Snorkende spøkelse

Midt inatt våknet av en merkelig lyd. En … snorke lyd. What? Alex sover jo på sofaen, hva skjer her nå? Har jeg fått et snorkende spøkelse? Jeg snudde meg og glodde rett i Thea. Ahaa. Hun er nemlig blitt smittet av Alex sin forkjølelse og har tydeligvis også fått snorkingen på kjøpet. Det var nett som å høre Alex, bare at hun snorket dobbelt så fort og hostet små søte host innimellom.

Jeg lå der og forsøkte å late som at dette var greit. Får sove, er jo bare Thea. Tenk på noe annet. Kom igjen, sov nå. Kunne jo ikke kaste hun på sofaen også liksom. Plutselig stoppet snorkingen. Thea hostet noe voldsomt og fikk såvidt puste. Så begynte hun å gråte. Jeg bare shit. Flott dag å ikke eie en natt lampe.

Hun fikk nesten ikke puste pga snørr i nesen. Babyer kan nemlig ikke puste gjennom munnen. Alex bare herregud så upraktisk at de bare kan puste gjennom nesen da. Så kom vi på at vi har hørt at morsmelk løser opp. Okay. Morsmelk, morsmelk, hvor finner vi morsmelk? Åja, puppen. Riktig. Men hvordan får vi morsmelk inni nesen hennes da?

Kom bare på en måte. Så da stappet jeg puppen oppi nesen på hun og trykte til.

Åh herregud så sint hun ble. Hun virkelig freste. Hun var faktisk ikke interessert i melk i nesen, kunne jeg ikke skjønne det? Så glefset hun etter puppen og tok seg en slurk, når den likevel dinglet rundt det området. Men da ble hun bare enda sintere. Å holde pusten og drikke var visst ikke det store.

Hun spyttet, slo, sparket, kjeftet litt på både meg og puppen, nøs litt og gråt. Plutselig, midt i en setning om hva hun virkelig syns om meg og den forbanna drittpuppen … åpnet nesen seg og Thea sovnet momentant.

16 Comments

 1. avatar
  Miss Jones - Fotoblogg
  mars 9, 2011

  Haha. Skulle vært på film! 😀

  Svar
 2. avatar
  Mona
  mars 9, 2011

  God bedring til Thea! Får ikke håpe hun begynner å snorke hver natt for alltid da 😛

  Svar
 3. avatar
  Lillesmurf - Kari
  mars 9, 2011

  Hahahahaha. Jeg ser det for meg 😛 Stakkars søte Thea som er syk da :/

  Svar
 4. avatar
  Tone
  mars 9, 2011

  Er det slemt av meg å le høyt?:p

  Svar
 5. avatar
  Kristine
  mars 9, 2011

  Så søt hun er! <3 Men du? Bare et lite tips; Du kan presse ut noen dråper melk i en sånn (hva heter det nå igjen?) tåtesmokk? Ja, du skjønner sikkert. Også presser du bare ut en og en dråpe melk inn i nesen hennes. Ikke at hun vil like det så mye bedre, men det fremstår som en noe lettere metode, liksom. ;0) God bedring til jenta di. :0)

  Svar
 6. avatar
  Siri Andresen
  mars 9, 2011

  Ah, det er jo bare såååååå deilig når de endelig blir kvitt vondtet sitt og sovner. Iren sliter med magen om dagen, og tro meg, jeg har virkelig begynt å se verdien i de minuttene hun sover ja 😉

  Svar
 7. avatar
  Gunnhild
  mars 9, 2011

  Må bare le litt av dere søtinger 🙂
  God bedring til Thea, så får vi håpe at dere får sove bedre i natt 🙂

  Svar
 8. avatar
  Anniken
  mars 10, 2011

  hahaha!:) måtte lese høyt til kjæresten og vi lo godt:) Får håpe Thea blir frisk igjen snart så hun slipper slike utbrudd midt i natten. Håper det blir en bedre nattesøvn på deg i natt da:)

  Svar
 9. avatar
  Anniken
  mars 10, 2011

  Ha ha ser det for meg…

  Svar
 10. avatar
  Siv
  mars 10, 2011

  Nååh..stakkars liten! Håper hun blir frisk snart! Huff, var dritredd for å smitte min Lina da jeg var forkjøla..

  Svar
 11. avatar
  Anniken
  mars 10, 2011

  haha;) Stakkars hunden din da! So close but yet so far away;) Min var heldigvis på en av samme rase hos oppdretteren vår, så hadde ikke vært fulstendig krise om det hadde blitt noe, bortsett fra alderen på hundene. Ja, huff, kan tenke meg du føltes som du skulle sprekke! Jeg synes jeg er diger nå, men når jeg har sett bilder av andre som er nærmere termin er jo de digre. Så blir nok å nekte bildetaking jeg også..hvertfall nærbilder;) Men er jo gøy å følge med også. Å så kommer det jo noe nydelig utav det også..til slutt!:)

  Svar
 12. avatar
  Marita Jakobsen
  mars 10, 2011

  Huff, da! Stakkars Thea 🙂 Ikke bare-bare å ikke få ordne slik selv… Godt det ordnet seg 😉

  Svar
 13. avatar
  Lillesmurf - Kari
  mars 10, 2011

  SV: Hehehe. Du skal få lov å stalke det 😛 hahaha. Vår kake er minst like fin som bidlene i mine øyne 😛

  Svar
 14. avatar
  Stine
  mars 10, 2011

  Uff, stakkars lille Thea!! Håpe virkelig ho blir frisk snart.. Når Vilde va forkjøla, så heva me sengebunnen hennas, og tok melk i naso. Me brukte ei sånn sprøyta som me gjer tran i, da funke veldig bra, ihvertall for oss 🙂 🙂 håpe du får sova no då, tross all snorkingen!;)

  Svar
 15. avatar
  Nina C.
  mars 11, 2011

  måtte små le litt av hvordan hun reagerte.. daker liten,er ikke lett å være liten med forkjølelse.

  Svar
 16. avatar
  Janne-Kristin
  mars 14, 2011

  Jeg hadde freaket ut! Men jammen taklet du dette bra da! 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *