Babyen min er blitt Tv-slave!

Igår satt jeg og Alex i sofaen og glodde på Farmen. Plutselig så Alex på meg. Han bare, vet du at om en unge setter noe i halsen, da skal du ikke holde den opp ned etter føttene. Det er feil. Jeg bare hæ? Nix, for man må slå de i ryggen, fortsatte han. Jeg bare huh? Men ikke hardt. Da er det vondt.

… Jeg så på han en stund, så fortsatte jeg med pizzastykket mitt.

Anyhows. Jeg fikk et tips av Stine om å sette Thea og vippestolen foran Tven og ta på disney channel. Vel, det virket. Herregud så det virket. Hun har sittet med klinkekule øyner og glodd intenst. Bare vi har nærmet oss fjernkontrollen har hun frest. Hun hadde nemlig en dyp samtale med Mikke Mus & co og ville IKKE forstyrres. Alle de fine lekene hun likte før, spytter hun på nå.

Katla er linselus…

… Ja hun går litt i ett med stolen. Men er man jente så er man jente. Det var nemlig en fyr som sa «åh hvor gammel er han?» Jeg bare HAN? Det er en jente. Og HUN er 2 måneder. Da hadde Thea på seg en snekkerbukse. Og lilla body men det la han tydeligvis ikke merke til. Mannfolk. Så nå kjører Thea rosa for alle penga. Hun vart litt lei seg og fikk dårlig selvtillit etter at han sa det. Hun tror hun ser mandig ut. Jeg bare NEIDA Thea, bare mannen som ikke visste hva han snakket om.

Ellers så har Alex faktisk gjort noe i huset idag. Jeg har gått å mast i flere uker at han må gjøre ferdig ting i huset. Liste og slik. Så da … hold dere fast … skrudde han ned en gammel ringeklokke. SÅ stolt.

12 Comments

 1. avatar
  Miss Jones - Fotoblogg
  mars 13, 2011

  Wow. Ringerklokke! 😀 Ikke værst! 🙂

  Tven er den beste barnevakten 😛 Jeg var ganske avhengig av TV når jeg var liten. Foreldrene mine plaserte meg nok ofte foran boksen den gang, og jeg stod opp klokken 7 hver dag for å glane på tv. Så vær forsiktig! 😛

  Svar
 2. avatar
  Hilde Christine
  mars 13, 2011

  Haha 😀 Ringerklokka faktisk. Jaja, må jo begynne en plass, tenkte han sikkert da.
  Utrolig lurt med unger og disney channel forresten, det funker lenge også skal jeg fortelle deg. Bruker det på lillesøstra mi enda, og hun fyller 12 i år. Fabelaktig!

  Svar
 3. avatar
  Liinda
  mars 13, 2011

  Hey, trenger ikke TV, prøv å sett henne i et vindu der man kan se biler! Foreldra mine pussa opp hele huset våres mens jeg stirra på trafikken da jeg var shitkid! Visstnok kjempeeffektiv. Bittesmå barn, latterlig små gleder!

  Svar
 4. avatar
  Lillesmurf - Kari
  mars 13, 2011

  Så søt hun er <3

  Svar
 5. avatar
  Laila
  mars 13, 2011

  Det går i rosa her og. Rosa sokker, bukse, body, u name it. ALT skal være rosa, sånn at jeg er sikker på at ALLE kan se at det er en jente 😀 Hehe.. Ser ut som sukkerspinn hele jenta <3

  Svar
 6. avatar
  Siv
  mars 13, 2011

  Ja, tv-en fascinerer de små veldig..Lina også holder på å bli tv-slave. Tidlig krøkes 😀

  Svar
 7. avatar
  astrid klikk her..
  mars 13, 2011

  å så søt jente ! en utrolig morsom blogg og du er utrolig flink til og skrive!
  Liker bloggen din veldig godt ! : )

  Svar
 8. avatar
  Janne-Kristin
  mars 14, 2011

  Det er utrolig fascinerende å se på babyer som ser på tv! De er så konsentrerte! Hun har virkelig fått seg en ny hobby da! 😀 Og han? Så frekt! Alle ser jo at Thea er en jente! Klapp på skulderen til Alex! I begynnelsen går det virkelig unna, men så dabber det veldig av, hehe. Jeg har ventet på at Ronny skal få på plass en skjenk i to dager nå. Mannfolk!

  SV: Veldig hurra for e-bay! 😀 Den første gangen jeg prøvde den så jeg ikke nydelig ut, haha. Men det var så mye som var feil og jeg hadde ikke helfigurspeil. Men så tok jeg den med ut til mamma og da var det straks veldig mye bedre! 😀 Åh, den var så fin! Også på meg da, haha. Synes det er rart å se meg selv i en brudekjole, men regner med at jeg ser finheten med meg i brudekjole når det nærmer seg 😛 Så nå må du forresten enda lenger ut på øyen min for å catch a glimpse 😉

  Svar
 9. avatar
  Siri Andresen
  mars 14, 2011

  Hehe,,,, det der er og blir mannfolk da 😉 Joda, jeg var borti akkurat det samme med Jonas, han hadde på seg en lyseblå nike joggedress da det kom en dame bort og bare: For en skjønn liten FRØKEN… Jeg trodde nesten jeg skulle fly i flint der og da… Så jo, det skjer det der… Tåpelige folk, få dere en synstest da!

  Svar
 10. avatar
  Benti
  mars 14, 2011

  DET er god barnevakt!! Drømmehagen også, fordi om man irriterer seg stort over lydene av og til, så er det virkelig verdt det! Hehe…

  Svar
 11. avatar
  Anette
  mars 14, 2011

  Søt stol 🙂 Nyt tiden når ho sitt fint i den stolen,når Mathias var ca 7 mnd så sto han i vippestolen sin. Så den havnet på loftet… No er det masse kjekkere og stå framfor tvn og slå på den med fjernkontrollen..jeey!!

  Svar
 12. avatar
  Nina C.
  mars 14, 2011

  Flink Alex har vært da:)hehe.

  Thea så utrolig søt ut der hun sitter, rosa er jo kult da:) Så kjør på i rosa!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *