Bloggen er … hold dere fast … FRISK!

Siden jeg fikk helt hetta av at bloggen ikke virket, stakk jeg til mamma idag for å blogge. Herregud følte meg som den fjortisen. MÅ blogge, for hele verden bryr seg om jeg ikke blogger på en dag. Iiik. Uansett, nå kommer jeg innpå igjen og bloggen er herved frisk. At jeg fikk noe som helst til, er takket være Linn. Hun hjalp hjelpeløse meg med hva jeg skulle gjøre.

Stakkar mamma og de satte kaffen i vrangstrupen der jeg og Thea kom trakkende inn døren lenge før det var forsvarlig. Frem med dataen karer, her skal det blogges. Å ja forresten, hold ungen min. Thea syns ikke noe om den teite oppførselen min, så hun faket at hun ikke fikk puste. Mamma ble helt hysterisk. Åh herregud hun får ikke puste!! Joda mamma.

Thea har forresten funnet hendene sine. Ja for babyer gjør det sånn plutselig. Hun bare hva pokker er de tingene som veiver forran trynet mitt hele tiden? Få de vekk. Åja henger den fast til meg? Hva faen?


Sånn lå hun i mange minutter og glodde mens hun viftet med fingrene. Håper hun finner de flere ganger, for jeg har aldri fått så god tid med frokosten. Fikk tygd den skikkelig og greier, det er lengesiden. Pluss at smulene faktisk lå oppå fatet. Hvorfor jeg opererer med fat til vanlig, aner jeg ikke. Det fanger ikke opp så mye som en smule engang. Det er det katten som tar seg av. Han står med åpen kjeft og fanger de opp etterhvert som de faller.

Jeg pleier å lure på hvorfor mine dyr alltid er overvektig, helt til jeg tenker meg litt om. Den ene katten min tigger faktisk. Han sitter med tårevåte øyner og glor. Ser du på han, gnir han seg sakte inn i deg med hodet. Ååååh jeg er bare en liten tynn katt. Stakkar meg. Ser du vekk, stjeler han fra fatet.

Han er faktisk en liten sigøyner. Smellfeit men tigger likevel. Og gir du ikke – tar han.

13 Comments

 1. avatar
  Miss Jones - Fotoblogg
  mars 8, 2011

  Hurrei! 😀 Men å skylde på at bloggen var syk er vel ikke riktig? 😛 Høh.
  Sånn er smellfeiten min også. Han skal ha ALT jeg har. Hadde han sett meg putte en stor svart dildo i munnen skulle han også hatt den! 😛

  Svar
 2. avatar
  Bollemor
  mars 8, 2011

  Hurra! Så bra at Linn er god på data 😀 -men, synd for mormora som såg for seg thea-besøk fleire gonger om dagen 🙁

  Svar
 3. avatar
  Mona
  mars 8, 2011

  Hurra for bloggen er frisk igjen 😀

  Svar
 4. avatar
  Marita Jakobsen
  mars 8, 2011

  Hurra for sykdomsfri blogg 😀 Haha, kan tenke meg det ja.. Man kan få litt blogg-abstinenser til tider, og det er flaut å si det. Da kikker folk bare rart på meg, så jeg holder fint kjeft.

  Må le av beskrivelsen av Thea og hendene sine. Herlig, herlig 😀

  Og for en tjukk ting av en katt dere har, haha ;P Godt å se at den ikke sulter, i hvert fall 🙂

  SV: Bare hyggelig! Fikk mange svar på at folk jeg kjenner også leser bloggen din, så du er nok en meget godt likt blogg 😀 Sol deg i glansen 😀

  Svar
 5. avatar
  Lillesmurf - Kari
  mars 8, 2011

  Hurra 🙂 <3

  Svar
 6. avatar
  Janne-Kristin
  mars 8, 2011

  Ja til frisk litlooblogg! 😀 Har du fått dreisen på den igen? 😀
  Nå kan vel Thea underholde seg selv i timesvis! Tenk når hun oppdager føttene da 😉 Hvis de ikke allerede er oppdaget, hehe.
  Typsik katter, de er skikkelig rævslikkere! Slik er både hunden og katten min, i dag spiste Ariel opp kattematen, fordi jeg ikke ga noe til henne, nettopp i fare for at hun skal dø av hjerte. og karsykdommer 😛
  SV: Et postkontor høres bra ut! Pakken min havnet på Kokstad, for DET er nærmt Askøy 😛

  Svar
 7. avatar
  Lillesmurf - Kari
  mars 8, 2011

  SV: Ja de er nok veldig pr-kåte. Stakkars. Ja man vokser og godt er det <3

  Svar
 8. avatar
  ¤MK¤
  mars 9, 2011

  Bare fred og lykke i heimen nå igjen da! Mor kan blogge, mens barna trøyer seg selv – både de med og uten pels 😉

  Svar
 9. avatar
  Nina C.
  mars 9, 2011

  Så bra at bloggen er frisk, kjipt når de er vrange. Får litt noia når bloggen er syk,heldigvis har ikke min kjære wordpress blogg blitt syj ennå.
  men på blogg.no var det titt og ofte noe galt.

  Svar
 10. avatar
  Siri Andresen
  mars 9, 2011

  Takk gud!!!! You’re back!!! 😉 hehe… gudskjelov! haha, så liksom for meg Thea veive med armene på samme måte som Iren. Tror de er veldig like i utviklinga 😉

  Svar
 11. avatar
  Siri Andresen
  mars 9, 2011

  Hehe, og pusen er jo ikke tjukk da! Det er sikkert bare pelsen som får han til å virke litt oppblåst 😉

  Svar
  1. avatar
   LilleHege
   mars 10, 2011

   Jo han er smellfeit! 7 kg er han!!! :p

   Svar
 12. avatar
  Phoebe
  mars 21, 2011

  Så nydelig frøken du har! hehe 🙂 det er skikkelig morro å se på de små der de ligger å underholder seg selv med armer og føtter. Gleder meg så veldig til å få mini ut av magen 🙂 La deg foresten til i bloglovin! Må jo samle på gode mammabloggere

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *