 Kommer nok til å bli mye snakk om dem på arbeidsplassen hans 😀

  Svar
 11. avatar
  Benedicte
  mars 14, 2011

  Akkurat slike hadde kjæresten mine kunne funnet på å kjøpe seg også. Men hysj. Ikke send bildet inn til avisa, for han leser alt av aviser – og da har jeg plutselig slike sko i gangen min! Hehe, mannfolk! 🙂

  Svar
 12. avatar
  Janne
  mars 14, 2011

  ser ut som løpeskoa i Playing with Fire! INFERNO, kule sko

  Svar
 13. avatar
  Janne-Kristin
  mars 15, 2011

  Ahahahaha, herlige Alex! De var ûberkule! Var ikke mye vernesko over dem 😛 Og nå skal han jammen bli lagt merke til, høhø 😛
  Og der fikk han sitt pent oppstilte bilde også! 😀

  Svar
 14. avatar
  Bachlor
  mars 15, 2011

  Hahaha! Er ikke det der sånne knallfarger guttene på ungdomsskolen går med da?? 😛

  Svar
 15. avatar
  Maylén
  mars 15, 2011

  Ufattelig vakre *kremt* sko… Merkelig nok så syntes typen min de var veldig fine. Mannfolk altså, skal alltid gjøre så mye ut av ting 😛
  Hører også en del ganger iløpet av en dag «Åååh, blogg dette da!», men det blir nok nei fra min side :’)

  Svar
 16. avatar
  Anniken
  mars 15, 2011

  ha ha… men til å være vernesko så var de jo faktisk litt kule!

  Svar
 17. avatar
  Benti
  mars 15, 2011

  shit, råtøffe!! ikke akkurat det jeg så for meg som vernesko 😛

  Svar
 18. avatar
  Kniska
  mars 15, 2011

  Veri naijs!

  Svar
 19. avatar
  Nina C.
  mars 15, 2011

  hehe,spennende da:) morsom med nye sko,og de var jo..ehm. fine de=) Synes værtfall med de skoene..
  Bra at du måtte blogge om det det,men det hadde vært kult hvis han hadde åpnet en blogg da.:)

  psst.: har forresten en «svar-på-spm-send-videre-utfordring» på min blogg til deg(http://inmystrangeworld.wordpress.com/2011/03/15/utfordring/)

  Svar
 20. avatar
  vibeke
  mars 15, 2011

  Hahaha.. Fantastisk… Han minner meg om en kjælergirs jeg bor sammen med… Han var så stolt av at han hadde klart å farge håre mitt i helga… så han skulle starte sin egen frisørsalong..
  Hmmm…. Snodige dyr… Men skoene var kule kan du hilse å si ;p

  Klem.

  Svar
 21. avatar
  Marita Jakobsen
  mars 15, 2011

  SV: Aha! Tusen takk for tips! Suger til meg slike tips som en støvklut her om dagen :):)

  Svar
 22. avatar
  Marita Jakobsen
  mars 15, 2011

  Nå om dagen*

  Svar
 23. avatar
  Ole
  september 24, 2011

  Hvilket merke er de verneskoene?!

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   september 25, 2011

   De er Diadora 🙂

   Svar
 24. avatar
  Michael
  desember 15, 2011

  Kule vernesko! Leter etter noe sånt selv! Leser at merket er Diadora, men er det mulig å få vite hvor han fikk tak i disse? Gjennom hvilken butikk/nettbutikk/firma? Setter pris på svar! 🙂

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   desember 16, 2011

   De er i fra en butikk som heter Viktoria som ligger i Bergen. De selger visst mye vernesko og kule arbeidsklær 🙂 Aner ikke om det er en kjede som finnes andre plasser eller om det bare er der.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *