Bloggen er syk!

Jeg prøver igjen. Blogget fra mobilen tidligere, det gikk superfint som dere sikkert merket. Kjempe mye tekst i det forrige innlegget. Nå er jeg hos mamma og blogger. Herregud jeg får abstinenser! Knuste æsen i bilen og kjørte til hun før jeg hadde spist frokost.

Bloggen har nemlig sagt takk for seg tydeligvis. Jeg aner ikke hva som har skjedd, men jeg kommer ikke innpå verken min blogg eller andre wordpress blogger hjemme. Har også hørt at det er sånn annenhver person som får lest bloggen. Møkk.

MEN jeg er litt lur da, selv om jeg ikke kan en dritt om data. Jeg har nemlig en annen blogg. En backup blogg, så jeg får bare blogge derifra til denne pestbyllen på bloggen har gitt seg.

HER! er den andre bloggen. Og – ja det er blogg.no. Jeg som sverget jeg aldri skulle skrive en bokstav til der. Og ja det er feil header som jeg ikke får til å endre. Som sagt, ikke så klok!


1 Comment

  1. avatar
    Siri Andresen
    mars 9, 2011

    Aaaaarghhh….. ja nå har jeg vært skikkelig sur i hele dag siden jeg ikke har fått i meg litloo-dosen min. Og du din snik, som blogger i hemmelighet på blogg.no…. hihi….

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *